Skocz do zawartości

Szwecja

yglo

Rekomendowane odpowiedzi

Robert, połamania. Ja startuję w przyszłą sobotę na dwa tygodnie. Wiatry wieją w Ostergotland, ryby nie biorą. Przyroda przygotowuje się na wizytę gości z południa. Wiatry się uspokoją, szczupaki zgłodnieją. Tym razem wyjątkowo się nie napalam. Może nawet wyskoczę na prawdziwki. Dziadzieje człowiek. Cóż poradzić.

Edytowane przez Maciej W.
  • Like 1

W Szwecji poznaliśmy 2 osoby, które przeszły koronę.

Sam mogłeś mieć tę chorobę i nawet o tym nie wiedziałeś.

Zjawisko znane powszechnie jako Covid-19 to bardziej eksperyment socjotechniczny niż poważne schorzenie.

5 tygodni w Sztokholmie byłem i rozmawiałem z ludźmi na ten temat.

Edytowane przez petrus33
  • Like 4

Jeden dzień trochę mało. Przewodnik chyba niepotrzebny. Wykopany z dna statek Wasa, oraz pałac ze skarbcem koniecznie, rejs statkiem po kanałach też polecam. Więcej raczej nie zdążycie. Stacja metra wykuta w skale też robi wrażenie

Tomek

Sztokcholm na tydzień. Przewodnik na jeden dzień na ryby.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Sam mogłeś mieć tę chorobę i nawet o tym nie wiedziałeś.

Zjawisko znane powszechnie jako Covid-19 to bardziej eksperyment socjotechniczny niż poważne schorzenie.

5 tygodni w Sztokholmie byłem i rozmawiałem z ludźmi na ten temat.

To prawda. Dwóch ludzi i dwie odmienne reakcje organizmu: 

1. Pierwszy przypadek: gość ok. 35 lat miał zanik węch u i smaku oraz 38 stopni. Facet obśmiewał szum wokół covid-19 i sugerował, że wywołują go firmy farmaceutyczne.

2. Drugi przypadek: gość 64 lata oprócz powyższych objawów - światłowstręt, brak łaknienia, totalne osłabienie, spadek wagi kilkanaście kilogramów w ciągu dwóch tygodni. Facet pomstował na Szwedzką służbę zdrowia, że lekarz nie chciał go przyjąć i jeżeli może oddychać, to ma zostać w domu. Nikt nie przeprowadził mu testów

Krzysiu, szczerze Ci współczuję !

Wyjątkowo nie masz szczęścia wamać  :(  :(  :(

Hjälmaren to arcypotężny akwen i większość "mistrzuniów" tutaj pojęcia nie ma jak potężny.

Nie przejmuj się docinkami i rób swoje. Szkoda, że nie jesteś na wodzie.

Pozdrawiam - Marek

Edytowane przez bartsiedlce