krzysiek gżybek Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Wkra -Ciechanów,Liwiec -Siedlce.czyli 3-4 razy w roku klasycznie a nieświadomie kłusowałem na Liwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Walnąłeś skruchę publicznie masz wybaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Wkra Ciechanów,Liwiec Siedlce,a ja klasycznie a nie świadomie kłusowałem na liwcu przez x lat 3-4 razy w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Kurwa te pzw to cuduje.urle mój powiat to na logike biorąc węfkuje bez problemu a tu lipa,opłaty w siedlcach.idąc tokiem rozumowania dygnitarzy ?z pzw mieszkańcy powiatu wołominiskiego podzieleni alfabetycznie na pół muszą tak się pozapisywać,poprawki krawieckie przemyśl i bogatynia,dentysta,dolna szczęka krotoszyn a górna suwałki.żyć nie umierać ,te całe pzw to państwo w państwie,jak to kurwa zmienić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 (edytowane) Potwierdzam. Sam mam działkę w okolicach Węgrowa. Chcąc powędkować na Liwcu, musiałbym opłacić kolo w Siedlcach.Mieszkam w Grodzisku Mazowieckim. Chcąc połowić na Bzurze, czy zawewie w Żyrardowie musiał bym opłacić z kolei okreg Skierniewicki.Aby połowić na gliniankach w okolicy miejsca zamieszkania, czy pojechać na Wisłe, muszę posiadać składki okręgu mazowieckiego.Idąciem musiałbym wykupić trzy okręgi.... brak mi słów. Edytowane 17 Czerwca 2018 przez Suchotnik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Jak Pan Sławek chce zrobić Liwcowy rekonesans,możemy w niedziele się zderzyć i ruszyć albo zderzymy się w Urlach,co Waść na to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Jak Pan Sławek chce zrobić Liwcowy rekonesans,możemy w niedziele się zderzyć i ruszyć albo zderzymy się w Urlach,co Waść na to.Ty zgredzie, życzenia Ci składamy w wątku z życzeniami...podziękował byś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 W najbliższą niedzielę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Tak Sławuś w te niedziele.jak pasuje daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Wstepnie będę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Wstępnie to daj nr telefonu.jutro wykręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 (edytowane) Wstępnie to daj nr telefonu.jutro wykręce. Krzysiek pogoda spłatała figla co prawda przyjemnego, ale figla i nie będę mógł być w ten weekend w Urlach. O kolejnym możliwym terminie napiszę tu w wątku, a numer tel. dawałem Ci 2 razy Ja Twój mam. Edytowane 23 Czerwca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 ja przejrzałem archiwum i Twojego nr nie mam,a swój rzeczywiście podawałem.ale ten nr nic Ci nie pomoże,bo i tak nieodbiore.nie znanych nie odbieram ,choćbyś dzwonił 300razy dziennie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 (edytowane) ja przejrzałem archiwum i Twojego nr nie mam,a swój rzeczywiście podawałem.ale ten nr nic Ci nie pomoże,bo i tak nieodbiore.nie znanych nie odbieram ,choćbyś dzwonił 300razy dziennie . To nadziubie sms A tak na marginesie jak będzie trzeba to wierz mi, że dodzwonię się do Ciebie Edytowane 23 Czerwca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 A dziubanego smsa to Sławuś na bank przeczytam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Panie Sławek.Minàł sierpień,minął wrzesieńZnów październik..I taka planowana impreza poszła się j.....ć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 (edytowane) Krzychu doskonale wiesz, że mieliśmy się spotkać gdzie indziej ... Przetarabanie ???? jutro do Ciebie. Edytowane 17 Października 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Krzysztof na tej emeryturze to widzę że ciebie nosi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Bo to chłopak z Wołomina - Pitbull Ostatni pies 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Może ktoś by się pisał na jakieś jesienne spotkanie castingowe nad jeziorkiem Czerniakowskim? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Tylko całą akcję musiałby skoordynować jakiś "Tubylec". Mi po tamtorocznym spotkaniu został grill. Wungiel też bym ogarnął. Może Ktoś jeszcze mógłby coś zorganizować. Żarełko każdy sobie może zorganizować sam.Acha, czy to byłoby spotkanie UL, średnio, czy znów "spontanicznie" ciężka artyleria? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Spontaniczność jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 No dobra ... A może nie nad jeziorkiem, a nad Liwcem ? Około 40 minut jazdy samochodem od jeziorka według krzyczącego pana Gżybka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Raczej godzinka z haczykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebeli Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Ale haczyk bez zadziora?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi