robas Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 co to za muza ? , całkiem klimatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 co to za muza ? , całkiem klimatycznadzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 co to za muza ? , całkiem klimatycznaTen zespół co tuJednak na miejscu "naszego" twórcy filmu, byłym ostrożny bo prawa autorskie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Świetny film."Duch puszczy" do tego klimatu idealnie pasuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Nie miałem dodawać tego filmu publiczne, ale po tym wszystkim co aktualnie dzieje się na świecie i forum , pomyślałem że przyda się chwila relaksu. Niektórym na prawdę polecam wyluzować, pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Nie miałem dodawać tego filmu publiczne, ale po tym wszystkim co aktualnie dzieje się na świecie i forum , pomyślałem że przyda się chwila relaksu. Niektórym na prawdę polecam wyluzować, pozdrawiam Ja to akurat nic nie mam do tego Film spoko, klimat jest Zespół mi bardzo dobrze znany i lubię Tylko ostrzegam, że można oberwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Lepiej podać wykonawcę. Miałem o to samo pytać. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Fajne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) Ja to akurat nic nie mam do tego Film spoko, klimat jest Zespół mi bardzo dobrze znany i lubię Tylko ostrzegam, że można oberwać A za co można oberwać? Prawa autorskie spowodują że jak zarobi coś na tym filmie to kasa pójdzie na konto twórcy muzyki i tyle. A jak ktoś sobie nawet tego nie życzy to youtube to wywali. Gdyby każdy miał obrywać za prawa to by nie było 90% filmów na youtube z muzyką. Edytowane 11 Lutego 2021 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 A za co można oberwać? Prawa autorskie spowodują że jak zarobi coś na tym filmie to kasa pójdzie na konto twórcy muzyki i tyle. A jak ktoś sobie nawet tego nie życzy to youtube to wywali i tyle. Gdyby każdy miał obrywać za prawa to by nie było 90% filmów na youtube z muzyką.W prywatnym zastowoswaniu brzmi to mniej "groźnie" Jakkolwiek, żeby wrócić do tematu i nie robić off topa:Czy koledzy mieszkający w Szwecji, mogą się wypowiedzieć czy u nich to "normalna" zima czy bardziej sroga? Planuję coś na maj i wybieram potencjalne łowiska. Z pewnością słabym punktem byłoby trafić nad wodę, gdzie tydzień wcześniej zszedł lód z powierzchni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 W tej chwili, w nocy - 15, a w dzień - 9 - Stockholm. Tak już ponad dwa tygodnie i zapowiada się na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) W prywatnym zastowoswaniu brzmi to mniej "groźnie" Jakkolwiek, żeby wrócić do tematu i nie robić off topa:Czy koledzy mieszkający w Szwecji, mogą się wypowiedzieć czy u nich to "normalna" zima czy bardziej sroga? Planuję coś na maj i wybieram potencjalne łowiska. Z pewnością słabym punktem byłoby trafić nad wodę, gdzie tydzień wcześniej zszedł lód z powierzchniposzukaj kamerek w okolicy dokąd chcesz jechać zwykle pokazują oprócz obrazu również temperaturę na windy.com https://www.windy.com/pl/-Kamery-internetowe/Szwecja/V%C3%A4rmland/Arjang/webcams/1609068178?59.381,10.475,8do tego można przeglądać historyczne obrazy i zoczyć jak było np miesiąc wcześniej, czy rok Edytowane 11 Lutego 2021 przez wuran 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Dzięki za info i podpowiedzi.Koledzy wrócili dwa dni temu z górnej części Szwecji z podlodowych połowów, to mówili że tam "u nich" sypnęło bardzo śniegiem. Skutery śnieżne ze sprzętem w niektórych miejscach miały spore problemy.A i ryby nie dopisały - ilość złowionych siei niższa niż coroczna. Miesiąc wędkowania i jacyć tacy umęczeni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Zerkajac na ostatnie lata, zimy byly bardzo slabe albo ich nie bylo. Ostatnia taka zima jak siegam pamieci byla z 10 lat temu. Nie wiem czy zauwazyliscie,-fabryki na swiecie stanely, samoloty nie lataja, transport stanal a co za tym idzie liczba spalin wydzielanych do atmosfery, spadla.Nagle okazuje sie ze i normalna zima jak z PRL-u wrocila. Nie dziwne to troche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Zerkajac na ostatnie lata, zimy byly bardzo slabe albo ich nie bylo. Ostatnia taka zima jak siegam pamieci byla z 10 lat temu. Nie wiem czy zauwazyliscie,-fabryki na swiecie stanely, samoloty nie lataja, transport stanal a co za tym idzie liczba spalin wydzielanych do atmosfery, spadla.Nagle okazuje sie ze i normalna zima jak z PRL-u wrocila. Nie dziwne to troche?Jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 1. Brak spalin2. Chemtrailsów mniej pryskają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy50 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 I to by wiele ułatwiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Zerkajac na ostatnie lata, zimy byly bardzo slabe albo ich nie bylo. Ostatnia taka zima jak siegam pamieci byla z 10 lat temu. Nie wiem czy zauwazyliscie,-fabryki na swiecie stanely, samoloty nie lataja, transport stanal a co za tym idzie liczba spalin wydzielanych do atmosfery, spadla.Nagle okazuje sie ze i normalna zima jak z PRL-u wrocila. Nie dziwne to troche?To by się zgadzało, lato 2020 też jakieś normalniejsze było, nie takie suche i upalne jak ostatnimi laty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy50 Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 (edytowane) Z -20 do +15 w 7 dni. To nie jest normalne. Pewnych procesów poza tym nie sposób zatrzymac i naprawić w rok czy dwa. Edytowane 17 Lutego 2021 przez hardy50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 (edytowane) Wracajac nieco do wątku głównego W chwili obecnej, dostosowując się do sytuacji można zrobić test SARS-CoV-2 na terminalu promowym w GdańskuSzczegóły tutaj https://polferries.pl/faq/testy-sars-cov-2-na-terminalu-promowym-w-gdansku.html Edytowane 17 Lutego 2021 przez Dano. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 .... a jak znam swoje szczęście to wyjdzie mi wynik jak u Murańki przed konkursem czterech skoczni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Wracajac nieco do wątku głównego W chwili obecnej, dostosowując się do sytuacji można zrobić test SARS-CoV-2 na terminalu promowym w GdańskuSzczegóły tutaj https://polferries.pl/faq/testy-sars-cov-2-na-terminalu-promowym-w-gdansku.htmljakieś przecieki że Stena również taki punkt badań zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 jakieś przecieki że Stena również taki punkt badań zrobi?Nie wiem nic niestety Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Rozumiem, że to wielu osobom nie załatwia sprawy, bo muszą planować z wyprzedzeniem, ale ja - w sytuacjach niepewnych - kupuję bilet z dnia na dzień w Unity. Płacę w okienku przed wjazdem na prom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Polferries ma też opcję zmiany terminu (cena ok 30 zł) lub odwołania (chyba potrącają 30%). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi