croock Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Jest też kilka tytułów w PS Store ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Mam na Xbox i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Sytuacja jest tak dynamiczna, że wszelkie spekulacje na temat tego co będzie za miesiąc, to wróżenie z fusów. I nie piszę tu o panikowaniu, czy prężeniu muskułów przez wyjeżdzających wędkarzy. Wystarczy taki drobiazg, jak urzędowe wprowadzenie kwarantanny przez Szwedów i temat pozamiatany. Mam bilet do Karlskrony na 22 kwietnia i szanse powodzenia wyjazdu oceniam na mniej niż 50%. Dla własnego bezpieczeństwa pożegnaj się z pieniędzmi i przestań o tym myśleć. A jeśli własne bezpieczeństwo Ci nie miłe to hmmm... pomyśl o innych :-) Ps. Ja oceniam tego wirusa na 2-3 miesięczna przerwę z normalnym funckjonowaniem, rozmawiałem ze znajomymi o zamknięciu granic zanim to było modne [emoji1362] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Jeśli chodzi o bezpieczeństwo związanie z przebywaniem poza domem, to newralgicznym miejscem jest jedynie prom. Może jedynie, a może aż. I tu rzecz w tym jakiego wyboru dokonam. Raczej realistycznie oceniam jednak sytuację, jeśli chodzi o wprowadzane przepisy i obostrzenia i tu moje notowania co do szans na powodzenie wyjazdu spadły dziś z 50% do 25%. Przypuszczam, że za miesiąc Szwedzi mogą mieć zamkniętą granicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Biorąc pod uwagę statystyki, to nie Szwecja powinna się nas obawiać, ale my Szwecji. Mój prom zarezerwowany na sierpień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Biorąc pod uwagę statystyki, to nie Szwecja powinna się nas obawiać, ale my Szwecji. Mój prom zarezerwowany na sierpień...Tego nie mozna być pewnym , zobaczymy za tydzień .U nas się dopiero zacznie prawdopodobnie rozpędzać.Przykra sprawa z wyjazdami . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumix Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Podobno na obszarze Bleking wprowadzili nowe okresy ochronne - coś wiecie dokładniej - jakieś mapki i terminy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy50 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 A czy to ma znaczenie? W maju, a I pewnie w czerwcu wyjazdy będą dla samobójców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 A czy to ma znaczenie? W maju, a I pewnie w czerwcu wyjazdy będą dla samobójców.Dlaczego samobójców ? Pytanie czy granice będą otwarte i kwarantanna zniesiona. Jeśli tak to ja nie wiedzę problemu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Podobno na obszarze Bleking wprowadzili nowe okresy ochronne - coś wiecie dokładniej - jakieś mapki i terminy?na profilu FB dragso fishing camp jest mapka w komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) ..."Dlaczego samobójców ? Pytanie czy granice będą otwarte i kwarantanna zniesiona. Jeśli tak to ja nie wiedzę problemu"... To samo mówił ślepy koń przed startem w Wielkiej Pardubickiej ...nie widzę problemu Edytowane 25 Marca 2020 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) ..."Dlaczego samobójców ? Pytanie czy granice będą otwarte i kwarantanna zniesiona. Jeśli tak to ja nie wiedzę problemu"... To samo mówił ślepy koń przed startem w Wielkiej Pardubickiej ...nie widzę problemu Jedną przeszkodę widzę prom [emoji3], ale to drobny płotek. Co to za przeszkoda dla takich koni jak my [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 25 Marca 2020 przez koval75 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 akurat do Blekinge w miarę szybko można dojechać bez promu albo z krótką (45 min) przeprawą ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Jak nie zniosą kwarantanny to nigdzie nie pojedziemy, my mamy rezerwacje na czerwiec i już się nie łudzimy że jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) i ja czerwiec 12-go ... niestety Edytowane 25 Marca 2020 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Jak nie zniosą kwarantanny to nigdzie nie pojedziemy, my mamy rezerwacje na czerwiec i już się nie łudzimy że jedziemy.My 6.06 mamy wyjazd a nadziej umiera ostatnia [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 my 5.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Ja się jeszcze łudzę, że uda się połowić wiosną (choć szanse maleją...).Tyle, że my się wybieramy do Blekinge, bez wcześniejszej rezerwacji. Jeśli kwarantanna zostałaby zniesiona, granice otwarte i będą wiarygodne informacje, że można przez Niemcy bezpiecznie przejechać bez opuszczania auta, wtedy jakimś cudem może mieć to sens 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Biura maja mieć 180 dni na zwrot kasy lub voucher na 365 dni, wiec pewnie jesień będzie gorąca... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Ja się jeszcze łudzę, że uda się połowić wiosną (choć szanse maleją...).Tyle, że my się wybieramy do Blekinge, bez wcześniejszej rezerwacji. Jeśli kwarantanna zostałaby zniesiona, granice otwarte i będą wiarygodne informacje, że można przez Niemcy bezpiecznie przejechać bez opuszczania auta, wtedy jakimś cudem może mieć to sens Pewne zmiany okresów i obszarów ochronnych w Blekinge. Może Ciebie to zainteresuje?https://www.havochvatten.se/artikel?artikel=398095&referrer=100.7531531a170f78322823d85a_rssItem&fbclid=IwAR1uVkkHdmgvvCM0Q0z-umG1TFIW148CQoauC_pDFtpjFuwPra91cYcbOHk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Pewne zmiany okresów i obszarów ochronnych w Blekinge. Może Ciebie to zainteresuje?https://www.havochvatten.se/artikel?artikel=398095&referrer=100.7531531a170f78322823d85a_rssItem&fbclid=IwAR1uVkkHdmgvvCM0Q0z-umG1TFIW148CQoauC_pDFtpjFuwPra91cYcbOHkWidziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 ..."Dlaczego samobójców ? Pytanie czy granice będą otwarte i kwarantanna zniesiona. Jeśli tak to ja nie wiedzę problemu"... To samo mówił ślepy koń przed startem w Wielkiej Pardubickiej ...nie widzę problemu ...a nawet "nie widzę przeszkód" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Stena pływa, więc raczej będzie trudno o zwrot za bilet. Wyjazd to lekkie nieporozumienie, bo wszak to urlop, a nie nerwówka na granicy, użeranie się z kwarantanną i niemożność wyskoczenia na ewentualne zakupy. Przy podejściu Szwedów do problemu, ten kraj wydaje się wylęgarnią choroby. I tak pewnie w ciągu miesiąca zamkną granice, bo angielsko-szwedzki eksperyment nie wypalił. Jesień również staje się wątpliwa. 2020 rokiem bolenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy50 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Samobójców, bo sytuacja jest na tyle dynamiczna, że może Was zastac na miejscu. Ja poczekam na uspokojenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio76 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 W SE jest wprowadzona kwarantanny dla ludzi wjeżdżających tam...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi