BOB1 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Ja również jestem za sobotą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Mnie obojętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Niestety obowiązki. Jak sobota, to z Piotrkiem Vastusem odpadamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Takiego klimatu to już na pewno nie będzie PS. Hubert, spotkanie bez Ciebie???!!! ...wybieram niedzielę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Hehe,.. Czaruś ... Zdjęcie przecudnej urody. Pentax? Termin może być już śnieżny. Ale Ty masz już doświadczenie w zimowych pojedynkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Wolałbym niedzielę, w sobotę do 9.00 w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Niestety obowiązki. Jak sobota, to z Piotrkiem Vastusem odpadamy Głosowanie trwa, a może wolne sobie zalatwicie ? Do spotkania jeszcze dużo czasu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 No ja mam soboty wolne. W przypadku Piotrka jest to awykonalne. Jeżeli większość wybierze sobotę, to postaram się być (Karola w ramach rewanżu przywieźć i odwieźć mi wypada). Ale na 100 % określić się nie mogę. Dobra, z mojej strony koniec jęczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Z tej racji że bez udziału osób trzecich uruchomiłem nowy telefon(8-10godzin pracy)to rzucić 2gramy na 40metrów to małe piwo,zjawia się na bank.a czy w sobotę czy w w niedzielę to mi obojętne tak samo jak obojętne lewà czy prawà albo od przodu czy od tyłu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 ...by was pogodzić...mogą w sobotę jak i niedzielę..ale wydaje mi się Sławku, że tour po marketach i centrach handlowych zaplanuj na sobotę... ...a śnieżnego początku grudnia to kilkanaście lat już nie było...może coś symbolicznie w moich stronach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Nie łażę po super i hiper ... Sobota z tego względu, że można piwa z kolegami się napić bez konsekwencji poniedziałkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 ...Sławku... jakie piwo herbata z prądem, lub sam prąd...z wyższych rejestrów... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) To tym bardziej optuję za sobotą Jak juz wspomniałem wezmę grila, 2 worki węgla i ducha dla kolegów A jeśli chodzi o godzinę to 11 będzie chyba w sam raz dla wszystkich Edytowane 4 Listopada 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Skoro Hubert nie może w sobotę, to jednak głosuję na niedzielę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 A może przełóżcie na 8 grudnia to miałbym 2 w 1 czyli spotkanie i targi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Sobota też jest ok Edytowane 5 Listopada 2018 przez Koincydencja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Sobota też jest ok Dla Piotrka również ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Dla Piotrka niestety nie. Ale ciężko jest znaleźć termin dogodny dla wszystkich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Na razie remis i tak pewnie pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 To zróbcie spotkanie z biwakiem sobota niedziela, jak karpiarze dają rade pod namiotami to nie będziecie przecież gorsi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Namiot to się znajdzie, ale jak po takiej dwudniowej zasiadce dojść do siebie Paweł możesz do nas dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Termin mam zajęty,ale letnie spotkanie to mogę dla maniaków urządzić. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Paweł,na letnie się piszę od razu i z szeroko zamkniętymi ślepiami.Tym bardziej że do Piły spod Poznania mi znacznie bliżej niż do Stolicy:-))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Tak dalekie plany i to mi się podoba byleby nie był to ostatni weekend czerwca to już się piszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 To jak się znajdzie z 10 chętnych na spotkanie na początku czerwca z tematem ul i l to coś pokombinuję. Jezioro do ćwiczenia okoni i białorybu jest ,baza noclegowa też przyzwoita ,łódki są i miejsce na wieczorną integrację się znajdzie. Ale teraz nie będę tu kasztanił bo wątek dotyczy zimowego spotkania. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi