Skocz do zawartości

Spotkanie zakręconych UL, L i XL. 21 kwietnia, Warszawa, jez. Czerniakowskie (ul. Jeziorna 4)

SlawekNikt

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie w związku z teoretycznym zainteresowaniem i kilkoma chętnymi osobami proponuję spotkanie UL, L, i XL

nad jeziorkiem Czerniakowskim dnia 21 kwietnia. Godzina do ustalenia. Wstępnie proponuję 11 z uwagi na fakt, że jak będzie

piękna pogoda to potem może być trudno z miejscówką. Ja będę na pewno choćbym miał być sam.

Wezmę ze sobą małego grila, jakieś kiełbaski i kaszankę oraz bułki i chlebek i ze dwie wędki oraz "chińskie" wynalazki.

Chętnych zapraszam.

Edytowane przez SlawekNikt
  • Like 3

Czy tylko zakręconych? Początkujący chcący praktycznych porad od zakreconych będzie mile widziany z dodatkiem do grila.

Jak początkujący zakręcony to jest baaardzo mile widziany, a jak nie to po spotkaniu na pewno się zakręci :D

• Like 1

Krzysiu, Ty to masz dwudziestoczteroletni rower. Popedałuj sobie kilka rundek wokół domu i niech Ci to wystarczy na uspokojenie ...marzeń :P  ;)

A wracając do realiów zacytuję pytanie Piotra z poprzedniego wątku:

"...jeżeli będą znowu biegały te dziewczyny w bikini to oczywiście też jestem  :)  kto to załatwiał ostatnim razem ?"

Szanowni Koledzy.

W celu rozpoznania sytuacji byłem dzisiaj nad czerniakowskim i wszystkim zainteresowanym (a w szczególności Piotrowi), muszę z żalem donieść, że "morsy toples" zniknęły bezpowrotnie do czasu pojawienia się kolejnego lodu (...nie LODA!).

Sytuacja jest jaka jest. Woda, kominy, rowery, piasek, kwitnące krzaczory ... ;) 

post-52107-0-01291400-1523710265_thumb.jpg

• Like 3

I co cisza ,nie ma chętnych na takie

atrakcje jakie napewno będą.A kolega bob 74 może ma dojście załatwić niedźwiedziego sadła,wysmarował bym se plecy bo jakiś połamany ostatnio chodze,pajęczyne do wymieszania znajde u siebie.

Ano cisza Krzyśku ... Cóż tak czy inaczej jak już powyżej napisałem ja od godziny 11 będę z grillem i rzecz jasna z czymś na ruszt oraz z czymś do popicia z tegoż rusztu :) Mam też nadzieję, że doleci okrągły wynalazek z Chin.

Ja będe miał orginał ,ale macać nie dam,od macania też się zużywa.

Porzucamy nią w takim razie :D

Jaki patent ma ten sabre to kuźwa sam nie uwierzyłem dopóki nie sprawdziłem ... terkotka w nim jest jak w kołowrotkach z ZSRR  :D 

Czy ja zawsze muszę być pokrzywdzony z racji mojej pracy? :(  :(  :(

Nie da się przełożyć tej imprezki na weekend majowy? Dysponuję czasem od 28 kwietnia do 5 maja...

Edytowane przez Alexspin
  • Like 1