BOB1 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 ...Storsjon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Gratulacje, ryba piękna. My jednak wolimy letnią scenerię tego miejsca Mi te się w sierpniu bardziej podobało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 ...Storsjon?Tak Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Gratulacje, piękna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Tak Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkI ja dobrze wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 110 cm szczęścia - kopyto Relaxa wymiata Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 110 cm szczęścia - kopyto Relaxa wymiata Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk..a niby śnieg miał przeszkodzić... Gratulacje! Piękna ryba. Czyli patent z wczoraj " na grubo" cięgle działa Na jakiej głębokości było branie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) 11m Pogoda się poprawia choć ciśnienie nie napawa optymizmem - ale szczupłe dzis współpracowały Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 31 Października 2018 przez milupa - rybka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Szwedzki okoń optymista Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Mam jutro cały dzień do wykorzystania i szukam jakiejś wody pomiędzy Linkoping a Karlskroną do połowienia z brzegu. Najczęściej łowię trochę bardziej na połnocy i te południowe rejony nie są mi dobrze znane. Ma ktoś jakieś fajne miejsce godne polecenia do obłowienia z brzegu o tej porze roku? W sumie łódkę też mogę wziąć na cały dzień jak ktoś ma jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Bartek, a nie chcesz przypadkiem się na roboty zamienić? Ja też bym chętnie w tej Szwecji porezydował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Hehe.. miałem plan odwiedzić Juttern ale jutro Samuel zabiera łodzie z wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Spróbuj może kanał do jeziora Roxen ten pod E4. Nie łapałem tam ale się tam wodowalem i jak płynąłem do Roxem to włączyłem echo i wyglądało bardzo obiecująco (dołki po 8m) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 http://www.infish.com.pl/wydawnictwo/KR/KR_numer/KR2017/Praca_2017_04_02.pdf 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomaszBociek Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Witam. Wędkował ktoś na zbiorniku Ekoln? Za info z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirk Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Witam .Chcę po ponad 10 latach wrócić na rozlewiska Delalven.Podobno woda się odnowiła i ryb jest znowu dużo((info z zajawki Eventuru więc takie sobie).Jeśli ktoś był w ostatnich 2-3 latach albo coś wie będę wdzięczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Bylem rok temu, d... nie urwało, raptem jedna metrowa ryba na 5 osób na tygodniowy pobyt. Wg mnie woda warta pojechania, bardziej niż niektóre szkiery Edytowane 19 Listopada 2018 przez wuran 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirk Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Dzięki kolego.Mam duży sentyment do tego miejsca.Utwierdziłeś mnie w decyzji-pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 '... raptem jedna metrowa ryba na 5 osób na tygodniowy pobyt..."To akurat nie jest żaden wyznacznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 To akurat nie jest żaden wyznacznik Jeśli inni w tym czasi gdzie indziej złowili 30, a umiejętności wędkarzy porównywalne, to może jednak jest 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Cześć, jeśli ktoś planuje wyjazd do 22 maja to właśnie Stena ma tanie bilety Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaM3 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Kolego Czechofil jestem pod wrażeniem Twojego opisu dotyczącego miejscówek na Boren. Wybieram się tam pierwszy raz na początku września 2019, podpowiedziałbyś coś na ten czas?( oczywiście przy normalnym lecie )Oczywiście jeśli Ktoś miałby jakieś wskazówki, mile widziane . Pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Rozumiem, ze przeczytałeś ten wątek - ktoś chyba kolega @wujek pisał ze Boren jest tarliskiem dla ryb z Vettern i to by tłumaczyło dlaczego jesienią są gorsze wyniki niż wiosna. Początek września to jeszcze nie tak późno i zdarzało mi się fajnie połapać w tym okresie - jedyne co bym dodał do tego co już jest w tym wątku to zorganizowanie sobie opcji zapasowej na wypadek silnego wiatru. Dla mnie łapanie na Boren przy bardzo silnym wietrze nie jest bezpieczne i uważam ze nie warto ryzykować swojego zdrowia (no ale jestem +40) W okolicy Boren (25 minut samochodem) są małe osłonięte jeziora i rzeka Svartan. Na których można połapać zamiast walczyć z np. wschodnim wiatrem 10-15 m/s.Łódkę i licencje można zorganizować za 500sek wieczorem jak już prognoza pogody pokaże co czeka następnego dnia. Ja osobiście nie pojechałbym na Boren na tydzień bez opcji awaryjnej - to jezioro potrafi szybko nauczyć wędkarza pokory. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaM3 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Wielkie dzięki. Spróbuję coś ogarnąć awaryjnie. Pogadam też z organizatorem, Marek Boren24. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Bardziej kierowałbym się zdaniem kolegów z forum niż organizatorów. Organizator zapewnia łódkę z silnikiem, kwaterę i pozwolenie. Jak na Boren przez trzy dni będzie wiało organizator rozłoży ręce i powie: trudno. Niestety jest to jezioro, które daje popalić w wietrzne dni. Ale potrafi się odwdzięczyć w dobrych warunkach pogodowych. Coś za coś. I najważniejsze na Boren, to co pisał @Czechofil, zero brawury i pokora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi