bob74 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 ...węgiel jako środek zapobiegawczy i płyny o wyższym oktanie...do rozpalenia grilla w tym wietrze też się przydały... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Było wzorcowo ... co widać wyżej.No może jeden "zgrzyt" ... Ruda była niepocieszona, że Was nie poznała. Pocieszyła się trochę po odwiezieniu mnie do domu, łykiem tego malinowego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 ... malinowe też zapewne poleci na export w zestawie...powiększonym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 A pytałem do której godziny impreza [emoji16]Gdy dojechałem, to tylko takie widoki zastałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) Ooo dokładnie w miejscu byliśmy i bawiliśmy ???? zapytaleś już po imprezie ???? Produkty ul zostały w zdecydowanej większości nienaruszone, ponieważ w okolicznych hotelach miejsc nie było, a namiotów zapomnieliśmy ???? Kiełbaski deczko się zarumieniły ...Nie powiem kto mnie wtedy opowieściami raczył ☺ Raz jeszcze dziękuję za spotkanie panowie. Teraz plan jest taki aby się spotkać nad wodą na dłużej i połowić. Trzeba zacząć od wytypowania miejscówki dogodnej dla większości z jakimś zapleczem ???? Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez SlawekNikt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Widać, że dane mi jest bywać na nieparzystych [emoji16] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 ...a jednak mi żal Waldeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Mi też. Latałem po Warszawie jak kot z pęcherzem i szukałem pastylki i naboju do kamizelki. Za tydzień wyjazd. No i nie zdążyłem na imprezę [emoji22]Ale pewnie będą kolejne. To i [emoji476] i [emoji482]. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 ...i mam nadzieję, że u kilku Kolegów jajecznica na słonince, na śniadanie będzie grana. A o Kierowniku zamieszania też się pomyśli w jakimś zestawie degustacyjnym... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie, a w szczególności dziękuję Hubertowi vel @Koincydencja za lekcje castingu! Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez pointman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie, a w szczególności dziękuję Hubertowi vel @Koincydencja za lekcje castingu! To dopiero przedsmak tego co Cię czeka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Sławus co do spotkania z łapaniem i zaplecz to widze szykuje się mikro zlocik.proponuje wrzesień i Liwiec w Urlach.wyjechać w sobote rano przed 5 z wileñskiego to po rozpakowaniu o 8 można łapać.ośrodki jakies t jeszcze funkcjonuja.wziąś 2 domki i wystarczy.spać można i na podłodze.chyba że na bogato to bierzemy 3lub 4domki.w niedziele o 16 powrót.ryby pewnie wszystkiej nie wytruli i nie wyłapali to okonka ,klenika,a szczupaczek sieię trafiał.jak temat przejdzie ,pierwszy wpisuje się na liste.chopy dumajta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Mogę być drugi.Znam te okolice jak własną kieszeń.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Krzysiek to jest bardzo pomysł ! Ja wstępnie pomyślałem też o wrześniu albo samym początku października i o Wkrze, a baza w Pomiechówku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Pomiechówek se odpuść ,zaraz część by polazła nad Narew,bo to okoń ,bo rape,może szczupak tez podejdzie wiec bez Wkry się tez obejdzie,ten nasz mały piękny zlocik,wynajmiemy samolocik(raczej kupimy bilety pkp)żeby potem nie było problemów zjazdą autem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Do Pomiechówka pociągi też kursują Jak się znajdzie odpowiednia ilość chętnych czyli konkretna ekipa to zrobimy głosowanie i pojedziemy tam gdzie większość zdecyduje. Ponadto poczekajmy na inne propozycje, które zapewne będą równie ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Chłopie co to sejm że chcesz głosowanie.nawet jak większość przegłosuje x to Ci od Y będà protestować,jeszcze wp....li się wto wszytko komisja z Brukseli i wogóle nigdzie nie pojedziemy.rób liste na Urle i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Ojojoj ale zacnie ! żałuję, że nie dojechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 ... słusznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) A co Sebastianku motorynka siadła po drodze że nie dotarłeś? Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez krzysiek gżybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Nie, Nas odwiedził na łowisku, Krzysiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 A gdzie Piotruś żeście łowili albo próbowali łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Tym bardziej szkoda, że i Was nie było z nami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 To dopiero przedsmak tego co Cię czeka ... Pierwszy cast się kompletuje... a później zobaczymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Pierwszy cast się kompletuje... a później zobaczymy Później to już tylko wydatki, ale i radość z zabawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi