Sailfish Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 A sandacz dalej rąbie. Dzisiaj 20 dobrych, w tym parę grubasów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Bartsiedlce milo bylo pogawedzic i mam nadzieje ze wskazowki sie przydadza a 50cm okon na tej wodzie bedzie realny i sandaczy nie zabraknie.Pettrus33 swieta racjaMoze jakas fotka tych przynet? Rafał, dziękuję serdecznie za podpowiedzi i wskazówki, mam nadzieję, że ryby nie będą nas omijały, dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrus33 Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 (edytowane) Pettrus33 swieta racjaMoze jakas fotka tych przynet?Zdrowiej Rafale, szkoda życia (jedynego) na choróbska !Jest przecież jeszcze tyle ryb do złowienia. Ja to kupiłem w sklepie w Urshult nad pięknym sjön Åsnen.Wabiki Mullvad to kilka modeli i zazwyczaj trzy kolory.W polskich wodach skuteczność bardzo niewielka (bo i ryb dużo mniej)Nie wiem, czy o tym myślisz Rafale (http://www.nysztal.com/?456,blystka-podlodowa&PHPSESSID=ehg1tq224u1g4ue3a07bk2h0g1 A tak dla dociekliwych....słowo mullvad znaczy kret )) Ja mam swoje patenty na okonia na polskich i szwedzkich wodach.Patenty ocierające się mocno o muszkarstwo niż spinning. Edytowane 11 Września 2020 przez petrus33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Już tego sklepu nie ma. W zeszłym roku instalował się tam we wrześniu monopolowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Hej. Sklep jest ,tylko przenieśli się 10 metrów obok . Tomka znam od lat . Najlepszy podlodowy wędkarz jakiego znam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 A możesz konkretniej ; w jakie miejsce, domek , etc. Wiem tylko od chłopaków , że zawsze wybierasz super fajne domki i za tanią kaskę .Podobno też super gotujesz... i to mi by pasowało.No ,czasem uda mi sié wody nie przypalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrus33 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) Już tego sklepu nie ma. W zeszłym roku instalował się tam we wrześniu monopolowy.Ja mówię o sklepie typu hala, gdzie po jednej stronie była sekcja wędkarska, a po drugiej urządzenia typu wiertarki, piły etc.Myślę o tym dużym sklepie, a nie o malutkim, do którego wchodziło się po schodkach. W 2013 - 2014r sklep miał się dobrze i koledzy kupili sporo przynęt. Edytowane 12 Września 2020 przez petrus33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrus33 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) No ,czasem uda mi sié wody nie przypalicSkromniacha jaki !Mógłbyś Krzysiu spokojnie restaurację otwierać.Nad Asunden gotowałeś lepiej i taniej jak Gesslerowa ))Do Jej knajp czasami chodzę. Edytowane 12 Września 2020 przez petrus33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Skromniacha jaki !Mógłbyś Krzysiu spokojnie restaurację otwierać.Nad Asunden gotowałeś lepiej i taniej jak Gesslerowa ))Do Jej knajp czasami chodzę.Dziéki za mile slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Ja mówię o sklepie typu hala, gdzie po jednej stronie była sekcja wędkarska, a po drugiej urządzenia typu wiertarki, piły etc.Myślę o tym dużym sklepie, a nie o malutkim, do którego wchodziło się po schodkach. W 2013 - 2014r sklep miał się dobrze i koledzy kupili sporo przynęt.OK. Tam gdzie można łódkę Lindera kupić. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrus33 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) OK. Tam gdzie można łódkę Lindera kupić.Nie widziałem tam łodzi, ale osprzęt żeglarski tak. Zapewne to ten sklep. On jest po tej samej stronie ulicy co stacja benzynowa.Jakbyście trafili mocno wietrzny dzień na wodzie, to warto się przejechać do fabryki Abu-Garcia, która jest niedaleko j.Asnen. Spory sklep maja na miejscu i mnóstwo wobków etc. w całkiem znośnych cenach. Do dnia dzisiejszego produkowane są tam multiki z najwyższej półki. Cały park maszynowy CNC tam mają. Można zwiedzić część fabryki, ale jest zakaz fotografowania. Edytowane 12 Września 2020 przez petrus33 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Znam te okolice doskonale, ale tam jeszcze nie byłem. Dzięki za Info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Na razie biorę udział w zawodach Grand Slam 2020. Po pierwszym dniu Sailfish Team na 6 miejscu na 17 ekip. Zabrakło szczupaka do kompletu drapieżników. Jutro zmiana taktyki ( ale również miana kierunku wiatru). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Moja pierwsza szwedzka wertykalna metrówka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 (edytowane) Ale lampa! Karaiby!! Tym szczersze gratulacje Jaka temp. wody? Z jakiej głębokości branie? Edytowane 15 Września 2020 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Ale lampa! Karaiby!! Tym szczersze gratulacje Jaka temp. wody? Z jakiej głębokości branie?Dzisiaj pierwszy dzień lampy. Niestety wraz z poprawą pogody ustały brania sandacza. Dzisiaj wymęczyłem biedne 4 sztuki, dlatego z opadu, przełączyłem się na vertical. Szczupak wystartował z dna na głębokości 7m. Temperatura wody 16,4. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Salifish Gratulacje zarowno miejsca w zawodach jak i metrowki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Dla tych którzy aktualnie przyjechali do południowej Szwecji: da się połowić, ale d... nie urywa. W poniedziałek powrót do aromatycznej Turawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Toś mnie chłopie pocieszył ...jutro startuję na prom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Spokojnie BOB, na pewno coś połowisz ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Toś mnie chłopie pocieszył ...jutro startuję na prom Spoko, będzie dobrze. Chciałbym w Turawie móc tak połowić, jak aktualnie łowię w Szwecji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Spokojnie BOB, na pewno coś połowisz Luzik! Jak nie połowię to ... popiję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Robert,z całą pewnością jedno i drugie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Luzik! Jak nie połowię to ... popiję My połączyliśmy przyjemne z pożytecznym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 (edytowane) Jak my dajemy rade pogodzić te dwa zagadnienia? ...wędkarz potrafi!A tak na poważnie to jestem nakręcony jak przed pierwszą wyprawą za Bałtyk. Adrenalinka już buzuje Dziękuję ci COVID 19 Edytowane 18 Września 2020 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi