Skocz do zawartości

Szwecja

yglo

Rekomendowane odpowiedzi

Już po wędkowaniu, jestem na promie plecy piękną od słńca, a skóra schodzi, szczupak wyjazdu 106 cm.

Bez szału takiej pogody w Skandynawi nigdy nie miałm.

2 lata temu było strasznie gorące lato w Szwecji, mnóstwo słońca, a był to mój najlepszy pod względem brań i ryb wyjazd do tego kraju, pod koniec czerwca. Taka moja mała uwaga :)  

Edytowane przez Mariusz1000

2 pytania:

- jechałeś na szczupaki?

- w jakiej części SE łowiłeś?

okonie, sandacze, szczupaki, w takiej kolejności się łowiło najwięcej.

Jezioro na północno-wschód od Gnesta, nie znam nazwy ten czesci Se, ale troche na południe od Sztokholmu.

@Mariusz10000 a ile to według ciebie ciepło. 31 stopni w cieniu to na Szwecję chyba za ciepło?.

Codziennie  było ok. 30 stopni, ale dokładnie, czy 31, czy 29 to nie pamiętam, tylko ze b. mało chmur i pelno slonca, straszna lampa.

I jeszcze jedno, byłem z zagorzałymi alkocholikami, wiec lowiliśmy tylko i przeważnie od ok. 18/19 do 23/24, poza tym czas wolny na spożywanie i spanie.

Edytowane przez Mariusz1000

• 2 tygodnie później...

czy ma ktoś zdjecia łodzi z ośródka w Storsjön ,łodzie nie maja echo i trzeba zabrać swoje i tu problem bo muszę cos dopasować z mocowaniem a z zdjęć ze strony nie można wyczytać jednoznacznie co zastane na miejscu ,o ile z czujnikiem jakos sobie z mocowaniem poradzę to ekran mam z tych xxl ,u siebie stosuje system RAM jak by to coś pomogło w podpowiedzi , dziękuje za pomoc

czy ma ktoś zdjecia łodzi z ośródka w Storsjön ,łodzie nie maja echo i trzeba zabrać swoje i tu problem bo muszę cos dopasować z mocowaniem a z zdjęć ze strony nie można wyczytać jednoznacznie co zastane na miejscu ,o ile z czujnikiem jakos sobie z mocowaniem poradzę to ekran mam z tych xxl ,u siebie stosuje system RAM jak by to coś pomogło w podpowiedzi , dziękuje za pomoc

Rozważ taki uchwyt RAM do relingu lub burty. Myślałem kiedyś o tym, ale ostecznie echo mam w mocnej skrzyni, a ekran jest połączony uchwytem RAM z pokrywą skrzyni.69569645b77ca237a278ba08c2dfa152.jpg

• 2 tygodnie później...