pointman Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) Ja będę. W sumie pasuje każdy termin po 12.11. Wezmę stolik, soki, kubeczki. Do pomacania będę miał chińczyka tsurinoya pro flex c632ul sparowaną z alphasem sv ze szpulką z Ali. Mam nadzieję iż ktoś przyniesie dexterity, bo ciekaw jestem porównania Edytowane 30 Października 2018 przez pointman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Może by tak dla równowagi zabrać też wędki do grubasów i przynęty 150-300 gramów. Już oczami wyobraźni widzę te trouty 30 cm odlatujące hen,hen aż za horyzont. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Dla mnie zdecydowanie na razie za wcześnie aby się deklarować co do obecności,tym bardziej że spod Poznania to jednak kawałek drogi.Jednakże,jeśli okoliczności będą sprzyjające to chętnie wreszcie bym się zjawił i przy okazji spotkał się z Wami bezpośrednio. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vastus Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Hehe, jechalibyśmy Cadillackiem, czy moim bolidem? Edit: ...28? toż to środa.Taaa rypło mi się z październikiem...Kadilakiem lub ład(n)ą vel łajdaczką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) Cały listopad przed nami a tutaj 1 lub 2 grudnia? Śnieżno lodowe spotkanie UL już było (pierwsza edycja) Miesiąc na zaplanowanie i logistykę tak poważnego wydarzenia to i tak mało Może by tak dla równowagi zabrać też wędki do grubasów i przynęty 150-300 gramów. Już oczami wyobraźni widzę te trouty 30 cm odlatujące hen,hen aż za horyzont. Jak dobrze załadujesz to się znajdą na drugim brzegu A może Arek się pojawi z jakimiś kajakiem To wtedy chwila moment i do Ciebie wrócą Byłem godzinkę temu na szybkim spotkaniu "biznesowym" i wiem, że dołączy do nas jeden z kolegów Edytowane 30 Października 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Będzie trochy chłodno ,o ile w międzyczasie nie wstąpie do klasztoru(w nowicjacie na takie fanaberie nie dajà przepustek)to wdepne i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 No nareszcie Panie Krzysztofie ????Już się zastanawiałem czy jechać po Ciebie będzie trzeba ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Jechać nie musisz.ale smsa wyślij .kurwa zachciało mi się nowego telefonu,działają tylko kntakty i smsy.ani faceboka ani żadnych for internetowych nie moge ugryźć.a nie będe co chwile przekładał karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Jechać nie musisz.ale smsa wyślij .kurwa zachciało mi się nowego telefonu,działają tylko kntakty i smsy.ani faceboka ani żadnych for internetowych nie moge ugryźć.a nie będe co chwile przekładał karty Jak nie ogarniesz do spotkania to weź ze sobą, coś poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) No i znowu termin koliduje z harmonogramem mojej pracy na uczelni... Zresztą może i dobrze, bo przy temperaturach bliskich "0" w żaden sposób nie namówiłbym na wyjazd mojej Pani, a samego mnie nie puści i byłby wstyd, żem "pantoflarz"... Edytowane 2 Listopada 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebeli Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Jechać nie musisz.ale smsa wyślij .kurwa zachciało mi się nowego telefonu,działają tylko kntakty i smsy.ani faceboka ani żadnych for internetowych nie moge ugryźć.a nie będe co chwile przekładał kartyParadks Aborygena: dostał nowy bumerang i zwariował ,bo nie mógł wyrzucić starego... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Sławek jak mnie by przyszło czekać miesiąc na uruchomienie sprzętu to bym zdążył te telefony wyp....ć,kupić nowy z nowym numerem i zalogować się po ludzku jako Pan Grzybowski a nie jakiś tam gżybek.jutro ide na plebanie ,dam nowe sutanne proboszczowi to dospółki z paniami z koła różańcowego ogarną mi temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) Jest jeszcze ktoś chętny? Bo mi wychodzi, że zaledwie kilka osób zadeklarowało chęć przybycia. Edytowane 3 Listopada 2018 przez Koincydencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Nie zgłaszam siebie, bo moja obecność jest w sumie oczywista ... choćby z powodu, że na spotkanie mam rzut beretem. Grzechem byłoby się nie pojawić i nie przybić piąteczki ze starymi znajomymi a przede wszystkim z nowymi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Robert co Ty bzdury wypisujesz,w berecie nie chodzisz to jak masz nim rzucić,a kupić tylko po to żeby rzucić,to lepiej zainwestować w nowe plecionke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 ...jak mam chodzić w tym berecie skoro nim rzucam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Robert stawiamy na jakość jak zawsze ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Jest jeszcze ktoś chętny? Bo mi wychodzi, że zaledwie kilka osób zadeklarowało chęć przybycia. ...zawsze znajdą się chętni przy dobrym furażu, więc przy deklaracjach o ciepłej strawie i czymś na rozgrzanie lista chętnych zacznie się zapełniać ... ...jak mam chodzić w tym berecie skoro nim rzucam?...w sumie to Robert może i rzucać swoim beretem, jeśli go posiada / nabędzie...czasowo na nakrycie Jego szacownej głowy mogę dowieść swoją beretkę, wyszywankę, rezerwisty...w prestiżowym kolorze bordo... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Bordo założyć może kazdy ... Pytanie kto np. *szpagacik uda, że robi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 ...szpagaciku nie robiłem, zresztą niewielu robiło, zdecydowanie inne cechy psychofizyczne były ważniejsze... a na ten kolor to 441 dni naginałem z innymi...i było to nam wpajane ...trzeba na to ciężko zasłużyć...nie było czasu na nudę......to jednak nie każdy może założyć bordo...a w obecnie jeszcze trudniej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) Jako ze dużo tu zainteresowanych lekkim castingiem, to podpytam: czy ktoś z Was kupił pare dni temu na Allegro boronowego casta Smith Inter Boron X? Edytowane 3 Listopada 2018 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Robert stawiamy na jakość jak zawsze ☺Nie chcę o niczym decydować bo dla mnie godzina rozpoczęcia jest zupełnie obojętna. Raczej niech decydują ci, którzy maja kawałek dalej Dzisiaj przejdę się na spacer nad jeziorko (może nawet zabiorę UL?) bo mam pomysł na niewielka zmianę lokalizacji spotkania...trochę na uboczu, dyskretniej i dalej od spacerowiczów z dziećmi ale oczywiście nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Panowie, a może i panie Jest nas już ponad 10 osób o ile wszyscy chętni się pojawią także czas na nowy wątek Zatem już za chwileczkę ... już za momencik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Byłem, obadałem (zabrałem UL ... o wyniki nie pytajcie )Inne miejsce nad Czerniakowskim jest super, ale na imprezę grillową. Niestety zbyt mało miejsca na testy i machanie castami.Więc pozostańmy przy plaży jak zwykle ... tym bardziej, że morsy i "mors-świnki" już się moczą ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Panowie w zwiazku z wątpliwościami co do konkretnego terminu spotkania w grudniu przed utworzeniem nowego wątku robimy szybkie glosowanie czy spotykamy sie: 1 grudnia w sobotę czy 2 w niedzielę. Głosowanie trwa do jutra do 22. Ja osobiście jestem za sobotą 1 grudnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi