Skocz do zawartości
  • 0

Łódź River Fox - opinie.

Maticsh

Pytanie

Witam użytkowników:) Panowie chciałbym się dowiedzieć nieco więcej o tej łódce od samych jej użytkowników :D, co o niej sądzicie i czy w ogóle posiada jakieś wady :mellow: ? Bo, w środowisku wędkarskim każdy ją chwali, ale ja chciałbym usłyszeć konkrety:) Pytam się o nią, bo przyznam, że jest ładna, funkcjonalna oraz przede wszystkim jest możliwe indywidualne zestrojenie jej na własne potrzeby :D W innym wątku pytałem się o propozycje innych łódek z możliwością montażu silnika elektrycznego i spalinowego, ale na polskim rynku jest tylko, ( albo aż B) ) River Fox z taką opcją:)

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

W sieci pojawił się filmik z zapowiedzią Foxa 440:

https://m.youtube.com/watch?v=iPEKhH51qq0&t=943s

Panie Krzyśku można prosić coś więcej?

Temu modelowi będzie bliżej do 420 czy 470?

Długa czy krótka stopa?

Bardzo blisko 470...czyli 440x183 a wysokość taka jak 470,  długa kolumna, silnik do 60PS,  5 bakist : boczna na wędki 240cm, przednia ok 100l, dziobowa na kotwicę, z tyłu na ryby ok 70 litrów i techniczna tylna na zbiornik paliwa (stacjonarny 48l) akumulatory pompy itp. Pokłady do oklejania wykładziną, siłowniki pneumatyczne pod pokrywani itp. Można dołożyć pokład przedni i konsolę kierowniczą...a reszta taki wypas jak we wszystkich łodziach :)

• 0

Witam Wszystkich. Wie ktoś jakie dokładnie są numery RAL kolorów łodzi FoxBoat ? Mój LakeFox troszkę się poobijał i przydało by się go trochę poprawić. 

Najszybciej takie info dostaniesz  w Grudziądzu u producenta tej łodzi ,  jak odbierałem swoją łódeczkę foksa 400 to p Krzysztof mówił że odnawiają łódki  , powiem że jak się nie ma profesjonalnej wiedzy i sprzętu  to lepiej zapłacić parę złoty i mieć łódkę jak nową  , ale to jest moje zdanie i ja bym tak zrobił   , ale to Ty decydujesz , łódka bardzo fajna  pływałem na niej  , ale wnuczki zachciały pływać i zmuszony byłem kupić większą   :D  .

• Like 1

• 0

Uff przeczytałem cały wątek. Możecie napisać z jaką prędkością pływają Wasze 390/400 i 420 w trolingu z 15/20 km? Chodzi o prędkość min. Zaczyna mi taka łódka chodzić po głowie

RF400  Honda 20km  2.8km/h  zalezy czy pod wiatr czy z wiatrem, ale nie mam problemu z trolingiem na silniku, mam tez elektryczny jak chce w ciszy poplywac, ale silnik i tak wyjatkowo cichy.

• 0

U mnie wisiał w RF 405 na potrójnej przyssawce RAM...żeby zamontować go pod łódka we wnęce trzeba było by dorobić blachę montażową...

Kolumna silnika nie zastawiała lewej wiazki bocznego sonary?

Wysłane z mojego LM-Q850 przy użyciu Tapatalka

• 0

Dziękuję Panowie za odpowiedzi co do prędkości w trolu. A jak wygląda montaż przetwornika humminbird mega si? Da się zamontować we wnęce? Ktoś ma?

Robiliśmy takie montaże Huminbirda....ale trzeba wywiercić dużą dziurę, przełożyć kabel do środka łodzi i zakleić sikafleksem lub podobnym. Praktycznie nie do zdemontowania.  Z Garminem i Lowrance nie ma żadnego problemu.

• 0

Panie Krzysztofie, RF440 z rumplem już jak widać opływana[emoji1][emoji106]. A jak prace nad RF C440 ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Żeby nie było, że się obijam....robi się.  Konsola już jest.  Jeszcze pokład plażowy się kończy i będzie komplet.

post-51177-0-23648900-1626212671_thumb.jpg

post-51177-0-99923300-1626212697_thumb.jpg

• Like 1