Guzu Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Świetne zdjęcia i piękne ryby ! Serdecznie gratuluję i pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Na ciurku do morza trafiliście trotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Na ciurku do morza trafiliście trotki? Jankowi ladna spadla, mnie wyszla tez ladna sztuka do wobka, ale nie uderzyla. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Pisząc o ciurku macie na myśli tę rzeczkę, która wypływa w okolicach jednostki wojskowej? Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Z trocią na rzekach było słabo, niestety przez niską wodę. Na Rio Grande łowiliśmy pół dnia i odpuściliśmy, złowiłem tylko kilka potoków do 52cm i odpuściliśmy temat, choć pewnie gdyby się uprzeć pewnie by coś padło, ale nawet miejscowi mówili że jest mało ryby. Na Rio Azopardo (chyba tak się nazywała) miałem ładną rybę na trociowy zestaw którą widziałem w polarach jak młynkowała po braniu, niestety spadła, nie wiem co to było, może właśnie duża troć. Poza tym jak pisał Paweł na jeziorze miałem ładną jeziorówkę która po braniu postawiła mi świecę i się wypięła, nawiasem mówiąc w tym samym miejscu co złowiła Monika i też w drugim rzucie . FDokręcenie hamulca na beton rozwiązało problem spadów, niestety z 5 ładnych ryb wcześniej spiąłem, ale to Patagonia więc spad aż tak nie boli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Rio Grande i nas zawiodło dwa lata temu. Ludzi sporo, w tym Niemców, ryb konkretnych zero. Na Azopardo trafić sie moze właściwie wszystko, bo to łącznik Fagnano z oceanem. Przy domu Hermana trafił sie koledze łosoś, a jedyna droga to właśnie przez Azopardo. Tylko chodzenie wzdłuż Azopardo, to hardcore. Byłem raz i miałem dość. Fakt faktem po kilka ryb złowiliśmy, ale leśne jeziorko było łatwiejsze do ogarnięcia w sensie chodzenia i łowienia. Dla mnie wyjątkowo fartowne było Fagnano. Tęczaki źródlaki trocie. Nie zapomnę do... następnego razu Oby tylko było mi dane tam wrócić. Wędkarski raj dla ludzi kochających łososiowate. Gdyby tak wyglądało niebo, to od zaraz byłbym grzeczny, by tam trafić. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Dokręcenie hamulca na beton rozwiązało problem spadów, niestety z 5 ładnych ryb wcześniej spiąłem, ale to Patagonia więc spad aż tak nie boli .A jaki zwiazek miedzy jednym a drugim? Pytam z ciekawosci a nie uszczypliwie Poza tym co by bylo gdyby potwor walnal? Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Na dużej odległości trzeba było dać rybie w łeb, sprzęt był dość mocny, dość grube kotwice. Tam nie łowi się na kije do 10g i mikrojigi jak u nas, tylko stosuje normalny sprzęt i używa przynęt często po 20g. Ta troć która mi się spięła po świecy wyciągnęła linkę z mocno dokręconego hamulca, dopiero dokręcenie na beton wyeliminowało spady.Co do brania potwora to przy plecionce 20lb na sprzęcie pstrągowym i 30lb na trociowym byłem raczej o to spokojny. Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez wujek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 No coz przecwicze jak bedzie okazja i dam znac jak poszlo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Pięknie! Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Czas pomału przechodzić do jakiś większych ryb 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Bombowiec ! To jeziorowiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Tak, większość dużych pstrągów połowiliśmy na jeziorach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Cudowny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Muszę jeszcze kiedyś spróbować łowienia takich lorbasów. W Skandynawii są zdarzeniem dosyć rzadkim (w takich rozmiarach), ale czasem się udaje Może w tym roku kto wie. Super połowione, Panowie. Ja też chcę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) To jak się podoba to kolejne dwie Kolega z drugiego zdjęcia zeżarł przynętę pod moimi nogami, widok bezcenny Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez wujek 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 (edytowane) Samojebki Edytowane 18 Kwietnia 2018 przez wujek 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Coraz grubsze kolibry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 To już troutzilla . Ubarwienie tamtejszych kropasów przecudne. Przypominają mi się fotki kolegów z islandii i zimne pstrągi nie były tak wybarwione. Ja to chciałbym zobaczyć rybę wyjazdu Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Pstrąga wyjazdu ma Paweł, ale nie bede zdradzał wszystkiego. Troć jeziorową Monika. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Monika ma tez zrodlaka wyjazdu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 A bylismy tutaj, dokladnie u tego dziadka, w tym domku z video 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Uwaga !Guanak ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Tym guanaco to narobilem tyle zdjec, ze juz na nie patrzec mi sie nie chce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi