Skocz do zawartości
  • 0

Łódź River Fox - opinie.

Maticsh

Pytanie

Witam użytkowników:) Panowie chciałbym się dowiedzieć nieco więcej o tej łódce od samych jej użytkowników :D, co o niej sądzicie i czy w ogóle posiada jakieś wady :mellow: ? Bo, w środowisku wędkarskim każdy ją chwali, ale ja chciałbym usłyszeć konkrety:) Pytam się o nią, bo przyznam, że jest ładna, funkcjonalna oraz przede wszystkim jest możliwe indywidualne zestrojenie jej na własne potrzeby :D W innym wątku pytałem się o propozycje innych łódek z możliwością montażu silnika elektrycznego i spalinowego, ale na polskim rynku jest tylko, ( albo aż B) ) River Fox z taką opcją:)

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

:D  W tym roku zrobiłem to samo bo pasażerów mi przybyło  . Łódka super tylko ja miałem przyczepkę Suskiego pod 320 , ale była większa i  ta 400 weszła na styk  na tą przyczepę . Ma resor i amorek  TO PODSTAWA  Jak znajdę fotkę to Ci wstawię jak to wygląda

• 0

Sidka1 jest b.dobą przyczepą kolega wozi Bremę. Ale to Alu, do laminatu jednak polecam amortyzowaną.

Na plus ,szerokości między błotnikami wystarczy.

Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez artur.piwo73

• 0

A wracając do postawowego pytania.

N400 , podstawowy problemem jest.

Po maksymalnym wyciągnięciu dyszla,które będzie konieczne, w tylnej części przyczepy nie ma gdzie zamocować rolek kilowych.

Dodatkowo zalecane przez Fox jest mocowanie łodzi za tylne uchwyty a tego do belki z oświetleniem nie zrobisz.

Tak wyglądał Neptun po przeróbkach

Płozy oczywiście odeszły..497208e0925b8874421f711d72a3e4c2.jpg

Edytowane przez artur.piwo73

• 0

I dupą łodzi w dno nie zaryłeś? Na plus to to że silnika na pawęży nie ma

Ani razu nie zaryłem , bo ta łódka ma płaskie dno a silnik elektryczny  bo  taki tylko  można było stosować  i cały majdan  ładowałem potem innego sposobu nie było  ;)  z łódką typu v na pewno było by trudniej 

• 0

Zamów sobie Sidke S1 z małymi płozami i rolki...przy zamawianiu podpowiedź że ma być pod Riverfox 400...wystarczy ustawić rolki które I tak już są wstępnie ustawione pod tą łódkę I nic nie trzeba zmieniać...

U mnie dwa sezony jeździła bez żadnych problemów.

post-49627-0-69067300-1635013731_thumb.jpg

• 0

I o to jest to zapytanie. Żeby się nie okazało ze jak zacznę ja dopasowywać do łodzi to z oryginalnej P400 zostanie tylko zaczep, oś i ... tabliczka znamionowa.

Paweł już wcześniej pisałem o tym , przemyśl zakup przyczepa to nie wędka że co miesiąc sobie wymienisz  . Sam widzisz po łódce to samo miałem ,tylko przyczepa mi na szczęście pasowała . ale za to kupiłem echo mniejsze i teraz muszę do płacić  2000 do większej  tak to wychodzi pochopnie i niby taniej  :P

• 0

Tylko jaki jest sens wożenia łodzi na przyczepie beż silnika?

Ano kolego taki że łódka stała przed domkiem  gdzie  nocowałem ,teren nie ogrodzony  i rano mogło by go już nie być  , a do wody miałem 2 km a zostawienie łódki na brzegu to proszenie o utratę łódki  fakt to  upierdliwe co dzienne pakowanie   ale  takie Polskie realia 

• 0

Ja swoją w tym roku odbierałem w kwietniu  , ale płaciłem umówioną sumę w postaci zaliczki i cena pozostała taka jak była ustalona  za Foxsa 400  , czy coś się zmieniło ??? 

Myślałem że już masz łódkę , ale przesiadka na większą to jest bajka siedzisz na burcie nogi moczysz i nie martwisz się że łódka się odwróci do góry dnem  , Będziesz zadowolony z zakupu tu nic nie trzeszczy , nie wygina jest OK 

Edytowane przez pawlo29