łysy wąż Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Wadą wobler?łw robionych ręcznie jest ich niepowtarzalność . Urwiesz takiego killera i ju?ź go nie kupisz bo kolejny będzie ju?ź inny .. W moim przekonaniu, jest to zaleta - a nie wada Jeśli posiadasz takiego niepowtarzalnego killera, to masz pewność ?źe nikt więcej takiej przynęty nie ma. Dlatego są tak cenne pozdrawiam masz te?ź pewność, ?źe jak urwiesz to ju?ź NIGDY takiego samego killera mieć nie będziesz Poza tym, ka?źdy z nas tych killer?łw (ulubionych przynęt na kt?łre złowił wiele ryb) w pudełku ma po kilka , niekt?łre są seryjne, a niekt?łre nie. Wychodzi na to, ?źe killer?łw są miliony więc nie ma się co podniecać ... ja ju?ź dawno przestałem.łysy wę?źu jesteś ten sam łysy wą?ź co do gazety pisze?pzdr. Heh, no trudno się z tym nie zgodzić Ja ju?ź wiele razy nurkowałem aby odczepić killera, a jeśli się nie udało ... to zakładałem następnego Wiem ?źe przynęt skutecznych jest wiele, bardzo wiele, ale czasem trzeba trochę się samemu pooszukiwać - wędkarstwo staje się nieco ciekawsze Ostatnio nawet zauwa?źyłem, ?źe nad wodą sam ze sobą gadać zaczynam... Na szczęście jeszcze sam sobie nie odpowiadam i dialog?łw nie prowadzę, ale ... robi się ciekawie tak to ja połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katastrofa Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 witam KRAKUSKI to m?łj numer jeden na wszystkie wyprawy bez względu co chcę łowić.Miałem na nie pstrągi,klenie,brzany,sandacze szczupaki a nawet jelca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Trochę tego masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katastrofa Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 to tylko część jestem z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 No zobaczymy w tym roku czy na wyspiarskie brzaniska sie sprawdza , ba jak do tej pory to ciezko mi skusic te rybska na spinna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katastrofa Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 napewno tylko jak siedzą głęboko to 7cm i napewno sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Odgrzeje temat! Jak Krakuski to który model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Odgrzeję odgrzewany Ja odkryłem krakuski dopiero w tym roku i jestem nimi zachwycony!Szczególnie modele 'intermediate', które można puścic z prądem, ale ładnie schodzą w dół.Prowadzone nawet w szybkim nurcie doskonale trzymają się linii prowadzenia i nie uciekają na boki ani nie wypływają. Łowiłem nimi w okolicach Krakowa i na Wieprzu, gdzie rzucały się na niego również szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 ......................................w szybkim nurcie doskonale trzymają się linii prowadzenia i nie uciekają na boki................................Nie zawsze, jest to zaletą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Ktoś już testował na zębatych. Zapowiadają się na niezły kąsek.http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/krakusek-nr-12-f-12cm-trny-a20-p838-k18459.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Panowie pytanko do bardziej zorientowanych w temacie. Czy takie stery w "krakuskach" były/są dość często wklejane ? Czy dotyczy to tylko najmniejszych modeli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 18 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Ja bynajmniej w krakuskach z takim sterem się nie spotkałem, a łowię na nie sporo czasu. Teraz robione są zaokrąglone na kształt "paznokcia". Może to jakaś niewielka seria, która nie dotarła na Pomorze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 18 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 A wklęsłe stery, łyżeczkowe, były w starych Krakuskach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 18 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 A wklęsłe stery, łyżeczkowe, były w starych Krakuskach?Były 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Byłymoje pudełka to potwierdzają Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Co jakiś czas na rynku" pojawiały się gołe korpusy Krakósków bez sterów ,zbrojenia ....Ludzie kupowali za grosze np. Pod Halą Targową w Krk . Niestety jak się okazało były zwyczajnie kradzione przez pomagierów pana Prałata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi