Skocz do zawartości
  • 0

Łódź River Fox - opinie.

Maticsh

Pytanie

Witam użytkowników:) Panowie chciałbym się dowiedzieć nieco więcej o tej łódce od samych jej użytkowników :D, co o niej sądzicie i czy w ogóle posiada jakieś wady :mellow: ? Bo, w środowisku wędkarskim każdy ją chwali, ale ja chciałbym usłyszeć konkrety:) Pytam się o nią, bo przyznam, że jest ładna, funkcjonalna oraz przede wszystkim jest możliwe indywidualne zestrojenie jej na własne potrzeby :D W innym wątku pytałem się o propozycje innych łódek z możliwością montażu silnika elektrycznego i spalinowego, ale na polskim rynku jest tylko, ( albo aż B) ) River Fox z taką opcją:)

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam , widziałem osobiście jak hamując tą łódką fala z tyłu zalewa silnik i gasi go za każdym razem i jest problem z odpaleniem silnika...widać to samo dokładnie na tym filmie w 30 stej sekundzie https://www.youtube.com/watch?v=SGULAAx9P-k jak dla mnie to dyskwalifikuje to tą łódkę...na dodatek na silniku 15KM i z jedną osobą na pokładzie i gratami za cholerę nie chce wejść w ślizg...sprawdzone na drugim nowym silniku i to samo.. :(

Edytowane przez Piterson
  • Like 1

• 0

Jak nie masz pojęcia to nie klep głupot...pływa kolega tym riverfoxem i wiem...

Proponuję delikatniejszym tonem kolego....

Jest tutaj wielu użytkowników wspomnianych łódek , którzy pływają tymi łódkami i mają zdecydowany ogląd sytuacji ... a nie pisanie na zasadzie ,,kolega ma , widziałem'' itp 

Kup a przekonasz się sam ... Jeśli nie to więcej informacji uzyskasz tutaj

http://www.fox-boats.com

• Like 1

• 0

Jak nie masz pojęcia to nie klep głupot...pływa kolega tym riverfoxem i wiem...

Kolego Piterson każda łódka hamując z dużej prędkości wytworzy fale za sobą , proponuje najpierw cos kupić ( jaka kolwieg łódkę nie tylko foxa ) skończyć oglądać YouTube wsiąść na łódkę i napisać cos z autopsji nie z sufitu .

Nie chcę być uszcypliwy ale wydaje mi sie ,ze nie wiele pływałeś ?

• 0

Nagram Wam film to zobaczycie jak gaśnie silnik...woda wlewa się do wydechu i gasi go...

No to ja czekam na film, idę robić popcorn. :) Nie śpiesz się zimno jest nad wodą.

I wcale nie przemawia przeze mnie złośliwość, a chęć spojrzenia na problem z Twojej perspektywy.

Edytowane przez ptychoo
  • Like 1

• 0

Ja również pływam river foxem 390 gpx na yamaszce 15 KM i nigdy mi się nie zdażyło żeby zalało silnik a tym bardziej żeby zgasł przy gwałtownym zwolnieniu... Nie chce mi sie wierzyć w to że pan Krzysztof przy budowie tych łódek nie wział tego pod uwagę tyle w temacie :) pozdro

• 0

Piotr ale co tym filmikiem chciałeś Nam pokazać ??? 

Wydech spalin w silniku masz i przez ten otwór , który przysłaniasz na filmiku jak i poprzez śrubę napędową ( wszystkie silniki tak mają - no może zdecydowana większość ) ..... co to ma wspólnego z gaśnięciem silnika ??? niby po zalaniu przez falę przybojową po zwolnieniu prędkości płynięcia ???