Skocz do zawartości

Spotkanie zakręconych UL, L i XL. 21 kwietnia, Warszawa, jez. Czerniakowskie (ul. Jeziorna 4)

SlawekNikt

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko całą akcję musiałby skoordynować jakiś "Tubylec". Mi po tamtorocznym spotkaniu został grill. Wungiel też bym ogarnął. Może Ktoś jeszcze mógłby coś zorganizować. Żarełko każdy sobie może zorganizować sam.

Acha, czy to byłoby spotkanie UL, średnio, czy znów "spontanicznie"  :D  ciężka artyleria?

Na pewno pomogę w organizacji (stolik, itp), w miarę swoich możliwości, jeśli pomysł wypali. Ja bym chciał "pomacać" UL'e... ale wydaje się iż nie musimy się ograniczać

A może jakieś starorzecze Wisły pomiędzy Warszawą a Otwockiem widać jakieś na mapie, na wypadek degustacji mundurowi nie będą wzywani.

Nie wiem jakie konkretnie masz na myśli starorzecza (ja znam Łachę Nowowiejską), ale z nimi jest taki problem iż cięzko do nich dojechać, a i z parkingiem mogą być problemy. Tych dwóch wad nie posiada Jeziorko Czerniakowskie... ewentualnie można się jeszcze zastanowić nad Kanałem Żerańskim, bo dojazd i parkingi w teorii są, a miejsce dość ustronne 

Nie łowię castingiem w zakresie UL. Ba, nie łowię nawet w zakresie L.

A może to błąd?

Chętnie się przekonam, jeśli będzie raka okazja.

W poprzednich spotkaniach nie mogłem uczestniczyć, to może tym razem.

Do tego aby się przekonać jest potrzebna woda najlepiej taka z rybkami :D

Niedziela 28 listopad br ?

To nie niedziela ... Ponadto kawał czasu ... I zima już może być :D 25 listopad to niedziela :)

Coś edycja mie nie poszła  :wacko:  :D

Edytowane przez SlawekNikt

Dobra pany, jedziemy poważniej :) Proponuję ultra uniwersalny termin dla każdego czyli

1 lub 2 grudnia roku pańskiego 2018 na kolejny zlot zakręconych baitcastingowców w każdym rozmiarze czyli UL, L, XL oraz XXL.

Spotkanie niemal tradycyjnie już odbędzie się w stolicy nad malowniczym oraz jakże rybnym i obfitującym w niesamowite okazy jeziorkiem Czerniakowskim ????

Zapraszamy każdego zainteresowanego, a jak przywiezie ze sobą jakiś sprzęt wędkarski do zaprezentowania i coś tam do konsumpcji to już jest

wi-aj-pi i zostanie elegancko przywitany :D

Ja wezmę grila, 2 worki węgla i coś dla ducha :D

• Like 1

Nie znam tej miejscówki :(  :P  :D

Czas najwyższy poznać :P :D

Ma się rozumieć że miejsce to samo co poprzednim razem.

Jeśli chodzi o datę to według mnie niedziela jest lepszym terminem są osoby które pracują w soboty.

Karol co do terminu to są i tacy co pracują nawet w niedzielę, więc temat jest jak najbardziej do dogadania :)

albo idziemy po bandzie i dwa dni będą trwały tańce :D

Ok. Mało nas co prawda na chwilę obecną, ale jeśli zbierze się około 10 osób chętnych poproszę moderatora o nowy wątek

i pojawię się w umówionym terminie z czym trzeba :)

Startujemy w takim razie. Wstępny termin to 1 lub 2 grudnia. Miejscówka to sławetne na cały kraj jeziorko Czerniakowskie.

Kto ma ochotę się pojawić proszę się wpisywać :)

1. SlawekNikt

• Like 1