radanet Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Łowilem na Glanie. Jakby ktos potrzebował info to służe pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Robert tez bym tak chcial -zaczac teraz przygode z wedkarstwem to jak odkrywac nowe lady .Oczywiscie z castem w reku od samego poczatku .Na co Cie goraco namawiam .Poza tym spokojnie -ta det lugnt .Radanet -oczywiscie ze przyda sie jakies info-poprosze na priv -chyba ze wal smialo w tym watku ,jak uwazasz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Łowilem na Glanie. Jakby ktos potrzebował info to służe pomocą.Oo, fajnie! Poratuj radą na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Robert idac tropem Glan dzis zaszedlem do södersportfiske po robale (no co sezon na mormyche za lechem sie zaczyna).Pomijajac fakt ze przejrzalem raz jeszcze mlynki (i kija dla kolegi) -zapytalem o te jeziorko -okazuje sie ze najwiekszym wrogiem jest wiatr -doze otwarte polacia wody i podobno nie za barzdzo jest gdzie sie schowac .Moja krypa pociagnie na fali okolo 2m ale jak dobrze dmucha to jest juz troche po kaskadersku -z nutka dreszczyka i lycha w reku zeby nie zalalo .-mysle ze nie ma sie co martwic za wczasu .Tym czasem chlopaki z SÖÖDERRRSPOORTFISKEEE.http://www.fisheco.se/news.php?modulID=2&newsID=4044 Edytowane 27 Lutego 2019 przez TERMOS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 90% mojego sprzętu jest z tego sklepu. Super szybka wysyłka i ceny spoko. No nic, zobaczymy jak będzie z tym Glan, nie ma co się stresować ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Myślę, że jak na krótki wypad to Glan jest,zbyt duża woda.Chyba,że macie konkretne namiary na miejscówki.Ja bym raczej szukał na jeden dzień łowienia wody do 500 hektarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Przed sekundą kupiłem bileciki na WizzAir na Skavstę i jadę na weekend 30/31 marca na jezioro Tåkern - to jest ostatni możliwy termin bo o 1/04 do 30/06 zakaz ze względu na ptaki.W marcu 2012 dokładnie w ostatni weekend marca w ciągu 40 minut wyjąłem 3 sztuki ponad metr i ponad 8kg.... http://www.wyprawynaryby.pl/takern.html Zobaczymy czy ryzyko się opłaci i czy woda bez lodu się utrzyma.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Ma byc wczesna wiosna,ale troche bym sie obawial jechac pod koniec marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Może być lód, w zeszłym roku puścił w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Wiem, ale ryzykujeZawsze mogę się przenieść nad rzekę Svartan ona odmarza najszybciej bo nurt jest dość szybki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Ale jak lód zejdzie to może być grube łowienie przed tarłowych mamusiek Nie ma ryzyka, nie ma zabawy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Ale jak lód zejdzie to może być grube łowienie przed tarłowych mamusiek Nie ma ryzyka, nie ma zabawy Na to liczę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 No wiecie, męczyć kobity w ciąży i to zaawansowanej. To tu się promuje ogólnie pojętą kulturę, ustępowanie miejsca w tramwaju, kupowanie parówek cielęcych bez kolejki, roczny abonament na PKP w razie porodu w pociągu...A tu dwa ancymonki w biały dzień rozprawiają, jak tu podokuczać brzemiennym niewiastom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Uwielbiam "brzemienne" mamuśki i dokuczanie im z pełnym szacunkiem. A ten temat był już tutaj tyle razy przewalany, że nie ma co zaczynać kolejnej dysputy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Zawsze możesz podjechać do Jula i kupić wiertło i wędkę podlodową jeżeli lód wciąż będzie na jeziorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Nie gniewaj się Waść. Niedzielne popołudnie, emocje sportowe powoli opadły, to pomyślałem, że wrzucę kogoś na grill. I Robert z Leszkiem się nawinęli z wiaderkiem kawioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Lod jeszcze25- 30cm i czasem mrozi lekko -dzis z chlopakami wylowilismy po pachy okoni i szczopakow -fajnie na nowej wodzie wytropic prawdziwe byczki .Ostatni lod i jego zejscie zaraz niebawem -a jak pan trafi w termin to i 6 w 40min ale czesto z jednego placka .Kwestje humanitarne polowu zebaczy przed tarlem czy w tarlo pomijam -napewno przed mozna polowic naprawde byki tak ja i po zreszta .Aby tylko zdazyc i nie przegapic ,zlowic i wyposcic .Pocieszyc sie chwila a noz jakis leszcze za kapote i miejscowka namierzona .Mielismy i tego zbuja dzis za bok a mamuski lubia te plaskie rybska wiec wiosna napewno odwiedzimy ta zatoczke.ps.Darek kotwice ostrzysz juz przed sezonem --- dostalem cynk gdzie kolo Ciebie fajne pstragale biora -moze tam by wyskoczyl ?Oj dawno Ja pstraga na wedce nie widzial .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Lod jeszcze25- 30cm i czasem mrozi lekko -dzis z chlopakami wylowilismy po pachy okoni i szczopakow -fajnie na nowej wodzie wytropic prawdziwe byczki .Ostatni lod i jego zejscie zaraz niebawem -a jak pan trafi w termin to i 6 w 40min ale czesto z jednego placka .Kwestje humanitarne polowu zebaczy przed tarlem czy w tarlo pomijam -napewno przed mozna polowic naprawde byki tak ja i po zreszta .Aby tylko zdazyc i nie przegapic ,zlowic i wyposcic .Pocieszyc sie chwila a noz jakis leszcze za kapote i miejscowka namierzona .Mielismy i tego zbuja dzis za bok a mamuski lubia te plaskie rybska wiec wiosna napewno odwiedzimy ta zatoczke.ps.Darek kotwice ostrzysz juz przed sezonem --- dostalem cynk gdzie kolo Ciebie fajne pstragale biora -moze tam by wyskoczyl ?Oj dawno Ja pstraga na wedce nie widzial .. Gdzie te pstrągi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Wy to raj macie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Wy to raj macie Zamarźnięty jak narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 A pstrągi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 A pstrągi ?Tego jeszcze nie wiem, zacząłem łowić tej jesieni i nie znam miejscówek ale mam nadzieje,że kolega Termos się podzieli informacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Rober Ja pstragow nie lowie wcale ale Mnie ostanio na rzeki ciagnie bo szkiery,jeziora male i doze zawsze byly ciekawe ale czasem czlowiek teskni za dzwiekiem uroczego dzwieku potoku -wody plynacej .Moze jakis zwierz sie przy okazji uczepi . Jak siegam pamiecia to nie jestem pewien czy bylem kolo Ciebie na Motala ström i Norrköping . Moze z 10 lat temu na trociach ale nie jestem pewien ,pewien znajomy ciagal nas gdzie popadnie za trocia do poki nie zaczal na muche i przepadl .Ciezka woda ale z tego co pamietam gdzies przy moscie kolega trafil srebrniaka ale malenstwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Wczoraj w Motala ström Område A w Norrköping złapałem 2 szczupaki w 2 pierwszych rzutach, jeden 60-70cm a drugi 45, oba odczepione w wodzie więc mierzone na oko. Potem 4 godziny pusto. Nastawiałem się na okonia i może sandacza. Następnym razem pójdę ze szczupakowym castem 40-140g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Wczoraj w Motala ström Område A w Norrköping złapałem 2 szczupaki w 2 pierwszych rzutach, jeden 60-70cm a drugi 45, oba odczepione w wodzie więc mierzone na oko. Potem 4 godziny pusto. Nastawiałem się na okonia i może sandacza. Następnym razem pójdę ze szczupakowym castem 40-140gPrzed, czy po tarle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi