Skocz do zawartości

Spotkanie zakręconych UL, L i XL. 21 kwietnia, Warszawa, jez. Czerniakowskie (ul. Jeziorna 4)

SlawekNikt

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopie co to sejm że chcesz głosowanie.nawet jak większość przegłosuje x to Ci od Y będà protestować,jeszcze wp....li się wto wszytko komisja z Brukseli i wogóle nigdzie nie pojedziemy.rób liste na Urle i tyle.

Komisja Krzychu to my :) I dlatego rozpatrujemy każdą propozycję choć na razie są całe dwie  :D

A jeśli chodzi o "łażenie" to żadnego nie będzie. Już ja się o to postaram.

Edytowane przez SlawekNikt

Sławus co do spotkania z łapaniem i zaplecz to widze szykuje się mikro zlocik.proponuje wrzesień i Liwiec w Urlach.wyjechać w sobote rano przed 5 z wileñskiego to po rozpakowaniu o 8 można łapać.ośrodki jakies t jeszcze funkcjonuja.wziąś 2 domki i wystarczy.spać można i na podłodze.chyba że na bogato to bierzemy 3lub 4domki.w niedziele o 16 powrót.ryby pewnie wszystkiej nie wytruli i nie wyłapali to okonka ,klenika,a szczupaczek sieię trafiał.jak temat przejdzie ,pierwszy wpisuje się na liste.chopy dumajta.

Krzychu... jak weekend, to się piszę!

Tylko łikend wchodzi w grę. Widzę, że temat powoli się klaruje ... Podjadę w takim razie w te Urle jak znajdę trochę czasu i zobaczę co tam można zorganizować i w jakich pieniążkach. To samo zrobię w Pomiechówku. Jak ktoś ma jakieś propozycje, ale z tzw. zapleczem czyli domki na choćby dobę to śmiało pisać. "Komisja" rzuci na nie okiem i podda głosowaniu ;)  :D 

• Like 1

Do Pomiechówka zabierz kogo innego.Znam teren ale Narew w kierunku zapory.nad Wkrą byłem raz kilka lat temu,z 10 km od Pomiechówka,bajkowe miejsce, rzucamy, rzucamy i ch.j. <...>

moja przygoda z Wkrą się szybciej skończyła niż zaczeła

Edytowane przez Jano

Super spotkanie, ale akurat na kawalerskim byłem w tym czasie...

Btw. Nie to żebym był rasistą, ale ta kiełbasa to już za dużo jak dla mnie...za czarna :D

Koniec świata. Właśnie sobie uświadomiłem, że jadłem czarną, niekoszerną, wieprzową kiełbasę! Węszę tu spisek jakowyś.

• 4 tygodnie później...

Sławek 1.2.3.czerwiec odpada będe łowił,sory za przejęzyczenie,będe próbował łowić na Pasłęce.za tydzień możemy ruszyć wokolice Urli za 2 tygodnie z kim innym albo sam śmigniesz nad Wkre.ja osobiście bym był za Liwcem,chociażby dla tego że Wkra jest już znana,ma swoje zawody z Wkrą w tytule,może nam się udo rozchuśtać wędkarsko Liwiec bo jest tego wart.

• Like 1

• 4 tygodnie później...

Byłem nad Wkrą i troszkę nad Narwią.

Bez problemu da się tam zorganizować, że tak to ujmę "biesiadę wędkarską". Są dwa zajazdy, a nawet trzeci też się znajdzie trochę dalej.

Koszt noclegu za dobę to na osobę około 70 - 80 zł. plus wyżywienie czyli powiedzmy, że przystępnie. Dojazd świetny także pociągiem.

Dużym plusem Wkry jest bliska Narew. Po piątkowej aklimatyzacji można w sobotę połowić na Wkrze, a w niedzielę przejechać albo nawet przejść się nad Narew :)

9a8750ff81a0cf5fmed.jpg

post-65395-0-61257700-1528622072_thumb.jpg

• Like 4

A ja Panie też 10byłem nad liwcem w Urlach,spenie za noc możnazałatwić od 25zł co prawda to nie zajazd a agroturystyka ale prawie 3 razy taniej.zostaje na paluszki i pestki słonecznika.pare minut porzucałem bez efektów.i dalej zabawa z wnukiem.woda czyściutka rybki pływaja.może jak będzie 1.5stopnia chłodniej to i rybka zacznie brać.Sławuś a 100zł to masz 2 doby w extra miejscu i ze šniadaniem też extra na Żarnowcem

Edytowane przez krzysiek gżybek
  • Like 1

Krzysiek zgodnie z obietnicą opisałem miejsce gdzie na rozpoznaniu byłem. Żarnowiec pikna sprawa zapewne tyle, że Wkra 50 km. od stolicy, a Żarnowiec troszki dalej ...