Skocz do zawartości

Szwecja

yglo

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Planujemy wyjazd do Szwecji na przełomie czerwca i lipca,jedziemy na pstrągi i lipienie a może jeszcze coś przy okazji.

I tu jest pytanie czy na trasie Karslkrona-Ostersund może ktoś polecić miejsca z dobrą populacją lipienia.

Edytowane przez pikeft

Dzięki, bylo super, wędkarsko też, choć nawet jak byśmy nie połowili też by było świetnie bo razem. Ryby w tym przypadku nie były najważniejsze. A z podbierakiem w kobcu dojrzałem żeby kupić coś porządnego. Nie obyło się bez kotwicy w palcu, na szczęście moim.

Dzięki, bylo super, wędkarsko też, choć nawet jak byśmy nie połowili też by było świetnie bo razem. Ryby w tym przypadku nie były najważniejsze. 

Tak trzymaj! I wielu kolejnych udanych wypraw. Ja troszkę odwracam sytuację: zabieram mojego 83-letniego tatę do Szwecji. Cieszy się jak dziecko :) 

• Like 5

Szybko ogarnąłem montaż, więc zapraszam do oglądania filmowej relacji z naszego szwedzkiego szkierowego tripu z synem ;)

Super wyprawa i fajna pamiątka - na takich wyjazdach nie ryby są najważniejsze :)

Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Jasiu, żeby to w ogóle nastąpiło. Młodzież dziś niechętna do wędkarstwa.

Fakt, nic na siłę, pozytywne że to on sam zaproponował ten wyjazd bo ja już przez swoje plany nie zamierzałem jechać w tym roku do Szwecji, ale w tej sytuacji ciężko było odmówić :). Wyjazd spontaniczny, zorganizowany miesiąc przed.

Super wyprawa i fajna pamiątka - na takich wyjazdach nie ryby są najważniejsze :)

Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka

Dokładnie Wojtek, dla tego łowiliśmy bez ciśnienia, zaczynaliśmy ok 9 i kończyliśmy 18-19. Filmy wrzucam na youtube ale to głównie pamiątka dla nas.

Edytowane przez wujek
  • Like 5