Piotrek_D Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Kolejne wykończone, tym razem szóstki, idą pięknie w poziomie, pytanie duże oczy lepsze czy mniejsze? W sumie to tylko estetyka, jak ma walnąć, to walnie. BTW- oczy by Paweł Nowak, naprawdę pryma sort. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Kolejne wykończenia, tym razem 80mm WTD. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Sandaczowe 10cm. Praca piękne lusterko w osi. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Idąc za ciosem, 12cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Ostateczne uderzenie, czyli 16cm sandaczowego kusiciela. Praca lepsza niż zakładałem, że uda mi się uzyskać, lustro w osi woblera. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Sezon na kleniowe zbiórki już puka do drzwi, więc porcja smużącego robactwa wjeżdża do pudełka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Brzana to ryba której z premedytacją nie udało mi się jeszcze złowić na spinning, trafiały się przyłowy, ale nie bylo powtarzalności ani celowości ich łowienia. Liczę, że te 5cm strzebelki przybliża mnie o krok do sukcesu : ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Ryby w ogóle nie znają się na woblerach, na boleniówki biorą sandacze i okonie, na sandaczówki sumy.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Kolejna ciężko przepracowana zima, grubo ponad setka woblerów wpada do pudełeczka na nowy sezon. Na początek poppery w rozmiarze 10cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Kolejna przegródka, popperki 7cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Bezsterowce się świetnie prezentują???????? Na robactwie się nie znam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Bezsterowce się świetnie prezentują???????? Na robactwie się nie znam????Dzięki wielkie, poza prezencją niektóre też nienagannie pracują. Co do robactwa, ja też się nie znam, ważne że klenie się znają ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Kolejne bezsterowe uklejeczki, w wersji cykada. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Wyglądają super wrzuć jakiś film z pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Praca delikatne lusterko, idą w miarę w poziomie więc chyba spoko. Właśnie wracam znać wody, więc filmik może kiedy indziej : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Do następnej przegródki ładujemy 6,5cm bezsterowe boleniówki, w wersji na czystą i brudną wodę. Malowanie z celownikiem zdecydowanie poprawia trafienia bolków. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Widzę Panie,że zbroisz się konkretnie.Bolki będą miały przej......ne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Widzę Panie,że zbroisz się konkretnie.Bolki będą miały przej......ne!Spokojnie, to dopiero poczatek ;D jeszcze trochę tego będzie. Jakbyś chciał jakieś machniom to pisz ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Jak kupię tira to pogadamy, bo do clio już mi się graty nie mieszczą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Jak kupię tira to pogadamy, bo do clio już mi się graty nie mieszczą! Eee TIR Ci niepotrzebny, nie zrobiłem przecież więcej niż 2kg wobków ;D Ale jadą kolejne, 8cm bezstera. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 9,5cm topwater. Sporo z nim walczyłem ale w dalszym ciągu żeby osiągnąć pracę WTD potrzebuje animacji kijem. Na przyszły sezon muszę przysiaść więcej nad kształtem. Mimo tego sprawdzimy go w bojach, bolki lubią powierzchniowce. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Widząc potencjał w tego typu przynętach kolejny rok postanowiłem jeszcze bardziej poświęcić przynętom powierzchniowym, w jeszcze słuszniejszych rozmiarach. A wiec żabki Na początek : ) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Myszki. Jeszcze tylko ogon z rzemyka, i chyba będzie. Miał być crawler ale nie wiem czy nie zrezygnuje ze steru. Oficjalne testy pokażą. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Ośmiocentymetrowe twitche, lustereczko w opadzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Drogą wymiany stałem się posiadaczem kilku woblerów produkcji Piotrka.Muszę powiedzieć, że wykonanie na najwyższym poziomie! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi