petrus33 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 (edytowane) Przeczytałeś mój post i dalej licytujesz.Powiem krótko.....nie moje małpy, nie mój cyrk Napisałem jedynie jakie są moje priorytety.Wasze są mi kompletnie obojętne. Edytowane 27 Czerwca 2020 przez petrus33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Już po wędkowaniu, jestem na promie plecy piękną od słńca, a skóra schodzi, szczupak wyjazdu 106 cm.Bez szału takiej pogody w Skandynawi nigdy nie miałm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 (edytowane) Już po wędkowaniu, jestem na promie plecy piękną od słńca, a skóra schodzi, szczupak wyjazdu 106 cm.Bez szału takiej pogody w Skandynawi nigdy nie miałm. 2 lata temu było strasznie gorące lato w Szwecji, mnóstwo słońca, a był to mój najlepszy pod względem brań i ryb wyjazd do tego kraju, pod koniec czerwca. Taka moja mała uwaga Edytowane 27 Czerwca 2020 przez Mariusz1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 2 lata temu było strasznie gorące lato w Szwecji, mnóstwo słońca, a był to mój najlepszy pod względem brań i ryb wyjazd do tego kraju, pod koniec czerwca. Taka moja mała uwaga 2 pytania: - jechałeś na szczupaki?- w jakiej części SE łowiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 @Mariusz10000 a ile to według ciebie ciepło. 31 stopni w cieniu to na Szwecję chyba za ciepło?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) 2 pytania: - jechałeś na szczupaki?- w jakiej części SE łowiłeś? okonie, sandacze, szczupaki, w takiej kolejności się łowiło najwięcej.Jezioro na północno-wschód od Gnesta, nie znam nazwy ten czesci Se, ale troche na południe od Sztokholmu. @Mariusz10000 a ile to według ciebie ciepło. 31 stopni w cieniu to na Szwecję chyba za ciepło?. Codziennie było ok. 30 stopni, ale dokładnie, czy 31, czy 29 to nie pamiętam, tylko ze b. mało chmur i pelno slonca, straszna lampa. I jeszcze jedno, byłem z zagorzałymi alkocholikami, wiec lowiliśmy tylko i przeważnie od ok. 18/19 do 23/24, poza tym czas wolny na spożywanie i spanie. Edytowane 28 Czerwca 2020 przez Mariusz1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 I jeszcze jedno, byłem z zagorzałymi alkocholikami, wiec lowiliśmy tylko i przeważnie od ok. 18/19 do 23/24, poza tym czas wolny na spożywanie i spanie.Pytanko, czy są alkoholicy nie zagorzali i jak jest róznica? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 alkocholicy są zagorzali...a alkoholicy po prostu lubią wypić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 W zeszłym roku też były takie upały, dwa lata temu też. Ciężko wtedy coś wydłubać ale coś zawsze można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 W czerwcu jest w Szwecji bardzo długi dzień, mozna próbować bardzo rano lub nawet łowić od 20stej do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Pytanko, czy są alkoholicy nie zagorzali i jak jest róznica?Może być np. taka klasyfikacja:1. zagorzali2. zapiwiali3. załyszczali4. zawiniali5. itp., itd. [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 No tak są różne gatunki tak jak w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Może być np. taka klasyfikacja:1. zagorzali2. zapiwiali3. załyszczali4. zawiniali5. itp., itd. [emoji6]A finał zawsze taki sam:- naje ... ani 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Cześć,To nie jest giełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dx012 Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 czy ma ktoś zdjecia łodzi z ośródka w Storsjön ,łodzie nie maja echo i trzeba zabrać swoje i tu problem bo muszę cos dopasować z mocowaniem a z zdjęć ze strony nie można wyczytać jednoznacznie co zastane na miejscu ,o ile z czujnikiem jakos sobie z mocowaniem poradzę to ekran mam z tych xxl ,u siebie stosuje system RAM jak by to coś pomogło w podpowiedzi , dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Dokup cover i nie będziesz miał zmartwień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Łódki mają (miały kilka lat temu ale pewnie nic się nie zmieniło) zamocowane zamocowane na stałe gniazda do uchwytów trollingowych Skotty lub Berkley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 czy ma ktoś zdjecia łodzi z ośródka w Storsjön ,łodzie nie maja echo i trzeba zabrać swoje i tu problem bo muszę cos dopasować z mocowaniem a z zdjęć ze strony nie można wyczytać jednoznacznie co zastane na miejscu ,o ile z czujnikiem jakos sobie z mocowaniem poradzę to ekran mam z tych xxl ,u siebie stosuje system RAM jak by to coś pomogło w podpowiedzi , dziękuje za pomocRozważ taki uchwyt RAM do relingu lub burty. Myślałem kiedyś o tym, ale ostecznie echo mam w mocnej skrzyni, a ekran jest połączony uchwytem RAM z pokrywą skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Łodzie mają na stałe zamontowane przetworniki i wyprowadzony kabel. Można podłączyć swój ekran lub wypożyczyć na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Aaaa... i gniazda uchwytów na relingach nadal są ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dx012 Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 dziękuje za podpowiedzi dokupię jednak uchwyt RAM do burty/relingu a ostatecznie zamocuje ekran do skrzyni pelli w jakiej przewożę echo, nie wiem jakie sa tam montowane przetworniki na łodziach ale wole swój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dx012 Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 szkoda tylko ze nie ma map od Navionics a w Genesis jest tylko jego kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Od połowy września w 2,5h promem z Sassnitz do Ystad: https://www.shippax.com/en/news/frs-to-start-sassnitz-ystad-high-speed-service-in-september.aspx 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Był ktoś na rzece Damman? może coś więcej napisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekOlc Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Hej, I jak tam sytuacja w północnej Szwecji po fali upałów? Gryzie coś? Za tydzień ruszamy do Laponii i już drepczemy nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi