Czechofil Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Ja ruszam 17-ego wiec może to tego czasu coś się unormuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Jak narazie prognozy są takie sobie 11 stopni w dzień i około 5 w nocy i tak przez kolejne 10 dni. Mówię o Östergötland czyli Boren, Roxen itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Jak narazie prognozy są takie sobie 11 stopni w dzień i około 5 w nocy i tak przez kolejne 10 dni. Mówię o Östergötland czyli Boren, Roxen itdTe prognozy to się codziennie zmieniają. My jedziemy w sobotę i mam nadzieję że będzie cieplej i woda się jednak trochę nagrzeje.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 To niecierpliwie czekamy na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 To niecierpliwie czekamy na wieściBędziemy na Boren, damy znać co tam się udało albo nie udało. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Dziś woda miała 8.5-8.9 stopni. Wszystko pouciekało na głębiny, sporo ryb u mnie na 20-30m, miejscówki na których łapałem szczupaki jakiś czas temu puste no i wiatr dość mocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 My jedziemy z kolegá na Bolmen 25 maja i myslé ze juz pogoda sié wyklaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogunow Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 A ja jadę pojutrze nad Bunn koło Vattern i myślę że się nie wyklaruje. Ma być zimno i wiatr północny, ale co tam... Damy radę Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotowlosy Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 (edytowane) My ruszamy dzisiaj z Gdyni w rejon Ostergotland, prognozy pogody wydają się obiecujące, zobaczymy czy coś się uwiesi... ???? Edytowane 10 Maja 2019 przez zlotowlosy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Gdzie dokladnie jedziecie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotowlosy Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Gdzie dokladnie jedziecie?Nad Asunden ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Piékna woda i kiedyś bardzo rybna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 U mnie dziś 6szt szczupaka na małego piglet shada na główce 7g i kij do 10g. Od 30 do 50cm , miały być okonie. Shimano Zodias daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 No to Krzyszto tchnąles nadzieje w serce kolegi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 No to Krzyszto tchnąles nadzieje w serce kolegi Nie wiem jak to dzisiaj wygláda bo kilka lat nie bylem u Ulfa.(bo to u niego wynajmowalismy domek).Z tego co wiem Ulf dalej wynajmuje domki ale juz bez lodzi .Mial bardzo negatywne doswiadzenia z wédkarzami z Polski .Szkoda. bo czlowiek prawy i woda rybna byla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 My jedziemy 31.05 na szkiery Blekinge i na razie zapowiada się, że będziemy idealnie na czas. Straszna loteria z tymi wiosennymi wyjazdami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Pogoda się poprawia, zwodowałem swoją łódkę i odrazu szczupak 70cm i mnóstwo okoni ale max 15cm z powierzchni na małego fishupa bez obciążenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 https://www.facebook.com/maciej.rogowiecki/posts/2269573859748651 idą zmiany . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UTi Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Ech... gdyby tak można było u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Podobno marzenia się spełniają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Przecież to zależy m.in od nas -róbmy swoje ,a marzenia się spełnią. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grin88 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Jak tam sytuacja wygląda na szkierach w Blekinge? Gryzą? Pytam bo będę od 18.05 do 25.05. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomaszBociek Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Na Hjalmaren można już pięknie połowić. Szczupaki i sandacze bardzo aktywne. Okonie leją mleczem. Ryby reagują bardzo ładnie na 10-15 cm przynęty takie jak Lunatic, Kopyto czy Fatty. Wymiarowo przewaga tych 40cm-50cm, sporo ryb w okolicach 70cm ale były już 3 ponad 100cm. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Na Hjalmaren można już pięknie połowić. Szczupaki i sandacze bardzo aktywne. Okonie leją mleczem. Ryby reagują bardzo ładnie na 10-15 cm przynęty takie jak Lunatic, Kopyto czy Fatty. Wymiarowo przewaga tych 40cm-50cm, sporo ryb w okolicach 70cm ale były już 3 ponad 100cm. Pozdrawiam.Czy po zmianie na gumy 30-40 cm też tylko maluchy biorą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Na Hjalmaren można już pięknie połowić. Szczupaki i sandacze bardzo aktywne. Okonie leją mleczem. Ryby reagują bardzo ładnie na 10-15 cm przynęty takie jak Lunatic, Kopyto czy Fatty. Wymiarowo przewaga tych 40cm-50cm, sporo ryb w okolicach 70cm ale były już 3 ponad 100cm. Pozdrawiam.Piszesz o południowej, płytszej części jeziora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi