Brylu Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Nowy sezon za pasem, wiec wrzucam link, który już pewnie niektórzy koledzy mieli okazje gdzieś przeczytać, choć może nie wszyscy. W 2023 roku komfort podróżowania z Gdyni do Karlskrony wzrośnie znacząco [emoji3577] https://www.portalmorski.pl/wiadomosci/zegluga/52444-nowy-prom-stena-ebba-wyplynie-z-gdyni-2-stycznia-2023 Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 I z powrotem oczywiście [emoji4] Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Płynąłem Estelle tydzień po uruchomieniu. Prom świetny, dodatkowo wygodne fotele. 2 salki kinowe, świetna restauracja na dziobie i tylko dyskoteki brak. Ogólnie prom chiński, co widać i miał delikatne problemy z wentylacją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Nowe promy nowe ceny. Jak na razie na czerwiec jest kosmicznie drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Płynąłem Estelle tydzień po uruchomieniu. Prom świetny, dodatkowo wygodne fotele. 2 salki kinowe, świetna restauracja na dziobie i tylko dyskoteki brak. Ogólnie prom chiński, co widać i miał delikatne problemy z wentylacją.Dyskoteki brak????? Nigdy w życiu - kto raz zatańczył na szwedzkim promie to bez dyskoteki brak życia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Ostatnie lata "covidowe" to już nie to co kiedyś jeśli chodzi o frekwencję i dyskoteki. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Nowy sezon za pasem, wiec wrzucam link, który już pewnie niektórzy koledzy mieli okazje gdzieś przeczytać, choć może nie wszyscy. W 2023 roku komfort podróżowania z Gdyni do Karlskrony wzrośnie znacząco [emoji3577] https://www.portalmorski.pl/wiadomosci/zegluga/52444-nowy-prom-stena-ebba-wyplynie-z-gdyni-2-stycznia-2023 Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu TapatalkaMam bilety na czerwiec. Kabina 4x + samochód i przyczepa 2,5m płacimy 670 pln na osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Mam bilety na czerwiec. Kabina 4x + samochód i przyczepa 2,5m płacimy 670 pln na osobęKiedy kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 (edytowane) Ja kupiłem jakieś dwa tygodnie temu 2x kabina 2-osobowa i samochód, wyszło po 750 zł minus punkty. Wyjazd 16 czerwcaTomek Edytowane 26 Grudnia 2022 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Kiedy kupowałeś?Jakiś tydzień temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Ja kupowałem 6 czy 7 grudnia, 4x kabina z oknem w obie strony, taryfa Flexi, przyczepa 6m, + śniadania + kolacje w obie strony dla 4 osób, wyszło prawie 4400 czyli po 1100 na osobę. Wyjazd 11.08. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 (edytowane) Cześć, czy ifiske tylko mnie odcieło dostęp do aktualnych raportów połowów?TomekJakoś samo wróciło.A co do biletów, u mnie też flexi, bez posiłków, ale z oknem i wyborem numeru kabiny. Ale jak kupowałem to wieczorny rejs był Spirytem, a teraz w cenniku jest ten nowy Ebba. Się okaże czym popłyniemy Edytowane 26 Grudnia 2022 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granturismo Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 W połowie maja wybieram się na tygodniową wycieczkę na ryby do Szwecji. Jeziora Ivösjön i Immelm (niespełna 100km od portów Ystad i Karlskrona). Po 2-3 dni na każdym z jezior. Zabieram swój ponton (podłoga airdeck, więc da się łowić na stojąco). Na razie tylko wiosła ale niewykluczone, że do tej pory kupię też i silnik.Parkuję i śpię na zagospodarowanych miejscach piknikowych lub na dziko w lesie (wszystko legalne i bezpłatne), jedzenie przyrządzam na miejscu we własnym zakresie, wieczory przy ognisku. Koszty: paliwo + prom + licencje + prowiant - maksymalnie 1500zł. Jeżeli komuś odpowiada taka forma organizacji to zapraszam. P.S. W połowie czerwca wybieram się na kolejny wyjazd, tym razem w rejon Tännäs-Funäsdalen. Zasay takie same, tylko koszty wyższe o około 1000zł (bo dalej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Mam bilety na czerwiec. Kabina 4x + samochód i przyczepa 2,5m płacimy 670 pln na osobęU nas wyszło 4800pln/auto+łódka/ na 8=600pln.Polecam Zew Przygody/Leszek Ściborski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 U nas wyszło 4800pln/auto+łódka/ na 8=600pln.Polecam Zew Przygody/Leszek Ściborski/ Busem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Jakoś samo wróciło.A co do biletów, u mnie też flexi, bez posiłków, ale z oknem i wyborem numeru kabiny. Ale jak kupowałem to wieczorny rejs był Spirytem, a teraz w cenniku jest ten nowy Ebba. Się okaże czym popłyniemyJuż Stena się odezwała. Płyniemy Ebbą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Busem?Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Najtaniej bilety na Stene zwykle sprzedawał Eventur 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 (edytowane) Również polecam rezerwację biletów u Pana Leszka z Zew Przygody. Trochę ponegocjowaliśmy i się dogadalismy . Dobra oferta. Edytowane 4 Stycznia 2023 przez rower26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Również polecam rezerwację biletów u Pana Leszka z Zew Przygody. Trochę ponegocjowaliśmy i się dogadalismy . Dobra oferta. Jakby ktoś nie chciał rezerwować przez pośrednika to działa kod promocyjny: GDYNIAOprócz zniżki 25% na powrót jest jeszcze parę stówek w dół. Jednak przez pośrednika i tak wychodzi taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Łukasz, a do Nynashamn da się coś ukręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Da da. Pan Leszek wspominał że na Polferries ma jeszcze lepsze rabaty. Choć teraz ceny w polferries te nominalne to jakiś kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Dzięki za info, zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Dzięki za info, zapytamRzuć hasło "Żarnowiec" i masz co najmniej 10% w kieszeni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Cześć, Koledzy, szukam pomysłu na wodę typowo szczupakowa, środkowa Szwecja albo na północ od Sztokholmu, generalnie jestem otwarty. Byłoby wspaniale, gdyby a okolicy płynęła jakaś rzeka pstragowa ???? Jeżeli ktoś byłby chętny coś podpowiedzieć zapraszam na priv i z góry dziękuję! W ramach koleżeńskiej wymiany proponuję z mojej storny namiary na fajne miejsca na szkierach w północnej i południowej części :-) Pozdrawiam serdecznieWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi