Krzysztof Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Miejscowość Arboga (zaznaczone na czerwono)TermosDziéki ale już jestem na innej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Migawki z Grand Slam 2020. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumix Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Panowie, chcemy ruszyć 11.10 na tydzień na południe - rejon Blekinge.Senoren, Tjurko stjurko, Szukam miejscówek na dom + łódka.Co możecie polecić? Gunnar, dragso odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Panowie, chcemy ruszyć 11.10 na tydzień na południe - rejon Blekinge.Senoren, Tjurko stjurko, Szukam miejscówek na dom + łódka.Co możecie polecić? Gunnar, dragso odpada Może tutaj? http://sandhamnmarine.se/ Nie byłem, trafiłem na to jakiś czas temu. My będziemy 4 osobową ekipą w Dragso 8-11.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Siemanko , wlasnie wrocilismy z Blekinge okolice Torko, 6/7 dniowy wyjazd na wlasna reke z dwoma pontonami i 4 chlopami .Pogoda rozna od flauty ze sloncem po wiatr do 35 km/h . Wiadomo jednego dnia dawalo drugiego troche mniej ,za to duzo ryb 80/90 cm ,Niestety 100cm nie udalo nam sie zlapac ale nie zawsze jest Dzien Dziecka . 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Fajne zestawienie docent1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Siemanko , wlasnie wrocilismy z Blekinge okolice Torko, 6/7 dniowy wyjazd na wlasna reke z dwoma pontonami i 4 chlopami .Pogoda rozna od flauty ze sloncem po wiatr do 35 km/h . Wiadomo jednego dnia dawalo drugiego troche mniej ,za to duzo ryb 80/90 cm ,Niestety 100cm nie udalo nam sie zlapac ale nie zawsze jest Dzien Dziecka .Jak Wy robicie te zdjęcia? Moja szwedzka metrówka, przy waszych dziewięćdziesiątkach wygląda jak rosówka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Jak Wy robicie te zdjęcia? Moja szwedzka metrówka, przy waszych dziewięćdziesiątkach wygląda jak rosówka. Dobry aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Szwecka metrówka z 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Dobry aparat Chyba mnie nie stać Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Na przełomie sierpnia i września również byłem na szkierach w okolicach Karlskrony, metrowka na Buster Jerk Super Shallow. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Siemanko , wlasnie wrocilismy z Blekinge okolice Torko, 6/7 dniowy wyjazd na wlasna reke z dwoma pontonami i 4 chlopami .Pogoda rozna od flauty ze sloncem po wiatr do 35 km/h . Wiadomo jednego dnia dawalo drugiego troche mniej ,za to duzo ryb 80/90 cm ,Niestety 100cm nie udalo nam sie zlapac ale nie zawsze jest Dzien Dziecka .Szacun i wielka prośba o podpowiedzi jak stoją ryby teraz tam? (jedziemy do Karlskrony za kilka dni). Jak stoją te największe? Na co najlepiej gryzły, jak prowadzone itp. Szczególnie prośba o sposób łowienia Docenta bo widać że coś robił lepiej niż reszta ekipy. Jeżeli można to prośba również o omówienie telefoniczne wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syfon Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 (edytowane) Migawki z Grand Slam 2020. Super klimaty. Jakie koszty takich zawodów? Edytowane 1 Października 2020 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 (edytowane) Jak Wy robicie te zdjęcia? Moja szwedzka metrówka, przy waszych dziewięćdziesiątkach wygląda jak rosówka. jak to w wędkarskim marketingu przewodników wędkarskich - ryba jak najbliżej obiektywu a wędkarz jak najdalej i brak punktów odniesienia dla określenia wielkości ryby (typu przynęta, dłoń itp.) P.S. mamy za kilka dni krótki wyjazd do Karlskrony i bardzo byśmy chcieli zdobyć kilka wskazówek jak jesienią zachować się na Blekinge aby znaleźć grube szczupaki. Proszę o wskazówki. Edytowane 28 Września 2020 przez analityk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopszmercen Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Koledzy, w sobotę ruszamy grupą na Kallso (kilka km w górę od szkierów św. Anny), kilka lat temu tam byliśmy i było fajnie, choć metrówki nie padły Macie jakieś dane z tego rejonu? Gdzie tak, gdzie nie, na co tak a na co nie? W tym roku chcemy popróbować też sandacza ale nie wiemy gdzie go tam szukać, może ktoś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Koledzy, w sobotę ruszamy grupą na Kallso (kilka km w górę od szkierów św. Anny), kilka lat temu tam byliśmy i było fajnie, choć metrówki nie padły Macie jakieś dane z tego rejonu? Gdzie tak, gdzie nie, na co tak a na co nie?W tym roku chcemy popróbować też sandacza ale nie wiemy gdzie go tam szukać, może ktoś podpowie?W okolicach Kallso chyba w ogóle ciężko o metrówki. Nam przedstawiano to łowisko jako miejsce, w którym można nieźle połowić ilościowo, ale bez liczenia na rekordy. Byliśmy 2 razy - po raz pierwszy chyba w 2015 i połowiliśmy nieźle. Drugi raz (na sąsiednim Vanso) w 2018 i była tragedia, ale to był rok rekordowych upałów (codziennie po 30-32 stopnie). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Za to jest pięknie, zakwaterowanie na wyspie, pełno zatoczek, wysepek i sporo skał w wodzie. Jest też szansa na sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 I śledzie. Fajnie połowiliśmy na choinkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopszmercen Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Za to jest pięknie, zakwaterowanie na wyspie, pełno zatoczek, wysepek i sporo skał w wodzie. Jest też szansa na sandacza.No właśnie, pamiętasz gdzie tam szukać sandacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Ja kończé ten nieròwny pojedynek i w soboté wracam do domu. Na drugim jeziorze złowiłem okoľo 100 sandaczy w tydzieñ ale 99 Prozent niewymiary. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 No to grubo. Moi koledzy na Turawie, wtedy, kiedy byłem w Szwecji, na 14 wypłynięć mieli jednego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufa8 Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 No to grubo. Moi koledzy na Turawie, wtedy, kiedy byłem w Szwecji, na 14 wypłynięć mieli jednego dobrego. tylko raz wzięli ze sobą sprzęt? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 No właśnie, pamiętasz gdzie tam szukać sandacza?Za takim drewniany pod którym przepływasz, na północny zachód od Kallso. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopszmercen Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) Za takim drewniany pod którym przepływasz, na północny zachód od Kallso.Eh, w tej zatoczce po lewej, zaraz za mostkiem, koledzy złapali ponad 50 szczupaków w dwa napłynięcia ale nic większego. Coś bliżej uda ci się przypomnieć? Bo dalej niż ten akwen nie płynęliśmy a że nikt nie ma echosondy to szukanie tylko po mapie dosyć słabe jest. Pływaliście może na północny zachód od Kallso, na tereny które na grafice zaznaczyłem jako A i B? Edytowane 2 Października 2020 przez kopszmercen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi