Witam użytkowników:) Panowie chciałbym się dowiedzieć nieco więcej o tej łódce od samych jej użytkowników , co o niej sądzicie i czy w ogóle posiada jakieś wady ? Bo, w środowisku wędkarskim każdy ją chwali, ale ja chciałbym usłyszeć konkrety:) Pytam się o nią, bo przyznam, że jest ładna, funkcjonalna oraz przede wszystkim jest możliwe indywidualne zestrojenie jej na własne potrzeby W innym wątku pytałem się o propozycje innych łódek z możliwością montażu silnika elektrycznego i spalinowego, ale na polskim rynku jest tylko, ( albo aż ) River Fox z taką opcją
Pytanie
Maticsh
Witam użytkowników:) Panowie chciałbym się dowiedzieć nieco więcej o tej łódce od samych jej użytkowników
, co o niej sądzicie i czy w ogóle posiada jakieś wady
? Bo, w środowisku wędkarskim każdy ją chwali, ale ja chciałbym usłyszeć konkrety:) Pytam się o nią, bo przyznam, że jest ładna, funkcjonalna oraz przede wszystkim jest możliwe indywidualne zestrojenie jej na własne potrzeby
W innym wątku pytałem się o propozycje innych łódek z możliwością montażu silnika elektrycznego i spalinowego, ale na polskim rynku jest tylko, ( albo aż
) River Fox z taką opcją
Top użytkownicy dla tego pytania
157
64
62
61
Popularne dni
21 Lut
29
20 Wrz
26
23 Paź
25
21 Sty
24
Top użytkownicy dla tego pytania
Krzysztof Kacprzak 157 odpowiedzi
gumowy 64 odpowiedzi
Czechofil 62 odpowiedzi
Sławek Długosz 61 odpowiedzi
Popularne dni
21 Lut 2021
29 odpowiedzi
20 Wrz 2018
26 odpowiedzi
23 Paź 2021
25 odpowiedzi
21 Sty 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Krzysztof Kacprzak
RIVERFOX 470 w dwóch wersjach.
Krzysztof Kacprzak
Ostatnio zapomniałem pochwalić się nowym modelem łodzi : RIVERFOX440 Kategoria projektowa C Długość całkowita 4,37 m Szerokość całkowita 1,83 m Szerokość w lini wodnej 1,50 m Maksymalna moc silnika
malinabar
Od wczoraj mam i ja ... Dalej nie mam pomysłu , jak i gdzie umieścić przetwornik oraz zainstalować Helixa 9 SI+ G4N . Kompletnie nie umiem też cofać i manewrować tym zestawem . To moja pierws
Opublikowane grafiki
1889 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi