hardy50 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Termos musisz????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ciesz się, że MarCinFin nie dorzucił swojego sobotniego wyniku z Turku! (na całe szczęście to Finlandia a nie Szwecja) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) U mnie na tarło trzeba jeszcze poczekać. Ale faktycznie mamusie się grupują (wbrew zaleceniom z góry) i kąsają Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez MarCinFin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zasady Biletu Otwartego STENALINE.PL Jeśli dokonałeś rezerwacji podróży lub wycieczki i nie możesz lub nie chcesz podróżować w pierwotnym terminie z uwagi na aktualną sytuację wywołaną koronawirusem, możesz dogodnie przekształcić swoją rezerwację w bilet otwarty w terminie do 31.05.2020. Zmiany na bilet otwarty należy dokonać najpóźniej na 24 godziny przed pierwotną datą rejsu W ramach biletu otwartego należy dokonać nowej rezerwacji w terminie do 30.11.2020. Dokonując nowej rezerwacji możesz wybrać według uznania datę podróży w roku 2020 lub 2021, w ramach dostępnych dat i miejsc w systemie rezerwacyjnym Stena Line. Przy zmianie biletu otwartego na nową rezerwację nie zostanie naliczona opłata za zmianę. Pełna wartość dotychczasowej rezerwacji zostanie zaliczona na poczet nowej podróży. Jeśli nowy rejs / wycieczka ma wyższą cenę, należy dokonać dopłaty wynikającej z różnicy cen. Dokonując wyboru nowej daty podróży będziesz uprawniony do korzystania z ofert promocyjnych lub zniżek dostępnych w danym terminie, zgodnie z warunkami tych promocji. Otrzymasz potwierdzenie zmiany rezerwacji na bilet otwarty e-mailem. W związku z tym, że ten proces może zająć do 5 dni sprawdzaj swoją skrzynkę mailową. Jeśli nie otrzymasz potwierdzenia zmiany rezerwacji na bilet otwarty w ciągu 6 dni skontaktuj się z nami. Kiedy już wybierzesz datę nowej podróży, możesz zmiany dokonać samodzielnie online poprzez „Moja strona” link stenaline.pl/login albo skontaktuj się nami telefonicznie 586609200 lub mailowo info.pl@stenaline.com. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Właśnie otrzymałem informację od Stenaline.de, że na stałe zamykają połączenie promowe Sassnitz Trelleborg. Posiadane rezerwacje można zmienić na inną trasę, bilet otwarty na inną trasę lub uzyskać zwrot wpłaconej kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syfon Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 No to pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Ciekawe, czy dlatego, że to niebezpieczne, czy po prostu chwilowo się to nie kalkuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 "Powodem tego jest nie tylko brak rezerwacji pasażerów z powodu ograniczeń podróży w pandemii Corona, ale także bieżąca sytuacja ekonomiczna trasy jako całości." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Panowie ale przecież jest połączenie Rostock -Trelleborg i dużo lepszy dojazd autostradą,nie znacznie dalej i pewnie nawet szybciej można dojechać. Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez Grzesiek88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishing_Oslo Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Ja 14.04 płynąłem z kolegami TT Line ze Świnoujścia do Trelleborg. Bardzo dobre połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Panowie ale przecież jest połączenie Rostock -Trelleborg i dużo lepszy dojazd autostradą,nie znacznie dalej i pewnie nawet szybciej można dojechać. Z Bieszczad i Bawarii rzeczywiście "nieznacznie" dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Z Bieszczad i Bawarii rzeczywiście "nieznacznie" dalej.Tylko 60 kilometrów i duzo lepszy dojazd bo praktycznie az na terminal autostradá. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Z Bieszczad nigdy nie jechałem zawsze z Bawarii, ale licząc od Berlina,Szczecina itp. tylko 60 km różnicy a jedziesz autostradą pod sam terminal. Nie bujasz się 50 km po dziurawej drodze.Tak wiec nie jest to jakaś olbrzymia strata z tym zlikwidowanym połączeniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Dwa razy z Rostocka wypływałem i z Bieszczad jechałem. Droga faktycznie ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Dwa razy z Rostocka wypływałem i z Bieszczad jechałem. Droga faktycznie ok.Czyli mamy potwierdzone info ,że droga Bieszczady-Rostock przejezdna.???????????????????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo731 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Witam. Z wiadomych przyczyn musieliśmy odwołać majowy wyjazd. I planujemy coś na koniec sierpnia.. Czy był ktoś ostatnio nad jeziorem Flaren, ostatnie informacje jakie znalazłem są z około 2010 roku i delikatnie mówiąc nie są optymistyczne. Może coś się zmieniło od tamtego czasu? Byłbym wdzięczny za informację.. Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Droga ma Rugii jest już zrobiona, wytłumaczcie mi sens jazdy do Rostoku (z Poznania) jak Świnoujście mam pod nosem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Droga ma Rugii jest już zrobiona, wytłumaczcie mi sens jazdy do Rostoku (z Poznania) jak Świnoujście mam pod nosem?Duzo taniej i w sumie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Witam. Z wiadomych przyczyn musieliśmy odwołać majowy wyjazd. I planujemy coś na koniec sierpnia.. Czy był ktoś ostatnio nad jeziorem Flaren, ostatnie informacje jakie znalazłem są z około 2010 roku i delikatnie mówiąc nie są optymistyczne. Może coś się zmieniło od tamtego czasu? Byłbym wdzięczny za informację.. Wysłane z mojego F8331 przy użyciu TapatalkaBylem na Flaren dwa razy i nie polecam .Na tym jeziorze jak masz zezwolenie wykupione na rok(tak przynajmniej bylo) to mozesz lowic na sznury (sto haków) i tak to tez lowili francuscy wédkarze .Pomimo trzech bardzo dlugich szurów wyniki mieli takie sobie.Na wédké troché okoni i male szczupaki lowilismy my.Nie polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo731 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Dzięki za odpowiedź a znasz może jakieś miejsca na wczesną jesień.. Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Dzięki za odpowiedź a znasz może jakieś miejsca na wczesną jesień.. Wysłane z mojego F8331 przy użyciu TapatalkaJa jadé zawsze w ciemno i róznie bywa .Raz jest dobrze a raz tak sobie .Dla mnie wazna jest baza ,czyli warunki mieszkaniowe .Czasem jadé do poludniowej Szwecji ,czasem dalej .Jesieniá jadé na Hiälmaren ,jakies 650 kilometrów od promu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) W Szwecji od jakiegos juz czasu obowiazuje zakaz polowu na sznory. Wyjatkiem od regoly sa rybacy ktorzy moga wykopic koncesje na polow wegorza. o ile sie orjentuje a Kolega ma takowa jest to 300kg rocznie. Ryby zostaja zdane do central, ba cale 300kg musi byc zdane zeby uzyskac koncesje na kolejny rok.Tak wiec jezeli ktos stawia choinke, musi sie liczyc z konsekwecjami a wegorza jest pod scisla ochrona, szkoda ze nie dla rybakow. Flen to dosyc ciekawa woda ale nizbyt zasobna. Dozo tu domkow i fakt zpragnionych mieska wedkarz oraz turystow. Podobno sandacz jest, niestety nie zlowilismy ale udalo sie troche polowic zebatych i fajnych okonkow. Najlepszego wyniki mielismy przy tunelu miedzy dwoma jeziorkami. Pamietny wyjazd, jezioro ma dosyc kamykow w nie ktorych miejscach i o malo stracilismy sroby. Szczeze na wczasy tak bo fajna okolica, jest pole golfowe i las w poblizu. Na ryby raczej przecietnie i bez szalu. Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez TERMOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Krzysiek nie jestem pewien ale jeszcze nie dawno baze nad Hjälmarem ogarnial T. Krysiak. Przed wyjazdem dzwonilismy do niego zasiegnac jezyka co w trawie pisz czy.cenne wskazowki oczywiscie sprawdzily sie w dyche.Jeszcze raz dziekuje Tomku. Piekna woda jest w czym przebierac. Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez TERMOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Duzo taniej i w sumie szybciejIle płynie z Rostock do Trelleborg? Jest 25 km bliżej niż Świnoujście A muszę dołożyć 150 km samochodem. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Ile płynie z Rostock do Trelleborg? Jest 25 km bliżej niż Świnoujście A muszę dołożyć 150 km samochodem. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu 5.5 godzin ,gòra do 6Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi