Gość Mysha Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 ???????????? stor to bodajże "duże". Wpisz w wyszukiwarkę nazwę: jezioro- duże, małe,krzywe lub leśne. Zobaczysz ile jest jezior o takiej samej nazwie w Polsce ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Pewnie ma podobny sens jak dla obcokrajowca w Polsce ma sens Olsztyn na Warmii i Olsztyn koło Częstochowy. Przykłady pewnie można by mnożyć. Czyli sensu brak.. Temat wyczerpany. dziękuję Edytowane 2 Lutego 2022 przez 2703tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 stor to bodajże "duże". Wpisz w wyszukiwarkę nazwę: jezioro- duże, małe,krzywe lub leśne. Zobaczysz ile jest jezior o takiej samej nazwie w Polsce .Dobre Panowie, zrozumiałem. Proszę już nie "dołować"mej skromnej osoby. Jest ok. Nawet mi się podoba, ze są różne jeziora o tej samej nazwie. Zawsze mogę wkręcić że połowiłem metrowe sandacze na Storsjon, a na którym - znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Nie przejmuj się za bardzo, ja Storsjon-ów znam 3, jeszcze jedno jest koło ... ale jest niepopularne wśród polskich wędkarzy, bo nie można zabierać sandaczy Edytowane 2 Lutego 2022 przez Robert Dorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 stor to bodajże "duże". Wpisz w wyszukiwarkę nazwę: jezioro- duże, małe,krzywe lub leśne. Zobaczysz ile jest jezior o takiej samej nazwie w Polsce .Jak najbardziej. Stor - duże, Sjon - jezioro. Po co wymyslać jakieś dziwne nazwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Spróbujcie policzyć ile jest w Polsce jezior Czarnych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek2828 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Witam,koniec czerwca wybieramy się w rejon południowej Szwecji,oczywiście chcemy wynająć domek przy wodzie,łódkę silnik wszystko mamy,teraz pytanko jest ktoś kto by mógł polecić fajną wodę?Celujemy raczej w jakieś mniejsze akweny,żeby spokojnie samemu sobie opłynąć bez przewodnika. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 (edytowane) Olofstrom, Bromolla dużo pięknych jezior. W tym duże rybne i łowne IvoSjon.Wpływa tam piękna nieduża rzeka, która odcinkami jest jak górska obfita w pstrągi i trocie, a w innych odcinkach przechodzi jako wolno płynąca rzeka niedużej szerokości, w której występuje dużo szczupaka, okonia i jazia.Nad IvoSjon są do wynajęcia domki. Zezwolenia na łowienie można wykupić w każdej komunie w mieście.Spędziłem w tych okolicach wiele wspaniałych wędkarskich lat. Edytowane 3 Lutego 2022 przez pablo__20 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoo Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Panowie podajcie prosze kod promocyjny na zakup biletów promowych,dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 https://www.ttline.com/pl/oferty-i-promocje/rejsy-w-dwie-strony/promocja-walentynkowa/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortas Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Revsundsjon, pod koniec czerwca, szukam wszelkich informacji, jakie rejony wody, na co najchętniej biorą: głównie szczupak, okoń, lipień (jeśli jest). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 A czy ktos wie gdzie ten "Czarny Potok" wlasciwie jest? https://www.wyprawynaryby.pl/czarny-potok.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Co chcesz wiedzieć o tym łowisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Nazywa się to rzeka Alsteran.....o ile dobrze pamiętam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 (edytowane) Co chcesz wiedzieć o tym łowisku?Rozgladam sie za jakas fajna rzeka pstragowa. Zarowno dla muszkarza jak i dla spiningisty. Zalezy mi zeby byla w miare latwo dostepna albo pociagiem albo autobusem. Bylbym tez wdzieczny za jakas propozycje rzeki lososiowej. W tym wypadku tylko dla spiningistow. Edytowane 5 Lutego 2022 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) Moze przyda sie info. dla wybierajacym sie na polnoc. Od srody Szwecja odposzcza wszystkie restrykcje i wraca do normalnosci, oznacza to ze nie jest juz wymagany paszport Cov. w stefie prywatneji poblicznej. Zaraz po Dani ktora podjela jako pierwa taki krok. Jezeli ktos planuje przyjazd Tu, prawdopodobnie bedzie to mozliwe bez zadnych ograniczen. CDN i szczegoly pod koniec tygodnia. Edytowane 6 Lutego 2022 przez TERMOS 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Na stronie Steny potwierdzone zniesienie testów na wjeździe do SE dla nieszczypanych. Zero restrykcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Czy po drodze z Karlskrony na północ drogą E22 jest jakieś dostępne z brzegu a rozsądne łowisko? Przed promem jest czasami 3-4 godziny z którymi nie bardzo wiem co zrobić. Jakieś pomysły? Zjazd na wybrzeże może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 (edytowane) To chyba najwazniejsza wiadomosc tak jak kolega wspomnial ze dla przybywajacych do SE.----Wjazd do SE bez ograniczen,paszport Cov.nie jest wymagany. Wiecej info i szczegolow znajdziecie na. www.folkhalsomyndigheten.se Jako ciekawostkie podam ze muzea w stolicy zwiedzajacych sa za darmo.Oczywiscie dla wszystkich i tych po szczepieniu i tych bez.Tak wiec reasomujac - - powoli wracamy do normalnosci. Edytowane 10 Lutego 2022 przez TERMOS 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 I oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gary Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 hej, planuję odwiedzić Szwecję powiedzmy turystycznie (lipiec /sierpień) i chcę zabrać ze sobą kajak w. ( - pytanie czy mogę wędkować z kajaka bez żadnych rejestracji ichniejszych (o ile takowe są ?) ?, Tydzień spędzę nad ivosjon, i tydzień na szkierach gamleby. z tego co wyczytałem to na ivosjon potrzebuję zezwolenie a na szkiery nie - również ze środka pływającego - prawda ? Wyjazd nie będzie niestety typowo wędkarski ale w każdej wolnej chwili będę chciał przechytrzyć jakieś drapieżniki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał WS Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Na szkierach nie trzeba żadnych zezwoleń , jedynie troling zabroniony i zakaz zabierania węgorzy (gdyby się trafił)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 hej, planuję odwiedzić Szwecję powiedzmy turystycznie (lipiec /sierpień) i chcę zabrać ze sobą kajak w. ( - pytanie czy mogę wędkować z kajaka bez żadnych rejestracji ichniejszych (o ile takowe są ?) ?, Tydzień spędzę nad ivosjon, i tydzień na szkierach gamleby. z tego co wyczytałem to na ivosjon potrzebuję zezwolenie a na szkiery nie - również ze środka pływającego - prawda ? Wyjazd nie będzie niestety typowo wędkarski ale w każdej wolnej chwili będę chciał przechytrzyć jakieś drapieżniki pozdrawiam Możesz wędkować bez rejestracji lodzi ,pontonu Itd.. na jezioro musisz wykupić kartę. Na szkierach za nic nie płacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Możesz wędkować bez rejestracji lodzi ,pontonu Itd.. na jezioro musisz wykupić kartę. Normalny kraj. A jak ze spalinami? Do ilu KM bez papierów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gary Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Dzięki za info Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi