SlawekNikt Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Panowie w związku z teoretycznym zainteresowaniem i kilkoma chętnymi osobami proponuję spotkanie UL, L, i XLnad jeziorkiem Czerniakowskim dnia 21 kwietnia. Godzina do ustalenia. Wstępnie proponuję 11 z uwagi na fakt, że jak będziepiękna pogoda to potem może być trudno z miejscówką. Ja będę na pewno choćbym miał być sam.Wezmę ze sobą małego grila, jakieś kiełbaski i kaszankę oraz bułki i chlebek i ze dwie wędki oraz "chińskie" wynalazki.Chętnych zapraszam. Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez SlawekNikt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Jeżeli zaoferujesz https://www.youtube.com/watch?v=aNhow1LZzDo , a @Bob74 mnie poprowadzi komunikacją miejską, to się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Ja oferuję dokładnie to co obiecałem w pierwszym poście. Dla tych, którzy przyjadą komunikacją miejską znajdę coś na wzmocnienie po trudach podróży 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Czy tylko zakręconych? Początkujący chcący praktycznych porad od zakreconych będzie mile widziany z dodatkiem do grila. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Czy tylko zakręconych? Początkujący chcący praktycznych porad od zakreconych będzie mile widziany z dodatkiem do grila. Jak początkujący zakręcony to jest baaardzo mile widziany, a jak nie to po spotkaniu na pewno się zakręci Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Mam się bać czy ma się bać moja kieszeń :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Mam się bać czy ma się bać moja kieszeń :-) Powinieneś się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Fakt, pasja ma cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 A ja się przyturlam na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 A ja się przyturlam na bank.I to jest konkretna decyzja ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 ....i dla Krzysztofa też coś będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Ja to bym chciał jakieś młode dupe,tak do 22lat max 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Krzychu poklepać to możesz i 35 po "letkim przebiegu".pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Krzysiu, Ty to masz dwudziestoczteroletni rower. Popedałuj sobie kilka rundek wokół domu i niech Ci to wystarczy na uspokojenie ...marzeń A wracając do realiów zacytuję pytanie Piotra z poprzedniego wątku:"...jeżeli będą znowu biegały te dziewczyny w bikini to oczywiście też jestem kto to załatwiał ostatnim razem ?" Szanowni Koledzy.W celu rozpoznania sytuacji byłem dzisiaj nad czerniakowskim i wszystkim zainteresowanym (a w szczególności Piotrowi), muszę z żalem donieść, że "morsy toples" zniknęły bezpowrotnie do czasu pojawienia się kolejnego lodu (...nie LODA!).Sytuacja jest jaka jest. Woda, kominy, rowery, piasek, kwitnące krzaczory ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 I co cisza ,nie ma chętnych na takie atrakcje jakie napewno będą.A kolega bob 74 może ma dojście załatwić niedźwiedziego sadła,wysmarował bym se plecy bo jakiś połamany ostatnio chodze,pajęczyne do wymieszania znajde u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Ano cisza Krzyśku ... Cóż tak czy inaczej jak już powyżej napisałem ja od godziny 11 będę z grillem i rzecz jasna z czymś na ruszt oraz z czymś do popicia z tegoż rusztu Mam też nadzieję, że doleci okrągły wynalazek z Chin. Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ja powinienem być, bo przymierzam się do swojego pierwszego casta i to będzie fajna okazja by pomacać taki sprzęt. Wezmę z sobą napoje nieprocentowe i kubeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Doleciał i chiński okrąglak sabre także wezmę na spotkanie tę marnej jakości kopię kalkuty, zobaczymy co potrafi. Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez SlawekNikt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ja będe miał orginał ,ale macać nie dam,od macania też się zużywa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Ja będe miał orginał ,ale macać nie dam,od macania też się zużywa. Porzucamy nią w takim razie Jaki patent ma ten sabre to kuźwa sam nie uwierzyłem dopóki nie sprawdziłem ... terkotka w nim jest jak w kołowrotkach z ZSRR Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Nie będziesz potrafił,to prawa łapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Nie będziesz potrafił,to prawa łapa. Co ... ? Ja nie dam radę ... ? Krzysiek będę miał sok z gumijagód, a jak wiadomo po nim wszystkiemu daje się radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Do mojej calcuty żebyś się przymierzył to musisx mieć certyfikat na prawą łape. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Do mojej calcuty żebyś się przymierzył to musisx mieć certyfikat na prawą łape. Nie mam, porzucam sobie w takim razie swoją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Czy ja zawsze muszę być pokrzywdzony z racji mojej pracy? Nie da się przełożyć tej imprezki na weekend majowy? Dysponuję czasem od 28 kwietnia do 5 maja... Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi