SlawekNikt Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) Chłopie co to sejm że chcesz głosowanie.nawet jak większość przegłosuje x to Ci od Y będà protestować,jeszcze wp....li się wto wszytko komisja z Brukseli i wogóle nigdzie nie pojedziemy.rób liste na Urle i tyle. Komisja Krzychu to my I dlatego rozpatrujemy każdą propozycję choć na razie są całe dwie A jeśli chodzi o "łażenie" to żadnego nie będzie. Już ja się o to postaram. Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Sławus co do spotkania z łapaniem i zaplecz to widze szykuje się mikro zlocik.proponuje wrzesień i Liwiec w Urlach.wyjechać w sobote rano przed 5 z wileñskiego to po rozpakowaniu o 8 można łapać.ośrodki jakies t jeszcze funkcjonuja.wziąś 2 domki i wystarczy.spać można i na podłodze.chyba że na bogato to bierzemy 3lub 4domki.w niedziele o 16 powrót.ryby pewnie wszystkiej nie wytruli i nie wyłapali to okonka ,klenika,a szczupaczek sieię trafiał.jak temat przejdzie ,pierwszy wpisuje się na liste.chopy dumajta.Krzychu... jak weekend, to się piszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Tylko łikend wchodzi w grę. Widzę, że temat powoli się klaruje ... Podjadę w takim razie w te Urle jak znajdę trochę czasu i zobaczę co tam można zorganizować i w jakich pieniążkach. To samo zrobię w Pomiechówku. Jak ktoś ma jakieś propozycje, ale z tzw. zapleczem czyli domki na choćby dobę to śmiało pisać. "Komisja" rzuci na nie okiem i podda głosowaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Będziesz jechał w te Urle to daj znać,śmigniem oba to będzie raźniej.a i teren nie jest mi obcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) Do Pomiechówka zabierz kogo innego.Znam teren ale Narew w kierunku zapory.nad Wkrą byłem raz kilka lat temu,z 10 km od Pomiechówka,bajkowe miejsce, rzucamy, rzucamy i ch.j. <...> moja przygoda z Wkrą się szybciej skończyła niż zaczeła Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Super spotkanie, dało do myślenia o konieczności kolejnych zakupów. Mam nadzieję że będzie mi dane jeszcze spotkać się z tak zacnym gronem pasjonatów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Krzysiek Wkra od około 3 lat się zmienia ... i to są zmiany na olbrzymi plus Ponadto jak już pisałem jak temat rozeznam w kwestii noclegu to podejmiemy wspólnie z zainteresowanymi decyzję o tym gdzie, co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Super spotkanie, ale akurat na kawalerskim byłem w tym czasie... Btw. Nie to żebym był rasistą, ale ta kiełbasa to już za dużo jak dla mnie...za czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zapomniałem dodać, że czarna to była glina, w której to kiełbasa była pieczona aby pieścić podniebienia nasze ogromem niesamowitych doznań kulinarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Super spotkanie, ale akurat na kawalerskim byłem w tym czasie... Btw. Nie to żebym był rasistą, ale ta kiełbasa to już za dużo jak dla mnie...za czarna Koniec świata. Właśnie sobie uświadomiłem, że jadłem czarną, niekoszerną, wieprzową kiełbasę! Węszę tu spisek jakowyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 ...to czas zacząć myśleć o zapasach..słoninę zakupić i zamrozić..w słojach coś zalać i niech dojrzewa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 ...to czas zacząć myśleć o zapasach..słoninę zakupić i zamrozić..w słojach coś zalać i niech dojrzewa.. Przednie ... pomysły ... Ja po majówce zrobię rozpoznanie i założymy jakiś nowy wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 I co ztym rozpoznaniem Sławuś.zaraz żniwa,wykopki,kampania buraczana i chuj strzeli taką zajebistą impreze w terenie z noclegiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Nic nie strzeli mam nadzieję. Po prostu nowa robota, nowe obowiązki i mniej czasu na wszystko. Jak będę miał trochę więcej czasu tylko dla siebie to podjadę czy podjedziemy gdzie trzeba. Możliwe, że za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Sławek 1.2.3.czerwiec odpada będe łowił,sory za przejęzyczenie,będe próbował łowić na Pasłęce.za tydzień możemy ruszyć wokolice Urli za 2 tygodnie z kim innym albo sam śmigniesz nad Wkre.ja osobiście bym był za Liwcem,chociażby dla tego że Wkra jest już znana,ma swoje zawody z Wkrą w tytule,może nam się udo rozchuśtać wędkarsko Liwiec bo jest tego wart. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 No to pojedziemy w innym terminie. A nad Wkrę do Pomiechówka to sam pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 (edytowane) Pany udało się wygospodarować trochę czasu. Jadę w niedzielę czyli pojutrze w do Pomiechówka rozejrzeć się na Wkrą. Jak ktoś chętny to zapraszam. Edytowane 8 Czerwca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Chętnych widzę nie ma ... Troszkę szkoda. Nic to, zrobię rekonesans sam w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Byłem nad Wkrą i troszkę nad Narwią.Bez problemu da się tam zorganizować, że tak to ujmę "biesiadę wędkarską". Są dwa zajazdy, a nawet trzeci też się znajdzie trochę dalej.Koszt noclegu za dobę to na osobę około 70 - 80 zł. plus wyżywienie czyli powiedzmy, że przystępnie. Dojazd świetny także pociągiem.Dużym plusem Wkry jest bliska Narew. Po piątkowej aklimatyzacji można w sobotę połowić na Wkrze, a w niedzielę przejechać albo nawet przejść się nad Narew Edytowane 10 Czerwca 2018 przez SlawekNikt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) A ja Panie też 10byłem nad liwcem w Urlach,spenie za noc możnazałatwić od 25zł co prawda to nie zajazd a agroturystyka ale prawie 3 razy taniej.zostaje na paluszki i pestki słonecznika.pare minut porzucałem bez efektów.i dalej zabawa z wnukiem.woda czyściutka rybki pływaja.może jak będzie 1.5stopnia chłodniej to i rybka zacznie brać.Sławuś a 100zł to masz 2 doby w extra miejscu i ze šniadaniem też extra na Żarnowcem Edytowane 12 Czerwca 2018 przez krzysiek gżybek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Krzysiek zgodnie z obietnicą opisałem miejsce gdzie na rozpoznaniu byłem. Żarnowiec pikna sprawa zapewne tyle, że Wkra 50 km. od stolicy, a Żarnowiec troszki dalej ... Edytowane 12 Czerwca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Podlecę na te Urle jak znajdę trochę czasu. Jaki to okręg ? Gdzie się tam pozwolenia kupuję i czy można od ręki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Urle to mazowiecki okręg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Jak będę jechał w te Urle nad Liwiec to rzecz jasna napisze w wątku, że się wybieram i jak ktoś będzie miał czas i ochotę to będzie mógł się zabrać ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Urle to mazowiecki okręg. A przypadkiem cały Liwiec to nie Siedlce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi