Fossegrim Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 No właśnie kombinowałem, że jesteś do zwolnienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 No właśnie kombinowałem, że jesteś do zwolnienia Mozna tak, albo mozna zbanowac niepokornych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Już mi się podoba. Chętnie bym tam poleciał ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Ostatnio jeszcze zdjęcie takiego zbója dostałem, rzucałem pół dnia i na koniec kiedy już mieliśmy sie zwijać dwie ryby w 10minut. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 I jeszcze jedno. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 O, jeszcze coś znalazłem, nie wiedziałem że tyle tego nałowiłem 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Da sie taki wyjazd zamknąć w 10tys pln? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Nie wiem jak to się stało że przegapiłem jedną z moich fajniejszych ryb wyjazdu. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Da sie taki wyjazd zamknąć w 10tys pln?I jeszcze połowa z tej kwoty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Kilka moich fotek z Patagonii 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 To jeszcze kilka fotek W drodze na patagonski Bornholm 'The Walking Dead' Chinook - King salmon Moj ostatni kropkowaniec wyjazdu Foto: Slowik 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Ryby , krajobrazy i zdjęcia absolutnie porażające . Cudo . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekadventures Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Malinabar zabieraj się do Chile i zrób konkurencję chłopakom do konkursu opis miesiąca Edytowane 12 Września 2018 przez piotrekadventures 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Piotrek , dla mnie adventure to wyprawa do sąsiedniego województwa , a nie na odległy kontynent - absolutnie nie jestem typem globtrotera , nad czym ubolewam niezmiernie ... Jednakowoż w okolicznościach przyrody cytowanych tu zdjęciami przez Jana i Pawła żadne słowo pisane nie jest potrzebne , aby w raju się znaleźć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekadventures Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Patrząc po wyczynach twoich wędkarskich przygód to widać że w i w Polsce można połowić świetnie plus czytane opowieści wypraw kolegów jako wisienka na torcie powiadasz do bycia w raju Wędkarstwo jako hobby z pasją do przyrody wszędzie ma swój urok. I pewnie gdybyś jako Chilijczyk wstawił na JB Chilijskim swoje przygody z okoniami i zębatymi też pewnie wszyscy byli by tam zachwyceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) Filmik z Patagonii. Szału nie ma bo dopiero uczyłem się gopro, wycisnąłem co mogłem. Życzę miłego oglądania. Edytowane 26 Października 2018 przez wujek 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Panie Janie.....dzień coraz krótszy, na ryby coraz mnie czasu, a pan tu wrzucasz takie piękne zajawki...Teraz jak nic będę musiał zerwać się z pracy, żeby pójść na ryby... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Panie Janie.....dzień coraz krótszy, na ryby coraz mnie czasu, a pan tu wrzucasz takie piękne zajawki...Teraz jak nic będę musiał zerwać się z pracy, żeby pójść na ryby...I o to chodzi Ja za to zastanawiam się jak wytrzymam rok do następnej wyprawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Sezon jesienny chyba się jeszcze nie zaczął na dobre, można zrobić mniejszą wyprawę na północ lub południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Wolnego by nie starczyło na wszystkie plany. W grudniu jadę ale ryby bedą przy okazji, więc nie liczę na jakieś wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Mnie kusi ciepła solanka....W tym roku zbyt wiele zmian, choroba i wolnego brak.Patrycja co jakiś czas dopytuje się kiedy znów udamy się na Lanzarote, Celina zaś raczej nie będzie tego pamiętać, niecałe dwa lata.Może przyszły rok obdarzy czasem na morze śródziemne, może uda się spotkać z jednym Gringo z okolic Słupów Herkulesa. Teraz cieszę się zimnym nurtem Rawki i Bzury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Mnie kusi ciepła solanka....W tym roku zbyt wiele zmian, choroba i wolnego brak.Patrycja co jakiś czas dopytuje się kiedy znów udamy się na Lanzarote, Celina zaś raczej nie będzie tego pamiętać, niecałe dwa lata.Może przyszły rok obdarzy czasem na morze śródziemne, może uda się spotkać z jednym Gringo z okolic Słupów Herkulesa. Teraz cieszę się zimnym nurtem Rawki i Bzury. No ja następnym razem planuję właśnie jakieś cieple klimaty i saltwater 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Filmik z Patagonii. Szału nie ma bo dopiero uczyłem się gopro, wycisnąłem co mogłem. Życzę miłego oglądania. Czego, jak czego, ale opału to tam nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Nie ma ludzi co by ten opał wyzbierali, co padnie to wchodzi w obieg, jeden wielki naturalny Park Narodowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Nie chcę zakładać nowego wątku, bo wyprawa już leciwa, ale niestety nie znalazłem wcześniej czasu żeby zmontować ... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi