Skocz do zawartości

Kradzież silnika

tryt

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o pomoc.

Dziś w nocy z magazynu nad jeziorem Szczytno niedaleko Przechlewa skradziono mi silnik zaburtowy Honda BF6 AH SHNU nr fabryczny BAEC-1000684. Razem ze stojakiem, na którym wisiał. Silnik z 2017r, wartość około 6000zł

Być może gdzieś ktoś będzie próbował zaoferować "okazyjną" sprzedaż silnika .... Sprawa zgłoszona na policji

Żeby k... im łapy uschły .....

Za wskazanie miejsca przetrzymywania silnika wyznaczam nagrodę w wysokości połowy jego wartości, a więc 3000 zł

Edytowane przez tryt
  • Like 4

Jestem na etapie poszukiwania dużo większego motoru ale jeśli gdzieś przy przeglądaniu stron i portali coś mi się rzuci w oczy od razu będę wysyłał Ci na priv. 

3maj się i mam nadzieję, że silnik wróci do właściciela. 

Edytowane przez puszek7

Nie Ty jeden .. też kiedyś dostałem telefon z firmy ochroniarskiej o 3 w nocy. Jak dojechałem na miejsce i zobaczyłem wyrwane drzwi i straty na kilkadziesiąt tys . To tak mnie zatkało i zakuło tam gdzieś w środku że słowa nie mogłem z siebie wydobyć choć wcale nie chodziło o pieniądze...ale świadomość ze Twoja krzywda jest zupełnie dla kogoś obojętna a co więcej jest w zasadzie radością i szansa na zysk. :/

Stąd jak tylko będę mógł pomóc to nawet i w przeszukiwaniu internetu pomogę . 3maj się jeszcze raz .

Tapatalkniete z iPhone 7

• Like 1

Wygląda na to, że to już drugi silnik który zginął w okolicy. Nie dalej jak dwa miesiące temu z prywatnej posesji w Człuchowie ściągnięto z lindera yamahe 9.9. Do takich gnid, które wchodzą na czyiś teren po to, aby coś ukraść powinno się strzelać seriami bez ostrzeżenia.

Chciałbym wierzyć, że silnik się odnajdzie.

• Like 1