Skocz do zawartości

Spotkanie zakręconych UL, L i XL. 21 kwietnia, Warszawa, jez. Czerniakowskie (ul. Jeziorna 4)

SlawekNikt

Rekomendowane odpowiedzi

Kurwa te pzw to cuduje.urle mój powiat to na logike biorąc węfkuje bez problemu a tu lipa,opłaty w siedlcach.idąc tokiem rozumowania dygnitarzy ?z pzw mieszkańcy powiatu wołominiskiego podzieleni alfabetycznie na pół muszą tak się pozapisywać,poprawki krawieckie przemyśl i bogatynia,dentysta,dolna szczęka krotoszyn a górna suwałki.żyć nie umierać ,te całe pzw to państwo w państwie,jak to kurwa zmienić

• Like 2

Gość White--fish

Potwierdzam. Sam mam działkę w okolicach Węgrowa. Chcąc powędkować na Liwcu, musiałbym opłacić kolo w Siedlcach.

Mieszkam w Grodzisku Mazowieckim. Chcąc połowić na Bzurze, czy zawewie w Żyrardowie musiał bym opłacić z kolei okreg Skierniewicki.

Aby połowić na gliniankach w okolicy miejsca zamieszkania, czy pojechać na Wisłe, muszę posiadać składki okręgu mazowieckiego.

Idąciem musiałbym wykupić trzy okręgi.

... brak mi słów.

Edytowane przez Suchotnik
  • Like 1

Wstępnie to daj nr telefonu.jutro wykręce.

Krzysiek pogoda spłatała figla co prawda przyjemnego, ale figla i nie będę mógł być w ten weekend w Urlach. O kolejnym możliwym terminie napiszę tu w wątku, a numer tel. dawałem Ci 2 razy :) :P Ja Twój mam.

Edytowane przez SlawekNikt

ja przejrzałem archiwum i Twojego nr nie mam,a swój rzeczywiście podawałem.ale ten nr nic Ci nie pomoże,bo i tak nieodbiore.nie znanych nie odbieram ,choćbyś dzwonił 300razy dziennie .

To nadziubie sms :P A tak na marginesie jak będzie trzeba to wierz mi, że dodzwonię się do Ciebie :)

Edytowane przez SlawekNikt

• 3 miesiące temu...

Tylko całą akcję musiałby skoordynować jakiś "Tubylec". Mi po tamtorocznym spotkaniu został grill. Wungiel też bym ogarnął. Może Ktoś jeszcze mógłby coś zorganizować. Żarełko każdy sobie może zorganizować sam.

Acha, czy to byłoby spotkanie UL, średnio, czy znów "spontanicznie"  :D  ciężka artyleria?

• Like 1