Skocz do zawartości

WOŚP

lesiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Zakładając ten wątek nie myślałem że wywołam taką falę dyskusji.Chodziło tylko oto żeby chętni z tego forum mogli wspomóc tą akcję, ale widzę że niepotrzebnie podniosłem się z krzesełka.

Jak zwykle niektórzy pokazali że umieją dyskutować i wysuwać daleko idące wnioski na temat innych.

Proszę administratorów o usunięcie tego tematu lub przynajmniej jego zamknięcie.

Ok, no wiec tak - wątek przeczyszczony z połowy postów i jak widać przeniesiony do 'cafe'. Jeżeli ktoś wspiera WOŚP, chciałby polecić jaką aukcję etc - można się wypowiadać. Cała reszta zostania potraktowana jako offtop i wywalona do śmietnika

Kolegów ze stronnictwa narodowo-konserwartywnego proszę prywatnie o tzw. przymknięcie się w tym wątku. Jeżeli chcecie zaproponowac jakąś konstruktyną alternatywę, załóżcie wątek o np. o Caritas zamiast komentowac to co robią inni

• Like 1

moja aukcja na rzecz WOSP

serdecznie zapraszam i polecam

http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=601272

2 dni w ekskluzywnych warunkach łowienie wielkich szczupaków na Jeziorze Żarnowieckim

a wszystko wiadomo dla kogo ....

moja aukcja na rzecz WOSP

serdecznie zapraszam i polecam

http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=601272

2 dni w ekskluzywnych warunkach łowienie wielkich szczupaków na Jeziorze Żarnowieckim

a wszystko wiadomo dla kogo ....

Naprawdę polecam - Wojtek śmiało mógłby być profesjonalnym przewodnikiem po Żarnowcu!

Przy okazji, może kogoś zainteresuje woblerek produkcji Tomy'ego, którego zdecydowałem się również wystawić na zlicytowanie :D

http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=608628

Naprawdę polecam - Wojtek śmiało mógłby być profesjonalnym przewodnikiem po Żarnowcu!

dzięki Kamil aż się Embarassed zaczerwieniłem

musisz jednak wiedzieć ze w maju jest orka, nie ma co liczyć na wożenie tyłka w trollingu i popijanie browarka :mellow:

z tymi przewodnikami to jest chyba tak, przewodników mamy coraz wiecej a ryb coraz mniej :mellow: tak to jest

dla mnie na łowisko najważniejsze jest towarzystwo, a co do aukcji co serdecznie zapraszam,

raz że kasa pójdzie na szczytny cel a dwa ze na pewno coś się polowi i będzie to fajna przygoda

• 11 miesięcy temu...
  • 11 miesięcy temu...

Zachęcam już teraz wszystkich do udziału i w zaangażowaniu sie w inicjatywę WOŚP

12 stycznia 2014 r to już 22 Finał ależ ten czas leci

nie ważne ile kto ofiaruje (woblera albo dwa lub nieużywana wędek), liczy się gest, "chcemy i pomagamy"

tegoroczny temat:

„Na zakup specjalistycznego sprzętu dla dziecięcej medycyny ratunkowej i godnej opieki medycznej seniorów”

PS

na dniach podam link do mojej inicjatywy (funduje 2 dniowy pobyt wędkarski z wyżywieniem, oczywiście Jezioro Żarnowieckie w terminie 3-4.05.2014)
oczywiście liczę też na Wasza inicjatywę i zaangażowanie.