BOB1 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Ja ruszam w sobotę, ale na północ. Tam upałów nie ma ... jeszcze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Po tygodniu pływania w totalnej lampie wreszcie coś konkretnego 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Ja ruszam w sobotę, ale na północ. Tam upałów nie ma ... jeszcze Pomachamy Ci chusteczką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 I tak jeszcze 10 dni. Oby sie coś zmieniło.Sprawdź pogodę na YR.no. Nie ma pomyślnych prognoz. W dzień wyjazdu będziesz miał 30. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy50 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Sprawdź pogodę na YR.no. Nie ma pomyślnych prognoz. W dzień wyjazdu będziesz miał 30.Tam sprawdzam ale prawdą jest, że prognozy powyżej 3 dni naprzód obarczone są sporym błędem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Tam sprawdzam ale prawdą jest, że prognozy powyżej 3 dni naprzód obarczone są sporym błędem.W przypadku np. deszczu - tak, w przypadku temperatur niestety raczej nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Mój Szwed już w pierwszy dzień potwierdził mi prognozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Sprawdź pogodę na YR.no. Nie ma pomyślnych prognoz. W dzień wyjazdu będziesz miał 30.Dokładniejsze windy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 (edytowane) Pozdrowienia ze Szwecji. Edytowane 9 Czerwca 2023 przez rower26 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 (edytowane) CześćPlanujemy wyjazd do Szwecji na przełomie czerwca i lipca,jedziemy na pstrągi i lipienie a może jeszcze coś przy okazji.I tu jest pytanie czy na trasie Karslkrona-Ostersund może ktoś polecić miejsca z dobrą populacją lipienia. Edytowane 10 Czerwca 2023 przez pikeft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Szybko ogarnąłem montaż, więc zapraszam do oglądania filmowej relacji z naszego szwedzkiego szkierowego tripu z synem SZWECJA-SZKIERY Z SYNEM - YouTube 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Super film i wyprawa! Do tego szczupaki dopisały, brawo wy! P.SZ tym podbieraczkiem to jakiś challenge? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Dzięki, bylo super, wędkarsko też, choć nawet jak byśmy nie połowili też by było świetnie bo razem. Ryby w tym przypadku nie były najważniejsze. A z podbierakiem w kobcu dojrzałem żeby kupić coś porządnego. Nie obyło się bez kotwicy w palcu, na szczęście moim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelcyn Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Dzięki, bylo super, wędkarsko też, choć nawet jak byśmy nie połowili też by było świetnie bo razem. Ryby w tym przypadku nie były najważniejsze. Tak trzymaj! I wielu kolejnych udanych wypraw. Ja troszkę odwracam sytuację: zabieram mojego 83-letniego tatę do Szwecji. Cieszy się jak dziecko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Może kiedyś młody zabierze ojca na ryby, ale niech to nastąpi jak najpóźniej ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Jasiu, żeby to w ogóle nastąpiło. Młodzież dziś niechętna do wędkarstwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Szybko ogarnąłem montaż, więc zapraszam do oglądania filmowej relacji z naszego szwedzkiego szkierowego tripu z synem Super wyprawa i fajna pamiątka - na takich wyjazdach nie ryby są najważniejsze Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 (edytowane) Jasiu, żeby to w ogóle nastąpiło. Młodzież dziś niechętna do wędkarstwa.Fakt, nic na siłę, pozytywne że to on sam zaproponował ten wyjazd bo ja już przez swoje plany nie zamierzałem jechać w tym roku do Szwecji, ale w tej sytuacji ciężko było odmówić . Wyjazd spontaniczny, zorganizowany miesiąc przed. Super wyprawa i fajna pamiątka - na takich wyjazdach nie ryby są najważniejsze Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu TapatalkaDokładnie Wojtek, dla tego łowiliśmy bez ciśnienia, zaczynaliśmy ok 9 i kończyliśmy 18-19. Filmy wrzucam na youtube ale to głównie pamiątka dla nas. Edytowane 13 Czerwca 2023 przez wujek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Czuję Wasz klimat, za półtora tygodnia popływam z córką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 (edytowane) Inne doświadczenie, bardziej się cieszyłem z mniejszych ryb Michała niż z moich . W wędkarstwie nie ma nudy. Edytowane 13 Czerwca 2023 przez wujek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Bob, jak tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy50 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 W Szwecji to raczej Hiszpania. Woda 19 c. Powietrze 30 c. Południe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 (edytowane) Ja nie wiem czy to tylko u nas taka lipa z rybami? Pierwszy raz na tym jeziorze Stora Fargen. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Czerwca 2023 przez slawito 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 (edytowane) Ktoś chętny na wyjazd nad Vanern 3-12.07 ? Cena za wyjazd będzie obniżona. Jak coś to proszę o wiadomość prywatną Edytowane 14 Czerwca 2023 przez highvoltage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Ja nie wiem czy to tylko u nas taka lipa z rybami? Pierwszy raz na tym jeziorze Stora Fargen. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaJestem 130 km od Was. Zaczynam 3 tydzień. Potwierdzam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi