BOB1 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 ...w tym terminie to pewnie wszyscy będą na "prawdziwych" rybach PS a nie możesz przełożyć sobie pracy o tydzień...albo zachorować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 ...w tym terminie to pewnie wszyscy będą na "prawdziwych" rybach PS a nie możesz przełożyć sobie pracy o tydzień...albo zachorować? I tu Aleks Robert ma rację naj jegojszą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Niestety, choroba nie wchodzi w rachubę, nikt nie uwierzy, a przełożyć też nie mogę, bo już wcześniej przełożyłem właśnie z 5 i 6 maja, żeby mieć dłuższy weekend... Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) ...a kolega Alex kolejny raz poszkodowany... ja zaczerpnąłem ze źródełka, Gs też z lekka ograbiony, więc delikates dojechał...Sławek..coś dobrego masz...u mnie w czterech odcieniach... Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ja będę miał tylko w jednym prawie krystaliczny brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Koledzy, tak na poważnieNa jesieni byliśmy w tym sympatycznym miejscu praktycznie sami.Teraz oczekujcie raczej sporej gromadki ludzi na spacerach z dziećmi, psami itd itp ...jest to jednak miejsce publiczne.Sugerował bym "powściągliwość" i dyskrecję w pewnych działaniach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Koledzy, tak na poważnieNa jesieni byliśmy w tym sympatycznym miejscu praktycznie sami.Teraz oczekujcie raczej sporej gromadki ludzi na spacerach z dziećmi, psami itd itp ...jest to jednak miejsce publiczne.Sugerował bym "powściągliwość" i dyskrecję w pewnych działaniach Bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) ...Robercie..a armaturę z Korsarza pamiętasz...też był przemyt, damy radę...trzeba pamiętać o pozoracji. Zresztą ja mam w zwyczaju smakować, a nie startować w wieloboju, kto jak szybko i ile może. I pamiętaj, już myślę o wycieczce do Suomi, nie mojej... Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez bob74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Tłoku nie będzie także na pewno się zmieścimy Panowie ja będę od godziny 11 tej. Wezmę ze sobą kraag-a, mhx-a, chińskie wynalazki, a dla ciała wezmę grila, coś na grila i do grila, węgiel, kubki, jakiś napój. Kto znajdzie czas i ma ochotę niech zagląda. Do zobaczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Będę na pewno...choć jak mówią na pewno to Kopernik nie żyje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Kiełbaski na grilla zakupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 przynieść coś vege ? Hummus ? Ajvar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 ...Marysia? Upsss wyrwało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Tłoku nie będzie także na pewno się zmieścimy Panowie ja będę od godziny 11 tej. Wezmę ze sobą kraag-a, mhx-a, chińskie wynalazki, a dla ciała wezmę grila, coś na grila i do grila, węgiel, kubki, jakiś napój. Kto znajdzie czas i ma ochotę niech zagląda. Do zobaczenia.Ktorego Kraaga masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Przyjedziesz to zobaczysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 W sobote pracuje,ale jak model 11 lub 16lb to wpadne na 15min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Cytat: model 7 lb, ale o możliwościach rzutowych 4 lb. Na żywo rzuca wszystkim od dołu, góry nie sprawdzałem bo nie mam takiej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 ...ja do rzucenia na grilla też przyniosę jakąs paczuszkę małą.... co jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) Multiplikatory light jak coś masz Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Ja już w trasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Źle nie jest,powiem więcej jest git,tylko k...a ta żelazna dyscyplinaani,przekląć,ani wypić bo dyrekcja obserwuje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Panowie dziękuję za spotkanie Tu akurat Piotr odpoczywał po wyśmienitych kiełbaskach z grila kontemplując piękno jeziora 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Do której będzie impreza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Sławku, gratulacje Dopiąłeś swego i odbyło się fajne, kameralne spotkanie. (nawet Pan policjant potraktował nas sympatycznie Super pogoda (choć trochę zbyt mocno wiało), i sporo sprzętu do obmacania i wypróbowania nad wodą i zażarte dyskusje w temacie- zrozum! kij do 160gr to nie jest UL!!! BOB przyniósł aby nas podpuścić Na pewno mnie nie przekonasz! (ten Maniek tu jest!!!) - zobacz! tam jest UL i tak się rzuca!!! Można się dogadać?! pewnie że można Niemały wpływ na komunikatywna atmosferę miał:...i jego produkty "UL" A treścią gastronomiczną , pasł nas nieoceniony Sławek I nawet jak się zagapił to i tak było pysznie!!! Dziękujemy Sławeczku PS jeszcze jedna wiadomość: jeden z uczestników, przegryzł mój milimetrowy "fc" Savage Gear "Regenerator"!!! daje to do myślenia albo to nad człowiek!? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 ...już trochę po...niewielu nas było, ale miło, zmienny wiatr mieszał szyki tak a pro po ul casta. Zachowany został umiar i powściągliwość... prawda Robercie? Krótka pogawędka z funkcjonariuszem też była niezwykle uprzejma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi