Yelcyn Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Grześ, dowiedziałem się, iż jedziesz z Hubertem. Dacie radę, a propos, jak tam Twój casting?Casting ma sie dobrze. Dokupiłem trochę lepszy, niż ten jak go nazwałeś "chrust" . Zarzuty i hole są super. Wyczuwam doskonale prace "przynęty". Tego co nie wyczuwam to mogę obejrzeć na ekranie srajfona. Hol - naprawdę bezproblemowy. Czuję, że mógłbym holować coś większego.P.S. Na caście holuję Deepera, bo ryby jeszcze nie widział 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Może ktoś wędkował na Hjortesjon lub Virserumsjon przy Virserum Smalandia i coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumix Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Czołem,na początku czerwca lecę na Svalemala na południe, mają nowe łodzie a teren nie jest najgorszy.Jeździłem pare lat z rzędu na Blekinge do Gunnara i tam było całkiem całkiem, chociaż najmilej wspominam jego domki nad Senoren - ładniejsze wody niż obecne w okolicy jego bazy. Planuje drugą wyprawę na pierwszą połowę września - organizuje sam, promy + domki itd.Co polecacie?Myślałem o Gamleby - z tego co słyszałem pustki i piękne ryby, a może szkiery Św Anny?Macie jakieś fajne miejscówki - chata nad samą wodą, dobre łodzie (min 15hp) ? Dragso, svalemala, blekinge przećwiczone od a do z. Zaczynam myśleć o jeziorach, ale nie mam większego doświadczenia - Boren? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 jak jedziesz na Svalamele to możesz nie brać wędek nie będą ci potrzebne .gdzie do Gunnara jeździłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumix Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 jak jedziesz na Svalamele to możesz nie brać wędek nie będą ci potrzebne .gdzie do Gunnara jeździłeś ? aż taka bieda? Do Gunnara jeździłem na Senoren - przy moście i byłem na jego nowej miejscówce na Blekinge i tutaj połowiliśmy ładnie.Natomiast z łezką w oku wspominam Senoren właśnie, Święty spokój, piękne krajobrazy, co wyjazd to metrówki, kiedyś w 20min 2 metrówy z jednego miejsca.Nie mam łodzi więc jestem uwiązany do ofert a tych tam praktycznie nie ma z łodziami chyba, że coś kojarzycie? (dragso ciut dalej ale nie interesuje mnie specjalnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 az aż taka bieda? Do Gunnara jeździłem na Senoren - przy moście i byłem na jego nowej miejscówce na Blekinge i tutaj połowiliśmy ładnie.Natomiast z łezką w oku wspominam Senoren właśnie, Święty spokój, piękne krajobrazy, co wyjazd to metrówki, kiedyś w 20min 2 metrówy z jednego miejsca.Nie mam łodzi więc jestem uwiązany do ofert a tych tam praktycznie nie ma z łodziami chyba, że coś kojarzycie? (dragso ciut dalej ale nie interesuje mnie specjalnie)kolego na 4 osoby 4 dni 4 ryby z lodzi .jeździliśmy na jordo na most łowić z brzegu bo tam to dramat był ,sam jeżdżę w okolice jordo pod namiot od dwóch lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumix Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 No to ładna masakra To chociaż sobie odpoczniemy.Co polecacie z fajną bazą bardziej na północy? Polecacie Gamleby? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Raz byłem na Gamleby. Dobre łódki i silniki. Blisko do marketu i na stację benzynową. Z trzech wyjazdów na szkiery, Gamleby na przełomie maja/czerwca było najlepsze. Jakościowo, po względem wymiarów pajków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Temat widzę jest duży . Ciężko od początku cały przeczytać. Więc zapytam czy są miejsca w Szwecji gdzie odpocząć można z rodziną i powedkowac . Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Oj można , można. Można siedzieć cały pobyt w lesie nad samą wodą. Można sobie pooglądać Sztokholm (2 do 3 dni), Goteborg (1 do 2 dni), urocze miasteczko Eksjo, czy Karlskrona( parę godzin). No i pewnie jeszcze te których nie widziałem Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayfly Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Czy ktoś podpowie jak z rybami (szczupak i okoń) w okolicach Lulea. Środek lipca do dyspozycji dwa dni, będę miał mały ponton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Mam takie pytanie do kolegow z planami wyjazdu wiosna do Szewcji, czy jest sens cos organizowac w tej sytuacji. z ta epidemia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) Noooo ... pytanie warte dwóch dużych baniek Edytowane 12 Marca 2020 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Mam takie pytanie do kolegow z planami wyjazdu wiosna do Szewcji, czy jest sens cos organizowac w tej sytuacji. z ta epidemia? https://www.stenaline.com/coronavirus-information/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 No zapewnienia są super, tylko do ostatniej mojej podróży która miała miejsce w październiku na promie ze szwedzką obsługa był zawsze syf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Sytuacja jest tak dynamiczna, że wszelkie spekulacje na temat tego co będzie za miesiąc, to wróżenie z fusów. I nie piszę tu o panikowaniu, czy prężeniu muskułów przez wyjeżdzających wędkarzy. Wystarczy taki drobiazg, jak urzędowe wprowadzenie kwarantanny przez Szwedów i temat pozamiatany. Mam bilet do Karlskrony na 22 kwietnia i szanse powodzenia wyjazdu oceniam na mniej niż 50%. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Mam takie pytanie do kolegow z planami wyjazdu wiosna do Szewcji, czy jest sens cos organizowac w tej sytuacji. z ta epidemia?Ja odpowiem,zgodnie z tym co myślę.Nie,nie ma żadnego sensu.Co więcej,uważam że byłoby to lekkomyślne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Raczej wg.mnie trzeba odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Predator 2020 odwołali w Szwecji (miał być 16-18.04) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy50 Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Granice zamknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Ale chyba od niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Mam nadziejęjednak że do końca sierpnia sytuacja się wyklaruje. Bo inaczej ...http://t.bs.stenaline.com/r/?id=h2729f9c,35aa005,35aa009&utm_source=ACS&utm_medium=email&utm_campaign=CLC_AdHoc%20-%20covid-19%20info&utm_content=PL_covid19info_20200312&utm_term=56270853&crmid=6ebb025a-6297-4cef-9182-66eb6f610a16&acslang=PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Ja mam nadzieję że do maja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Ja mam nadzieję że do maja Wlasnie mam okazje pojechać w maju do Szwecji za fajna kase i nie wiem, co robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Obawiam się, że wartość zawartości na załączonej fotce, może wzrosnąć. Uprzedzając ewentualne pytania: NIE sprzedaję. Żadne podwójne, żadne potrójne [emoji6] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi