Roch Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Zbyt wiele serca włożyłem w moją płoteczkę! Żeby jeszcze toto nie chodziło jak trzeba... Żeby jeszcze nie było łowne... Ale było! Krótko: postanowiłem nie odpuszczać. Poprosiłem zaprzyjaźnionego WuCeWuJa, Wieszaka, o pożyczenie maski do nurkowania. Spotkaliśmy się na Rydwanie (moja żwirownia). Płuca i wzrok dopisały. Trzecie zanurzenie okazało się szczęśliwe. Stała na czystym żwirku, metr od granicy ze strefą zielska. Teraz czeka ją remont. Lakier znowu oblazł, a drewno całkowicie nasiąkło. Ale ją mam Wieszak zaopatrzył mnie też w zapas suchutkiej lipy, więc wkrótce ruszy produkcja gliderów. Zima nie będzie taka zła! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Zbyt wiele serca włożyłem w moją płoteczkę! Żeby jeszcze toto nie chodziło jak trzeba... Żeby jeszcze nie było łowne... Ale było! Krótko: postanowiłem nie odpuszczać. Poprosiłem zaprzyjaźnionego WuCeWuJa, Wieszaka, o pożyczenie maski do nurkowania. Spotkaliśmy się na Rydwanie (moja żwirownia). Płuca i wzrok dopisały. Trzecie zanurzenie okazało się szczęśliwe. Stała na czystym żwirku, metr od granicy ze strefą zielska. Teraz czeka ją remont. Lakier znowu oblazł, a drewno całkowicie nasiąkło. Ale ją mam Wieszak zaopatrzył mnie też w zapas suchutkiej lipy, więc wkrótce ruszy produkcja gliderów. Zima nie będzie taka zła! O rany! Jak to przeczytałem to mało nie spadłem z krzesła. Gratulacje! Zapytaj czy widziała światło w tunelu PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 @Roch Twardy jesteś,gratuluje odzyskania swego dziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Powies na scianie nad kominkiem, bo jak drugi raz odstrzelisz... Ciesze sie ze poloteczka wrocila na ten swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 16 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Friko napisał:Powies na scianie nad kominkiem, bo jak drugi raz odstrzelisz... 1. Ona ma szczupaki aportować, a nie wisieć nad kominkiem.2. Nie mam kominka Zdarłem z niej dzisiaj wszelakie powłoki, bo była nasiąknięta jak gąbka. Teraz schnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 @Roch, niezły twardziel z ciebie. Cieszę się razem z tobą, że odzyskałeś swojego pieknego jerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 nie ma jak zawziętość, PODZIWIAM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 to się nazywa walka o swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Powodzenia w renowacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 @Bloodwin masz Złotą Łopatę 2013. Tak głeboko chyba nikt nie kopnął w tym roku. Wątek z października 2006 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Drobny upominek dla @Bloodwin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 To jak już się pośmiałem z nieco innej beczki. Arek czyta dogłębnie forum a nie powiela 156 235 452 pytania w stylu a co do czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 no a co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Siłą rzeczy to już wyjątkowy wobek, więc przynajmniej dowiązuj go do zestawu stalka + plecionka 0,40.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi