maciekd01 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Nie wiem gdzie, chyba w Cafe jednak??Nie wiem, czy jest na forum, ale spróbuję. Człowiekowi z Suzuki Vitara w wersji offroad'owej, który mnie dziś bezinteresownie i z własnej inicjatywy wyciągnął z błota CZEŚĆ I CHWAŁA! Wielce dziękuję! Krótko, było tak: zajechałem sobie nad wodę pomachać chwilę wędą. Po godzinie trzeba było lecieć, ale nieuważne cofanie busem skończyło się wpakowaniem w niezłe błoto (w nocy ponoć dobrze zlało okolicę). Tył wpadł, a tam napęd... no i dupa. Po prawie godzinnej walce coś tam się wygrzebałem, ale było na tyle grząsko wokół, że do pełnego szczęścia wciąż było daleko. I oto pojawił się mój wybawca! Oczywiście wędkarz zobaczył z drogi co się dzieje i zajechał. Linka podczepiona i poszło!!! Dzięki dzięki, i mam nadzieję do zobaczenia nad wodą! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi