Skocz do zawartości

Szwecja

yglo

Rekomendowane odpowiedzi

Czarek ,on jezdzi tylko w pazdzierniku .

....a nawet w listopadzie bo TYLKO wtedy wyprawa ma sens.

@ Krzysiu, wysłałem Ci na maila wiadomości o gumach sandaczowych (ze zdjęciami), które...Du musst es haben !

Pozdrawiam

M

Edytowane przez petrus33

....a nawet w listopadzie bo TYLKO wtedy wyprawa ma sens.

@ Krzysiu, wysłałem Ci na maila wiadomości o gumach sandaczowych (ze zdjęciami), które...Du musst es haben !

Pozdrawiam

M

Witaj

Marku wyprawa ma zawsze sens i nie jest wazne czy polowisz swietnie czy tylko troché .Relaks i towarzystwo sié liczy .A co do gum to mam ich paré tysiécy i juz wiécej nie dokupuje bo zycia mi nie starczy na ich wykozystanie .

Po dzisiejszej konferencji i komunikacie o zmniejszeniu rygorów, u mnie decyzja zapadła ...wyjazd przekładamy na 2021 (a może wypali jeszcze jesień 2020?)

Ja nie mialem wyboru bo Szwedzi granicy nie zamknéli i biuro pieniédzy nie odda ,tak wiéc wyjazd albo pieniázki idá w p...zdu.Prom moglem przelozyc bez problemu tylko na jaki termin?

Dobrze ze znalazl sié kolega chétny na wyjazd teraz nie ma odwrotu .Jedziemy .A tak dodatkowo to zawsze sié cieszé jak jestem w Szwecji .Lubié ten kraj i gdybym byl mlodszy to bym sié przeprowadzil tam na stale .

• Like 2

Ja nawet nie chciałem zwrotu kasy. Pobyt i prom zapłacony, przechodzi na analogiczny termin w przyszłym roku (jestem pewien, że będzie jakaś dopłata ;)  :D )

A ja jeszcze poczekam z decyzją. Myślę, że po 12-czerwca nie będzie już kwarantanny dla przyjeżdżających.

Tylko ciekawe kiedy to ogłoszą. Liczyłem, że dzisiaj będzie jakieś info....

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pewnie na początku czerwca.

LOT rozpoczął przyjmowanie rezerwacji oraz sprzedaż biletów od 15.06. A to by się zgadzało z zapowiedziami zniesienia kwarantanny od tego dnia. 

Edytowane przez kemot11

Na stronie lot.pl można rezerwować bilety międzynarodowe z wylotem od 15.06.

"Do otwarcia granic mogłoby dojść 15 czerwca - powiedział wiceszef Ministerstwa Aktywów Państwowych Artur Soboń. Jego zdaniem, byłoby to korzystne dla takich spółek, jak Polska Grupa Lotnicza czy LOT."  To z dziś.