analityk Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 ..Gdybym został na drugi tydzień szukałbym ich na porośniętych blatach 1.5-2m bo w takim miejscu mieliśmy sporo brań. Grubsze sztuki zapewne siedzą głębiej. Metrówki widzieliśmy przy małych wypłyceniach w sąsiedztwie głębokiej wody. ... To zdaje sie takie już miejsca zwykłego przebywania w ciepłej porze roku. Już nie na potarłowych płyciznach, juz nie na głebiznach wokół śledzi które już pewno odpłynęły, tylko w miejscach gdzie uda się skryć i gdzie białoryb pod pysk podpłynie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar666 Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 2 tyg temu jezioro bylo pelne sledzi, lawice nie do przelowienia, jak macie choinki to szybko sie przekonacie, czy sa jeszcze na jeziorze.Teoretycznie lepiej by bylo, gdyby ich juz tam nie bylo moim zdaniem, ale ciezko powiedziec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 a płynie ktoś nocnym promem w sobotę? poza Borenową ekipą oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 To silna ekipa wyrusza w tym tygodniu przechytrzyć kacze dzioby. Połamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 a płynie ktoś nocnym promem w sobotę? poza Borenową ekipą oczywiście W nocy z soboty na niedzielę będziemy w drodze na św Annę. Do zobaczenia na promie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 (edytowane) Nasza ekipa płynie do Sztokholmu (prawie), otwarci jak zawsze Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Maja 2018 przez andrzej7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 a płynie ktoś nocnym promem w sobotę? poza Borenową ekipą oczywiście A może ktoś właśnie wrócił znad j. Boren? Jakieś wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Weźcie kremy z filtrem 50, bo 30 nie dawało rady.A jak patrzę na zdjęcia kolegów, którzy teraz są w rożnych miejscach to lampa nie ustała nawet na chwilę.Życzę zmiany pogody i wielkiego żarcia [emoji106] PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 (edytowane) A ktoś płynie może 8.06 nocnym? Jakieś piwko czy cós? Edytowane 30 Maja 2018 przez rower26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 A ktoś płynie może 8.06 nocnym? Jakieś piwko czy cós?Jakby co , będziemy . Grupa w koszulkach z logo pijanego kormorana[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Jakby co , będziemy . Grupa w koszulkach z logo pijanego kormorana[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaOk, będę wypatrywał pijanych kormoranów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Panowie plaża bezchmurne i tak od niedzieli Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar666 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Panowie plaża bezchmurne i tak od niedzieli Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu TapatalkaTen domek z termometrem wyglada znajomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar666 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 (edytowane) Powodzenia mimo wszystko! Edytowane 30 Maja 2018 przez piekar_81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 @seiken Łapiecie coś poza opalenizną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Jak tak dalej będzie, to będę sobie w ciągu dnia, z synem krasnopiórki na bata, z pomostu łowił. A wieczorem i w nocy..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 @seiken Łapiecie coś poza opalenizną?. Jeden okoń dwa szczupaki i osiem pstragow od niedzieli..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 . Jeden okoń dwa szczupaki i osiem pstragow od niedzieli.....No to nie zazdroszczę [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 W nocy z soboty na niedzielę będziemy w drodze na św Annę. Do zobaczenia na promie!Ja z moją kapelą będziemy tam w pierwszym tygodniu lipca ???? dawaj znać co tam jak tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 My w zewnętrznej części archipelagu - okolice wysp Kallso i Vanso. Damy znać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Właśnie wróciłem z Boren. Było bardzo słonecznie i totalna flauta, wyjeżdżającym w najbliższym czasie proponuję zabrać olejek do opalanie. Jeżeli chodzi o rybki to brały bardzo chimerycznie. Najlepsze brania jednak mieliśmy w największy skwar między 11 a 13, może było to spowodowane dużą różnicą temperatury między nocą 7- 9 stopni a dniem 27-29 stopni... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Właśnie wróciłem z Boren. Było bardzo słonecznie i totalna flauta, wyjeżdżającym w najbliższym czasie proponuję zabrać olejek do opalanie. Jeżeli chodzi o rybki to brały bardzo chimerycznie. Najlepsze brania jednak mieliśmy w największy skwar między 11 a 13, może było to spowodowane dużą różnicą temperatury między nocą 7- 9 stopni a dniem 27-29 stopni...A jak ilościowo (średnia liczba złapanych ryb dziennie) udał się wypad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Szczupaki bardzo słabo 3 - 4 ryby dziennie na głowę. osobiście metra nie złapałem ale na 9 osób padły trzy rybki 103, 107 i 118 cm. Była natomiast zabawa z okoniem i krasnopióra która atakowała okoniowe gumisie jak szalona. Ilościowo nie do zliczenia. Wpadło kilka rybek 40+ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Szczupaki bardzo słabo 3 - 4 ryby dziennie na głowę. osobiście metra nie złapałem ale na 9 osób padły trzy rybki 103, 107 i 118 cm. Była natomiast zabawa z okoniem i krasnopióra która atakowała okoniowe gumisie jak szalona. Ilościowo nie do zliczenia. Wpadło kilka rybek 40+ Krasne 40+? Konkret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio76 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 (edytowane) Ja z ekipą będę na promie dziennym 6 czerwca...kierunek Boren???? Edytowane 31 Maja 2018 przez pio76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi