slawitogdy Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) Pływanie weekendowe jest droższe, a wynajem domów w Szwecji to najczęściej niedziela-niedziela.Ale OK. I tak jest teraz taniej.Chyba raczej sobota-sobota.Na stronie Novasol jest jeszcze opcja wzięcia domu ze zniżką dla dwóch osób (chyba duo - jakoś tak to nazywają) oraz dowolny dzień przyjazdu (ale to chyba mniej oblegane domy). Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez slawito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Dzisiaj ekipa na Roslagen ruszyła i nic się nie chwalą . Zdjęcia z klubu nocnego poprosimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Chyba raczej sobota-sobota.Na stronie Novasol jest jeszcze opcja wzięcia domu ze zniżką dla dwóch osób (chyba duo - jakoś tak to nazywają) oraz dowolny dzień przyjazdu (ale to chyba mniej oblegane domy).To zależy, gdzie się szuka. Mi w ostatnich wyprawach trafiają się zmiany turnusów w niedzielę. Tak, czy owak, w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 @Ochocim na dwoch to ofert w brud,bo najczesciej przy domku jedna lodka.Wchodzisz na Novasol ,domki dla wedkarzy .Domek znaleziony na Novasol możesz zarezerwować przez stronę TT-Line, lub Polferries - dostajesz wtedy 35% zniżki na ich prom + kabina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Domek znaleziony na Novasol możesz zarezerwować przez stronę TT-Line, lub Polferries - dostajesz wtedy 35% zniżki na ich prom + kabina.Czy to każdy domek z Novasol można zarezerwować przez polferries? Na stronie widzę tylko kilka domków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Chyba tylko domki które są w ofercie przewoźnika, ale spróbuj przedzwonić i się upewnić. Ja przez TT-Line otwierałem na Nowasol zakładkę "domki dla wędkarzy" i była spora oferta ( a przynajmniej było to czego szukałem) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Cezary jak tam?Aura,wyniki?Pozdrów "Dziedzica Pruskiego"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekOlc Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Panowie, czy ktoś z was moze był nad rzeką Torne na wysokości Kiruny? Mam fajną ofertę wyjazdu i sie zastanawiam... Jak tam z populacją szczupaczka i innych gatunków? Bo naczytałem dość sporo, ale o jej dolnym biegu i słyszałem same superlatywy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Witam, jadę do Szwecji, niestety tylko jeden dzień będe mieć wolny, aby połapać. Możecie polecić coś w okolicach Malmo (do 200 km)? Dobrze byłoby, gdyby na miejscu była jakaś łódka do wypożyczenia. W grę wchodzi raczej średni spinning szczupak/sandacz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Jedzie ktoś w tym roku jeszcze na szczupaki ? Muszę wziąć urlop i nie mam planu ... może bym się bujnął z kimś w jakieś sprawdzone miejsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Czekam na wjazd na prom.Obok stoi Hubert i Piotrek.Oni na Karlskronę ja na Annę. Do kontaktu za tydzień 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Witam jestem na Almo z kolega od wczoraj na pontonie pod namiotem ...W skrycie , 30 szczupakow przedział 65/83 cm i okonie z dziś 42 i 47 dużo spada ryb ale jest co robic 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Cześć, mam nietypowe pytanie. Czy jest możliwość zabrania w bagaż sportowy lekkiego silnika spalinowego (15 kg) do samolotu? Taka szalona koncepcja pojawiła się a Google milczą. W końcu Google czegoś nie wie Gorąco pozdrawiam Andrzej Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Moi pracownicy często latają na montaże i pakują dosyć duże piły, wiertarki itd, nigdy nikt nic nie powiedział. Do Szwecji tez lecieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 To może się udać Tylko ,jak bierzesz kołowrotki na pokład ,to nie mogą mieć linek na szpulach .Rzeczywiście sprawdzali ,wyjmowałem kołowrotek z pudła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Latam do Szwecji co tydzień, poniedziałek-piątek. Ostatnio w podręcznym przewiozłem do SWE uzbrojonego jerka, chciałem właśnie sprawdzić czy przejdzie. Innym razem, pudełko z wkrętkami do gum, szpilkami i 5m linki stalowej flexonit przeszło w obie strony. Nikt nawet w to nie zaglądał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Latam do Szwecji co tydzień, poniedziałek-piątek. Ostatnio w podręcznym przewiozłem do SWE uzbrojonego jerka, chciałem właśnie sprawdzić czy przejdzie. Innym razem, pudełko z wkrętkami do gum, szpilkami i 5m linki stalowej flexonit przeszło w obie strony. Nikt nawet w to nie zaglądałMyślę, że to raczej niedopatrzenia służb granicznych (co niezbyt dobrze o nich świadczy), niż obowiązujący standard. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Być może.W poniedziałek spróbuje zabrać kilka główek jigowych. Zobaczymy, najwyżej polecą do śmietnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 (edytowane) Cześć, mam nietypowe pytanie. Czy jest możliwość zabrania w bagaż sportowy lekkiego silnika spalinowego (15 kg) do samolotu? Taka szalona koncepcja pojawiła się [emoji4] a Google milczą. W końcu Google czegoś nie wie [emoji6] Gorąco pozdrawiam Andrzej Wysłane z mojego F8331 przy użyciu TapatalkaTak, pod warunkiem ze nie będzie w nim paliwa i oleju - takie są przepisy DGR IATA Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 15 Września 2018 przez Czechofil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Wielkie dzięki, dam znać jak poszło Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Tak jak pisałem wyżej, wczoraj podjąłem próbę przetransportowania w bagażu podręcznym 10 sztuk główek jigowych 7/0 w gramaturach 10-25g . Przeszły, podobnie jak jerk tydzień wcześniej, bezproblemowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Panowie,moze cos ktos podpowie.Koledzy pojechali pierwszy raz na szkiery,konkretnie na Gryt i nie daja sobie rady.Lowia sporo okonia,ale szczupakow zlowili tylko kilka,a najwiekszy 65cm.Moze ktos z Was zna te wode. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Dużeee przynety polecam takie 20 w góręęęęęę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Dużeee przynety polecam takie 20 w góręęęęęę !!!Nasz forumowicz jest po raz enty na Annie i u nich ta sama sytuacja.Szczupak nie gryzie,lub go nie ma w okolicach campu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Dużeee przynety polecam takie 20 w góręęęęęę !!!Małeee, takie 12 w dółłłłł !!!!, to może chociaż okoni połowią :http://jerkbait.pl/topic/104122-wyjazd-do-szwecji-na-du%C5%BCo-du%C5%BCych-szczupak%C3%B3w-archipelag-ronneby-15-22092018-r/page-8#entry2451197 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi