Luk74 Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Jesteśmy za tydzień na asnen. Dam znać.umieram z ciekawości jak Wam pójdzie. Asnen to pierwsze jezioro na jakim byłem w Szwecji 15 lat temu i delikatnie rzecz ujmując rozczarowało. Gdzieś jednak czytałem (chyba tu) że się jednak odrodziło.Koniecznie daj znać jak poszło.Połamania kija!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Ktoś w środę 07.06 jedzie nocnym z Gdyni do Karlskrony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Ja☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trociarz Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Ja z ekipą walczę nad Asnen wyniki całkiem dobre,kilka szczupaków w okolicach metra,sandacze już na głębokim i wychodzą na żarcie na blaty,keitech robi robotę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEL Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Trociarz, Jaki kolor preferują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejcz Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Nasza mała ekipa też niedługo wybiera się na południe SE na tygodniową wyprawę. Będziemy nad Vidostern - jeśli ktokolwiek był tam w ostatnich kilku latach to chętnie porozmawiam na priv; póki co widziałem kilka starszych wpisów na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Ktoś w środę 07.06 jedzie nocnym z Gdyni do Karlskrony?Ekipa jedziemy 8.06 [emoji6] jakie rejony atakujecie? Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Ekipa jedziemy 8.06 [emoji6] jakie rejony atakujecie? Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka6-7h drogi od Karlskrony. Akcja Sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 (edytowane) Nasza mała ekipa też niedługo wybiera się na południe SE na tygodniową wyprawę. Będziemy nad Vidostern - jeśli ktokolwiek był tam w ostatnich kilku latach to chętnie porozmawiam na priv; póki co widziałem kilka starszych wpisów na forum.Cześć Byłem w 2012 przypomnij się wieczorem na priv Edytowane 1 Czerwca 2023 przez Pescador 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudnis Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Jakie zaobserwowaliście temp. wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudnis Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 WitajTemperatura wody wahała się od 14 stopni na dużej wodzie bliżej morza, przez 15-16 w okolicach „dużego” mostu, aż po 18-19 w płytkich osłoniętych częściach szkierów. Tam też była najmniej przejrzysta woda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Co do temperatur to np na Vanern byla w zeszlym tygodniu od 8 do 15 stopni w części zachodniej. Vidostern w tym tygodniu ma miejscami 15 stopni. Od dwóch tygodniu zaobserwowalem jedn dzień gdy lekko pokropiło wieczorem a tak głównie słoneczna pogoda. W nocy temperatury od 5 do kilkunastu stopni a w dzien od 16 do dwudziestu kilku. Wszystko poniżej Sztokholmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Obawiam się, że nie będzie tak dobrze 700 km od Sztokholmu, gdzie ruszam za ok tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Co do temperatur to np na Vanern byla w zeszlym tygodniu od 8 do 15 stopni w części zachodniej. Vidostern w tym tygodniu ma miejscami 15 stopni. Od dwóch tygodniu zaobserwowalem jedn dzień gdy lekko pokropiło wieczorem a tak głównie słoneczna pogoda. W nocy temperatury od 5 do kilkunastu stopni a w dzien od 16 do dwudziestu kilku. Wszystko poniżej Sztokholmu Marcin pytanie bylo na temat temperatury wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot11 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Obawiam się, że nie będzie tak dobrze 700 km od Sztokholmu, gdzie ruszam za ok tydzień Woda na jednym z jezior trochę powyżej 600 km od Sztokholmu ma 6 stopni. Info z wczoraj. Tez wybieram się za tydzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 (edytowane) Obawiam się, że nie będzie tak dobrze 700 km od Sztokholmu, gdzie ruszam za ok tydzień Nie obawiaj się, byłem 420 KM od Nynashamn w okresie 20-27.05.2023 było BARDZO DOBRZE.Szczupak wytarty i żerował na płytkiej wodzie <1m uganiając się za trącą się drobnicą.Średnia temperatura wody powierzchniowej była 12-14C w słoneczny dzień (chociaż trafiliśmy też zatokę z wodą 18C). Ostatniego dnia bo huraganie, który wszystko zmieszał woda o godzinie 23 miała 7C Tego dnia w nocy było 2C. Edytowane 3 Czerwca 2023 przez tomaszGD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Temperatura wody 100km od Karlskrony około 15 stopni. Szczupak bardzo aktywny. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 (edytowane) Temperatura wody 100km od Karlskrony około 15 stopni. Szczupak bardzo aktywny.Potwierdzam ????. Jestem z synem, bez metra ale dobre ryby już padły. Upasione jak jesienią. Edytowane 4 Czerwca 2023 przez wujek 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Gorzej z sandaczem i okoniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelcyn Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Gorzej z sandaczem i okoniem.Wybieram się tam w ostatnim tygodniu czerwca. Mam nadzieję, że sandały wystartują. Połamania! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Mam nadzieję, że nie roztopię się do tego czasu. Lampa totalna od 1 czerwca i bez kropli deszczu jeszcze przez 2 tygodnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Jade jutro na poludnie i tez lampa w prognozie.Trzeba bedzie lowic w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Dzisiaj małe drgnięcie z sandaczami. Powoli wracają na "swoje miejsca". Niemniej jednak nadal słabo. Za to szczupaki doprowadzają mnie do łez. Na każdej miejscówce. Zanim zaczną brać sandacze, będę bez gum. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 (edytowane) W Szwecji lampa taka jak w tropikach. Dzisiaj pokazało 27 bez chmurki. Jak można się domyślić nie wpłynęło to dobrze na żerowanie ryb choć i tak do 14 kilka ryb wydłubaliśmy. Gorzej z rozmiarówką. Edytowane 8 Czerwca 2023 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy50 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 (edytowane) W Szwecji lampa taka jak w tropikach. Dzisiaj pokazało 27 bez chmurki. Jak można się domyślić nie wpłynęło to dobrze na żerowanie ryb choć i tak do 14 kilka ryb wydłubaliśmy. Gorzej z rozmiarówką.I tak jeszcze 10 dni. Oby sie coś zmieniło. Edytowane 8 Czerwca 2023 przez hardy50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi