BartiX_77 Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 (edytowane) Kod SPRINGSALE daje promocje jakieś 15% + 25% na powrót. Mi wyszło na czerwiec który już zarezerwowałem ;( -450 taniej przy 5 osobach mini van + przyczepa 2x6. No cóż ale zapłacone, zaklepane i nie ma co płakać. Kod mam nadzieję się przyda.. Edytowane 4 Kwietnia 2024 przez BartiX_77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Ten kod springsale sam wskakuje przy rezerwacji. Z ciekawości sprawdziłem, to z tym kodem, moje parametry rezerwacji, wychodzą tyle samo co płaciłem w styczniu z kodem ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 A przy tej cenie korony powinno być taniej. Mój zakup z grudnia wychodzi taniej niż to co jest teraz. Tylko łobuzy już kilka miesięcy cieszą się moją forsą. Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Walą nas jak tylko mogą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Walą nas jak tylko mogą....Tak jak my ich sandacze ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Ten kod springsale sam wskakuje przy rezerwacji. Z ciekawości sprawdziłem, to z tym kodem, moje parametry rezerwacji, wychodzą tyle samo co płaciłem w styczniu z kodem ryby.Też sprawdziłem, bez żadnej promocji jest podobnie jak w tej promocji,ale tu chodzi o ceny kabin, teraz są dostępne, na wybrany przez nas rejs, tylko te dużo droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 A to nie kod. Trzeba wejść w promocje na ich stronie i coś tam o wiośnie jest. Ale obowiązuje do grudnia https://www.stenaline.pl/oferty-specjalne/oferta-wiosennakod podany wcześniej daje wiecej niż ten SPRING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 (edytowane) ... Edytowane 5 Kwietnia 2024 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 A z tym promem to nie jest tak, ze działa zasada, ze im szybciej tym taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Wydaje mi się że nie zawsze tak jest . Cena zależy pewnie od zainteresowania danym kursem . Im mniej ludzi kupi bilet na dany dzień to cena leci w dół tak na zachęte. Wiadomo odwortnie, jak popyt jest większy. Wiem że tak robią linie lotnicze np. ryanair , sam się przekonałem kupując bilet ostatnio . 4. tyg przed data odlotu bilet 550zł , 2 tyg. przed 315zł ( wtedy kupilem ) a 4 dni później 72zł.... a 3 dni przed odlotem 650zł. Myślę ze w stena line jest podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Ktoś wie może, ile może wynieść w Szwecji mandat za pływanie bez żadnego patentu i od ilu km taki papier trzeba posiadać ? Znajomi jadą w czerwcu i chcą radośnie pływać na 20km nie mająć nawet polskiego patentu. W sumie, to nawet nie wiem, czy polski patent jest w ogóle honorowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Ktoś wie może, ile może wynieść w Szwecji mandat za pływanie bez żadnego patentu i od ilu km taki papier trzeba posiadać ? Znajomi jadą w czerwcu i chcą radośnie pływać na 20km nie mająć nawet polskiego patentu. W sumie, to nawet nie wiem, czy polski patent jest w ogóle honorowany...a tam jest jakis patent wymagany ?bo mnie sie wydaje że tylko kamizelki sprawdzają i za ich brak JEST 1000koron od osoby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 A z tym promem to nie jest tak, ze działa zasada, ze im szybciej tym taniej?Zdecydowanie Tak. Ceny nie zmieniają się aż tak, jak samolotowe. Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Ktoś wie może, ile może wynieść w Szwecji mandat za pływanie bez żadnego patentu i od ilu km taki papier trzeba posiadać ? Znajomi jadą w czerwcu i chcą radośnie pływać na 20km nie mająć nawet polskiego patentu. W sumie, to nawet nie wiem, czy polski patent jest w ogóle honorowany...Byłem w Szwecji pewnie już z 50 razy, kilka razy byliśmy kontrolowani i nigdy nie wymagano od nas pokazania patentu. Natomiast zawsze trzeba było dmuchnąć w alkomat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Szwedzi nie wymagają patentu, tylko na wodach morskich niezbędne są uprawnienia. Także koledzy mogą "radośnie" pływać jednostką z 20-konnym silnikiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Byłem w Szwecji pewnie już z 50 razy, kilka razy byliśmy kontrolowani i nigdy nie wymagano od nas pokazania patentu. Natomiast zawsze trzeba było dmuchnąć w alkomatA kamizelek nie chcieli ? Bo nas kiedyś kontrolowali i tylko kamizelki kazali pokazać.jedna osoba nie miała więc było że albo płynie na brzeg i przywozi albo mandat Wysłane z Atari XL przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Mnie kontrolowali kilka razy i pytali tylko o licencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Pytałem dzisiaj kolegi szweda o uprawnienia to się zaczął smiąć i zapytal czy mam zamiar kuter sobie kupić.. więc nie , nie trzeba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 A kamizelek nie chcieli ? Bo nas kiedyś kontrolowali i tylko kamizelki kazali pokazać.jedna osoba nie miała więc było że albo płynie na brzeg i przywozi albo mandat Wysłane z Atari XL przy użyciu TapatalkaNie pytali, ale zawsze je mamy na lodzi i to na wierzchu. Za kazdym razem kiedy bylismy kontrolowani a mysle, ze to bylo z 5-6 razy, raczej chodzilo o sprawdzenie czy nie plywamy „podchmieleni” Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 (edytowane) Szwedzi nie wymagają patentu, tylko na wodach morskich niezbędne są uprawnienia. Także koledzy mogą "radośnie" pływać jednostką z 20-konnym silnikiem Normalny kraj pod tym względem - w Danii podobnie, u nas wszędzie egzaminy i patenty. Ludzie rozsądniejsi ? Edytowane 12 Kwietnia 2024 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Bo wszędzie kasy szukają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teetee Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Normalny kraj pod tym względem - w Danii podobnie, u nas wszędzie egzaminy i patenty. Ludzie rozsądniejsi ? Już przestańcie z tą nienormalnością. Wpuść świeżaka na szybkiej motorówce na Szlak Wielkich Jezior, a na jakąś szwedzką wodę. Tu po prostu kłania się kwestia powierzchni wody przypadająca na jednego obywatela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Już przestańcie z tą nienormalnością. Wpuść świeżaka na szybkiej motorówce na Szlak Wielkich Jezior, a na jakąś szwedzką wodę. Tu po prostu kłania się kwestia powierzchni wody przypadająca na jednego obywatela.Tak ale szwedzi Ci rodowici też jednak spokojniejsi od przeciętnego mieszkańca Polski. U nas to by się zaraz pozabijali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Tak ale szwedzi Ci rodowici też jednak spokojniejsi od przeciętnego mieszkańca Polski. U nas to by się zaraz pozabijaliOtóż to. Polska to kraj nakazów i zakazów, myślę że nie bez powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 A to myślisz że w Szwecji nie ma zakazów i nakazów ? mnie na przykład strasznie denerwuje " szlabanowanie " dróg , wiele razy natknąłem się szukając nowej wody że po przejechaniu x kilometrów natrafiasz na szlaban , droga się robi " privat" i połowione... A co do patentu na pływanie to chyba chodzi o to że oni dorastają przy jeziorach , dla nich posiadać łódke to jak dla nas mieć rower. Od małego są uczeni jak to się robi , więc po co jakieś dodatkowe kursy/patenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi