drag Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 To nie kasztanimy ale jakby co pierwszego chętnego już masz:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) ???? Edytowane 5 Listopada 2018 przez Paweł J 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Termin mam zajęty,ale letnie spotkanie to mogę dla maniaków urządzić. Działaj Będę i ja ! A w temacie naszego spotkania. Wykonam zaraz kilka telefonów i poinformuję o ostatecznych ustaleniach Edytowane 6 Listopada 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 w letni temat też się wciskam.ale jak by co to Sławek daj telefon bo troche nr mi wcieło przy zmianie telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Jak nic nie stanie na przeszkodzie, to i ja ze swoim dup......em przybędę [emoji4] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Maniuś a Ty to musowo musisz być z Tomkiem,zgarnijcie Waska,musze Was opierdolić.Na razie nie mam za co ale tak profilaktycznie to niezaszkodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) Panowie dzięki uprzejmości @Janusza z Bielska mamy nowiuśki temacik i zachęcam do obserwacji bieżącego oraz wizyty nad jeziorkiem. Do centrum kraju każdy ma blisko http://jerkbait.pl/topic/117666-2-xii-2018-jeziorko-czerniakowskie-zlot-zakręconych-baitcastingowców-ul-l-xl-oraz-xxl-oraz-wszystkich-innych Edytowane 7 Listopada 2018 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi