Sailfish Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 W Szwecji poznaliśmy 2 osoby, które przeszły koronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 (edytowane) Robert, połamania. Ja startuję w przyszłą sobotę na dwa tygodnie. Wiatry wieją w Ostergotland, ryby nie biorą. Przyroda przygotowuje się na wizytę gości z południa. Wiatry się uspokoją, szczupaki zgłodnieją. Tym razem wyjątkowo się nie napalam. Może nawet wyskoczę na prawdziwki. Dziadzieje człowiek. Cóż poradzić. Edytowane 18 Września 2020 przez Maciej W. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrus33 Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 (edytowane) W Szwecji poznaliśmy 2 osoby, które przeszły koronę.Sam mogłeś mieć tę chorobę i nawet o tym nie wiedziałeś.Zjawisko znane powszechnie jako Covid-19 to bardziej eksperyment socjotechniczny niż poważne schorzenie.5 tygodni w Sztokholmie byłem i rozmawiałem z ludźmi na ten temat. Edytowane 19 Września 2020 przez petrus33 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 (edytowane) Pytanie czy zwiedzając Sztokholm czyli spełniając obowiązki małżeńskie jest szansa znaleźć przewodnika na jeden dzień? Bede wdzięczny za namiary. Sent from my SM-G973F using Tapatalk Edytowane 19 Września 2020 przez mr.8legs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Jeden dzień trochę mało. Przewodnik chyba niepotrzebny. Wykopany z dna statek Wasa, oraz pałac ze skarbcem koniecznie, rejs statkiem po kanałach też polecam. Więcej raczej nie zdążycie. Stacja metra wykuta w skale też robi wrażenieTomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Jeden dzień trochę mało. Przewodnik chyba niepotrzebny. Wykopany z dna statek Wasa, oraz pałac ze skarbcem koniecznie, rejs statkiem po kanałach też polecam. Więcej raczej nie zdążycie. Stacja metra wykuta w skale też robi wrażenieTomekSztokcholm na tydzień. Przewodnik na jeden dzień na ryby. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Ja już dotarłem na miejsce. Domek ok ale stan wody niski. Ciéżko bédzie samemu sié zwodować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Sam mogłeś mieć tę chorobę i nawet o tym nie wiedziałeś.Zjawisko znane powszechnie jako Covid-19 to bardziej eksperyment socjotechniczny niż poważne schorzenie.5 tygodni w Sztokholmie byłem i rozmawiałem z ludźmi na ten temat.To prawda. Dwóch ludzi i dwie odmienne reakcje organizmu: 1. Pierwszy przypadek: gość ok. 35 lat miał zanik węch u i smaku oraz 38 stopni. Facet obśmiewał szum wokół covid-19 i sugerował, że wywołują go firmy farmaceutyczne.2. Drugi przypadek: gość 64 lata oprócz powyższych objawów - światłowstręt, brak łaknienia, totalne osłabienie, spadek wagi kilkanaście kilogramów w ciągu dwóch tygodni. Facet pomstował na Szwedzką służbę zdrowia, że lekarz nie chciał go przyjąć i jeżeli może oddychać, to ma zostać w domu. Nikt nie przeprowadził mu testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Ja béde miał jutro światłowstrent po litrowej flaszce wysky 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Luzik! Jak nie połowię to ... popiję To Tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Ja béde miał jutro światłowstrent po litrowej flaszce wyskyMy właśnie dokończamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 My właśnie dokończamyPijaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Welcome ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobby Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Koledzy,polecacie jakieś jezioro w zachodniej Szwecji,może coś w okolicach Goeteborga?,lub coś przy trasie Ystad-Goeteborg.Jakoś nie mogę znaleźć nic sensownego.Ktoś łowi w tych stronach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 A u mnie dlado bo nie ma gdzie łodzi zeslipowac.W pojedynké jest to niemożliwe bo slip jest bardzo daleko i nie ma możliwosci powrotu autem. Trzeba by sié rozdwojić.Muszé wynajàć łòdké od włściciela .Od jutra dopiero zaczné łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baniak Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Witam, Łowi ktoś na szkierach Blekinge w tym momencie? Zaczynamy od soboty i ciekawi mnie czy coś się dzieje? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr25 Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 WitamCzy łowił ktoś z forumowiczów w rejonie Bollnas nad rzeką Ljusnan i na zbiornikach zaporowych. Jedziemy tam w na początku października. Będę wdzięczny za porady i wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 A ja sié poddałem i jadé na inne jezioro bo tutaj gdzie jestem nie mogé zeslipowac łodzi a wszystkie możliwe slipy sà nieczynne. Nowà Woda nowe wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 A ja sié poddałem i jadé na inne jezioro bo tutaj gdzie jestem nie mogé zeslipowac łodzi a wszystkie możliwe slipy sà nieczynne. Nowà Woda nowe wyzwaniaKwatere w takim wypadku też zmieniasz? czy jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Kwatere w takim wypadku też zmieniasz? czy jak to wygląda?Tak kwateré też zmieniam.Oczywiście musiałeś na nowo zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Musiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrus33 Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 (edytowane) Krzysiu, szczerze Ci współczuję !Wyjątkowo nie masz szczęścia wamać Hjälmaren to arcypotężny akwen i większość "mistrzuniów" tutaj pojęcia nie ma jak potężny.Nie przejmuj się docinkami i rób swoje. Szkoda, że nie jesteś na wodzie.Pozdrawiam - Marek Edytowane 25 Września 2020 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Więcej szacunku dla Kolegów, Panowie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Krzysiek Ja mam dokladnie dane gdzie sa slipy na Hjälmaren. Lowilem tam troche a w wyborze przynent pomagal Mi Tomek. K.Z ktorej strony jestes. Moze cos pomoge .Okolice od Leppe znam dosyc ok. PS. Jak cos to pisz na priv. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrus33 Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) Z ktorej strony jestes. Moze cos pomoge . Miejscowość Arboga (zaznaczone na czerwono) Edytowane 26 Września 2020 przez petrus33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi