Fugazi Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 No przecież trzeba każdy temat wszechstronnie drążyć , rozkładać na detale , blaski i cienie chcieć widzieć - nie godzić się zbyt łatwo na jednolite i prowokujące bla bla bla - z tym się ustawicznie potykam .. jak troll wsród konformistów No masz! Drzwiami go wywalisz to oknem wlezie i dalej kota ogonem wykręcać! Przecie zadzior to właśnie konformizm. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Kłótnie w rodzinie być muszą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Jakby ktoś szukał haków do zbrojenia woblerów to sprawdzone Ownery z serii s-75m są w Raven fishing w promocji po 7 PLN za paczkę...Także można zrobić sobie zapas Edytowane 1 Listopada 2018 przez Guzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Gdzie one są bo nie mogę znaleźć na stronie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Gdzie one są bo nie mogę znaleźć na stronie ?Ja brałem te : https://www.raven-fishing.pl/s-75m-single-hook-black-rozmiar-1-5-sztuk/pl/product/39936/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_PABLO_ Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Witam. Panowie wie ktoś jaki rozmiar haka ( S-75M Single Hook ) dobrać do Yody 3.6cm / 4cm / 4.5 / ????Albo może polecić jakieś dobre pojedyncze haki.Nigdy nie miałem styczności z tymi haczykami i nie wiem jak patrzeć na rozmiarówke Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 http://x-fish.pl/sklep/duo/kotwiczki-haki/valkein-gyro-hook-roz-6/Nie są tanie ale wyglądają na dobry produkt. Szkoda,że nie ma fotki na papierze milimetrowym by dobrze dobrać wielkość.Ktoś może używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Można samemu zrobić. Tylko potrzebne imadło i nawijarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi