wujek Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Materiał trochę się wyleżał, ale przez to że musiałem się nauczyć montażu. Teraz idzie to w miarę szybko i efekt lepszy niż na początku, więc dobrze że czekał . Miłego oglądania.pozdrawiamwujek 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeman Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Cześć wszystkim! Jadę w styczniu. Uprzejmie proszę o porady w kwestii sprzętu- szczególnie jeśli chodzi o wędzisko spinningowe. Chciałbym zaopatrzyć się w jedno na pstrągi i trocie. Jeśli ktoś ma do sprzedania jakiś sprzęt (nie tylko kij) przydatny w tamtych rejonach- proszę o wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Cześć wszystkim! Jadę w styczniu. Uprzejmie proszę o porady w kwestii sprzętu- szczególnie jeśli chodzi o wędzisko spinningowe. Chciałbym zaopatrzyć się w jedno na pstrągi i trocie. Jeśli ktoś ma do sprzedania jakiś sprzęt (nie tylko kij) przydatny w tamtych rejonach- proszę o wiadomość Ekonomicznie czy ile fabryka dala? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeman Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Zdecydowanie ekonomicznie najchętniej dobra używka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Shimano exage 240cm 10-30g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeman Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Exage już niestety niedostępny w sklepach, ale może znajdzie się gdzieś używka. Generalnie lepiej 270 czy 240? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Mialem 270, ale przerobiona pod siebie. http://jerkbait.pl/topic/23654-del-toro-moje-patyki/?p=2297351 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeman Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Del toro, używałeś i na w rzekach i w jeziorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Tak, tylko na malych siurkach troche ciezko, 2-4 metry szerokosci, mielismy jeden taki pod domkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Ja 2.4 używałem na rzekach i jeziorach i bez problemu, ryby łowiłem . Napisz do Mekamila z forum, ma czasem fajne travele w dobrych cenach. Na filmie który zamieściłem jest dragon 240 do 25g przerobiony chyba przez niego. Blank został oskrobany i zmieniono przelotki. Kij kupiłem na giełdzie chyba za dwie stowki ale nie oddam . Edytowane 18 Października 2019 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Pod większe ryby Shimano BeastMaster EX240M powinien być mega. Mam i jest fajny ale na moje pstragi trochę za ciężki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Tam się łowi pstrągi 55-70cm, a jak ma być dodatkowo troc to kij musi mieć te 30g. Ja miałem dwa, do 25g pod pstrągi i do 40g pod trocie, ale miesista trzydziestka ogarnie się oba gatunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeman Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Panowie a mieliście może do czynienia z serią SG Parabellum travel? Mam kijek na klenie z tej serii i jestem bardzo zadowolony. Obawiam się natomiast że wersja 244cm 10-30g nie będzie wystarczająco sztywna zeby skutecznie zaciać z dużej odległości. Czy słusznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi