Pulsar Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udało mi się kupić na promocji w Plecionie Rapala Torba na ramię Urban Sling Bag za niecałe 115 zł. Właśnie dokładnie czegoś takiego szukałem. Spokojnie pomieści wszystkie moje pstrągowe przynęty a i jest dużo miejsca na akcesoria. Zawiedziony jestem jedynie rozmiarem miejsca dedykowanego na telefon, smartfon wielkości P30 Pro niestety się nie mieści. Za tą cenę to jestem naprawdę zadowolony, choćby miała wytrzymać dwa sezony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Przez 2 sezony przy głębokim brodzeniu używałem kajakowych saszetek.Ale miały minusy - większy opór w nurcie oraz utrata po jakimś czasie wodoszczelności.Rozwiązaniem optymalnym stało się wrzucanie pudełek, butelki wody itd. do spodniobutów - równomierne rozłożenie i wbrew pozorom wygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Przez 2 sezony przy głębokim brodzeniu używałem kajakowych saszetek.Ale miały minusy - większy opór w nurcie oraz utrata po jakimś czasie wodoszczelności.Rozwiązaniem optymalnym stało się wrzucanie pudełek, butelki wody itd. do spodniobutów - równomierne rozłożenie i wbrew pozorom wygoda. Od paru juz sezonów stosuje tylko tą metodę szczególnie w cieplej porze roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Panowie na nowy sezon szukam torby na ramię, czy kota użytkuje tego sling bag'a?https://www.traper.pl/pl/p/SLING-PACK-MEDIUM-VOYAGER-TRAPER/2107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 13 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 (edytowane) Natknął się ktoś może na w pełni wodoszczelną nerkę, coś jak to tylko o dużo mniejszych gabarytach? Nie koniecznie musi być brandowane wędkarsko.https://hurch.pl/sklep/brodzenie/akcesoria-do-brodzenia/aqua-handles-petrol-blue/ Edytowane 13 Lutego 2023 przez elpojo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi