Szczepek2 Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Gratuluję straszne ilości ryb łowisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 (edytowane) 15go miałem jechać do północnej Szwecji. Niestety ostre opady spowodowały powodzie i nasz dom nad rzeką został trochę zalany. Rezerwacja odwołana. Wyszukaliśmy z kumplem inną lokalizację w tym samym terminie (bo bilety promowe wykupione) Baza będzie na południowym obszarze Bunn. Zapewne kilu z Was tam było. Może coś podpowiecie? Edytowane 10 Października 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzezik Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Gdzie byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Jeśli to pytanie do mnie? to będę miał bazę na środku zachodniej linii brzegowej, akwenu południowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Ma ktoś może jakieś wieści z okolic Pataholm (Kalmarsund) . Chcę się wybrać w tą ,albo następną sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius_2008 Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Brawo, ładnie połowiłes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grin88 Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Byliśmy w tym samym terminie w tym samym miejscu co kolega @Trouter. Przez pierwsze 2 dni złowiliśmy 4 ryby na 4 osoby Jak się okazało ryby były skumulowane w jednej zatoce. Więc tak naprawdę dopiero zaczęliśmy konkretnie łowić od trzeciego dnia. Masa ryb w przedziale 60-80 cm, największa 94 cm (nie udało się przekroczyć magicznej 100). Jako ciekawostkę dodam, że łowiąc kilkanaście metrów od kolegi @Trouter na dwóch z kolega mieliśmy jakieś 10 ryb w przeciągu 30 min gdzie kolega @Trouter sam w tym samym czasie miał już około 20 ryb 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Juz od jakiegos czasu zauwazyłem, że kolega @Trouter prezentuje tu niesamowite wyniki z regularnością szwajcarskiego zegarka - można być pewnym, że co jesień pojawi się taki wpis Dobrze kojarzę, że koledzy @Trouter i @grin88 łowili okolicach Karlskrony? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Dokładnie, @Trouter master We 4 nie mieliśmy chyba 20 ryb, a @Trouter z jednego ustawienia 21szt Na koniec nawet Szwedzi nas śledzili, gdzie łowimy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trouter Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 (edytowane) Hej Kamraci. Fajnie było Was spotkać na wodzie i z Wami połowić, pogadać .. co do rybek to rzeczywiście trochę mi "żarło/farciło" ... do następnego. Edytowane 18 Października 2021 przez Trouter 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trouter Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 (edytowane) To jeszcze migawki ze Szwecji (takie trochę z "przymrużeniem oka"): Bywa, że jest tak pięknie, że się chce śpiewać (a jak wiadomo "śpiewać każdy może" ) .. https://www.youtube.com/watch?v=iZw3l4VdnuI .. bywa, że droga do bazy trochę się "dłuży" https://www.youtube.com/watch?v=mZNVVZ-juAY Edytowane 18 Października 2021 przez Trouter 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Na takim "morzu" nie chciał bym się znaleźć w tym pontonie Zdrówka życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Wojtek, system rozwalony???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 A ja myślałem że na Vänern były duże fale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 A ja myślałem że na Vänern były duże fale Złapałeś coś oprócz fali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Złapałeś coś oprócz fali?Coś tam było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcik Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Siema, wiem, że tematów i wątków było sporo na forum, może aż za dużo i nie mogę znaleźć nic ciekawego. Macie może jakieś linki do wypożyczalni łódek na szkierach? Obojętnie, które rejony, ja nie mogę znaleźć ich w ogóle. Na ten moment przeglądam tylko airbnb i novasol i patrzę czy oferta zawiera łódki (tutaj głównie szwedzkie jeziora). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Do samej wypożyczalni nie, ale jeśli szukasz noclegu z łódką, to rzuć okiem na Dragso Fishing Camp w Karlskronie. Domki nieco spartańskie (ale fajne), za to łodzie bardzo przyzwoite. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Domki faktycznie sympatyczne, ale te opisane jako 4 os. to tak na prawdę są na 2 osoby max na 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Domki faktycznie sympatyczne, ale te opisane jako 4 os. to tak na prawdę są na 2 osoby max na 3. Dokładnie. Najtańszy pakiet to max 2 osoby. Byłem też w średnim - w 4 osoby było ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Polecicie jeszcze jakieś ciekawe bazy w Szwecji gdzie może wynająć również łódkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Cześć, czy ktoś z Was płacił kiedyś na Bankgiro w celu rezerwacji domku w Szwecji ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 (edytowane) Nie znam.Ale mogę polecić kantor.pl, płaciłem za rezerwację i wszystko OK. Edytowane 16 Grudnia 2021 przez Pietruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Cześć, czy ktoś z Was płacił kiedyś na Bankgiro w celu rezerwacji domku w Szwecji ? O co dokładnie chodzi ? Napisz na pw . Coś wymyślimy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Cześć, czy ktoś z Was płacił kiedyś na Bankgiro w celu rezerwacji domku w Szwecji ? O co dokładnie chodzi ? Napisz na pw . Coś wymyślimy Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDzięki, już udało się ogarnąć temat. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi