selk Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Nie wiem czy ktoś z was potrzebuje ale pojawił się kod rabatowy na Stena Line Wysłane z mojego 22101316G przy użyciu TapatalkaIle procent i na co ? Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Og2 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 (edytowane) Co to znaczy draka na wodzie?Niesprawny sprzęt pływający, uszkodzenie łódki/silnika na skałach, nagły problem zdrowotny itp. Ogólnie awaryjna sytuacja. Wysłane z mojego 2106118C przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Czerwca 2024 przez Og2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Ile procent i na co ? Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu TapatalkaProm do Karlskrony , coś ok 15% z tego co mam w mailu Wysłane z mojego 22101316G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Ile procent i na co ?Te procenty to jeszcze zależy od jakiej sumy. Można już kupić bilet na jesień, ale cena wyższa niż to co kupowałem zimą na teraz. Przy tej cenie korony to jak widać Stena robi podwyżki dwa razy w roku. No i oczywiście promocje też robi. Tomek Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Prom do Karlskrony , coś ok 15% z tego co mam w mailu Wysłane z mojego 22101316G przy użyciu Tapatalkaw obie strony po 15% ? na weszystko czy tylko na sam rejs bez kabin ?potrzebuje bilet na wrzesien - 8 osób 2 auta 2 przyczepy to bedzie z 5kwiec szukam conajmniej - 50 % na powrót albo -30 w obie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 (edytowane) w obie strony po 15% ? na weszystko czy tylko na sam rejs bez kabin ?potrzebuje bilet na wrzesien - 8 osób 2 auta 2 przyczepy to bedzie z 5kwiec szukam conajmniej - 50 % na powrót albo -30 w obie stronyWstępnie wychodzi coś ok 3k w najtańszej ofercie jeżeli prom dzienny bez kabin.Tylko nie wiem czy oferta działa na samo hasło czy tylko z linka. Ja płynę 22 czerwca, kupowałem bilety w kwietniu to za auto+3 osoby wyszło poniżej 1k w obie strony ale też kupowałem w promocji więc wyszło -400. Wysłane z mojego 22101316G przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Czerwca 2024 przez pikeft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 8 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 Podobno w listopadzie / grudniu warto kupować ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelcyn Opublikowano 8 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 (edytowane) Podobno w listopadzie / grudniu warto kupować A są w listopadzie/grudniu bilety dostępne na czerwiec? 7 stycznia br. napisałem: (...) Planuję dwa wyjazdy w tym roku: sierpień i wrzesień.Najlepiej pasuje mi wypłynięcie ze Świnoujścia do Ystad, lub Trelleborga.Niestety, sprawdziłem wszystkie 3 linie: Unity Line, TT-Line i Polferries. Żadna nie oferuje jeszcze biletów "Najodleglejszy" możliwy termin to luty/marzec. (...) Edytowane 8 Czerwca 2024 przez Yelcyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Podobno w listopadzie / grudniu warto kupować Nie ma wtedy jeszcze cen na czerwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Tak ktoś na promie powiedział że w listopadzie grudniu najtaniej. Nie wiem ile w tym prawdy bo Ja kupowałem chyba w lutym pisałem o tym kilka postów wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Nie ma wtedy jeszcze cen na czerwiec.Stena sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Og2 Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Macie jakieś aktualne wieści ze szkierów w okolicach Pataholm? Ryba stoi na głębokim czy płytkim? Wysłane z mojego 2106118C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 I my właśnie stena. Stena sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 10 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Może się komuś przyda Wysłane z mojego 22101316G przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 (edytowane) Ostatnio dużo roboty, ale zdecydowanie się dzieje. Ryby po tarle - szczupaki jeszcze nie wróciły wszystkie, ale zedy się pojawiają, bo były tylko „makrele” zwane też breloczkami. Największe ryby - pajk 114 i 107Sandacz - 89,5Okon 45,5Miłego oglądania Ten puścił sandaczyka dopiero w podbieraku114 cm walecznego wojownikaJak na swój rozmiar - grubas89,5 - życiówka kolegi Zacne 107I kilka 90 do 100I jaziory potwory 50 cm nie dziwi PsMamy nowy kierunek geograficzny - wschodnio - zachodni. Obecnie słońce zachodzi jakiś metr od miejsca gdzie wschodzi. Za jakieś dwa tygodnie ta godzina zmieni się w 5 minut różnicy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 12 Czerwca 2024 przez Dano. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Ładne te ryby, doinwestowane energetycznie Aż się łza w oku kręci, że w tym roku nie dotrę tak daleko na północ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 (edytowane) 400km na północ od Sztokholmu też biorą całkiem dobrze Edytowane 16 Czerwca 2024 przez highvoltage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 (edytowane) 120cm wpadło dzisiaj Edytowane 16 Czerwca 2024 przez highvoltage 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Ładne ryby. Ekipy co wracały promem z Karlsrony w ostatni wikemd nie miały wesołych min. Były nawet prośby o pokazanie szczupaka na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Ładne ryby. Ekipy co wracały promem z Karlsrony w ostatni wikemd nie miały wesołych min. Były nawet prośby o pokazanie szczupaka na zdjęciu.hahahaha grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Kolejny dzień kolejne 120 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejcz Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Cześć i czołem - czy ktoś z szanownych był w ostatnich latach nad jeziorem Revsund (rejon Jamtland)? Wybieramy się tam niedługo i chętnie zasięgnąłbym języka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juko Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Cześć.Czy i Wam w ostatnim czasie wariował GPS w echu w Szwecji?Byłem dwa tygodnie temu w południowo zachodniej części i patrząc co się działo myślałem, że mi echo nawala.Prędkość i od czasu do czasu lokalizacja... W PL jeszcze nie sprawdzałem ale przed wyjazdem wszystko było dobrze.Echo nowe, GPS Map 1223xsv.Ruscy sieją zamęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Cześć i czołem - czy ktoś z szanownych był w ostatnich latach nad jeziorem Revsund (rejon Jamtland)? Wybieramy się tam niedługo i chętnie zasięgnąłbym języka.Tak. Gdzieś było o tym w wątku. Jezioro ogólnie ok. Szwedzi na metrówki tam przyjeżdżali. Obok jest super łowisko na pstragi. Chyba 5-7 rodzajów do kilku kg, nie wiem czy nie sama mucha. Obok Polacy robią burgery z łosia, które też polecam ???? proteiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Cześć.Czy i Wam w ostatnim czasie wariował GPS w echu w Szwecji?Byłem dwa tygodnie temu w południowo zachodniej części i patrząc co się działo myślałem, że mi echo nawala.Prędkość i od czasu do czasu lokalizacja... W PL jeszcze nie sprawdzałem ale przed wyjazdem wszystko było dobrze.Echo nowe, GPS Map 1223xsv.Ruscy sieją zamęt?Zakłócenia od ruskich niestety były i to bardzo poważne, kilka samolotów miało problemu podczas lotu, niektóre systemy też korzystają z gps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi