zandermafija Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Cześć, używał lub używa ktoś z Was łożyska ZEN GERMANY ? Dokładnie interesuje mnie model SMR jako ewentualny zamiennik EZO. Łożysko miało by być w rolce cena około 13zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darutab Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zen to chińskie łożyska, ezo to japońskie. Różnica w cenie i jakości spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darutab Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 http://www.zen.biz/about_us.phpNa stronie masz gdzie są produkowane. Ale kołowrotek to nie silnik elektryczny czy obrabiarka cnc. Różnicy przy takich prędkościach i obciążeniach możesz nie zauważyć więc jak masz to zakładaj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Łożysko 5x8x2,5 firmy Zen zarówno w jednej jak i drugiej wersji okazało się stratą pieniędzy...ja osobiście nie polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 ostatnio zamówiłem, nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi