Skocz do zawartości

Tierra del Fuego - Chile 2018

DelTor0

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Piotrek , dla mnie adventure to wyprawa do sąsiedniego województwa , a nie na odległy kontynent - absolutnie nie jestem typem globtrotera , nad czym ubolewam niezmiernie  :rolleyes: ... Jednakowoż w okolicznościach przyrody cytowanych tu zdjęciami przez Jana i Pawła żadne słowo pisane nie jest potrzebne , aby w raju się znaleźć  :wub: .

• Like 1

Patrząc po wyczynach twoich wędkarskich przygód to widać że w i w Polsce można połowić świetnie plus czytane opowieści wypraw kolegów jako wisienka na torcie powiadasz do bycia w raju :) Wędkarstwo jako hobby z pasją do przyrody wszędzie ma swój urok. I pewnie gdybyś jako Chilijczyk wstawił na JB Chilijskim swoje przygody z okoniami i zębatymi też pewnie wszyscy byli by tam zachwyceni. :)

• 1 miesiąc temu...

Panie Janie.....

dzień coraz krótszy, na ryby coraz mnie czasu, a pan tu wrzucasz takie piękne zajawki...

Teraz jak nic będę musiał zerwać się z pracy, żeby pójść na ryby...

I o to chodzi :) Ja za to zastanawiam się jak wytrzymam rok do następnej wyprawy :wacko:

• Like 1

Mnie kusi ciepła solanka....
W tym roku zbyt wiele zmian, choroba i wolnego brak.
Patrycja co jakiś czas dopytuje się kiedy znów udamy się na Lanzarote, Celina zaś raczej nie będzie tego pamiętać, niecałe dwa lata.
Może przyszły rok obdarzy czasem na morze śródziemne, może uda się spotkać z jednym Gringo z okolic Słupów Herkulesa.

Teraz cieszę się zimnym nurtem Rawki i Bzury.

• Like 1

Mnie kusi ciepła solanka....

W tym roku zbyt wiele zmian, choroba i wolnego brak.

Patrycja co jakiś czas dopytuje się kiedy znów udamy się na Lanzarote, Celina zaś raczej nie będzie tego pamiętać, niecałe dwa lata.

Może przyszły rok obdarzy czasem na morze śródziemne, może uda się spotkać z jednym Gringo z okolic Słupów Herkulesa.

Teraz cieszę się zimnym nurtem Rawki i Bzury.

No ja następnym razem planuję właśnie jakieś cieple klimaty i saltwater :)

• Like 1

• 2 miesiące temu...