lesiewicz Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Taka myśl minie naszła, może zebralibyśmy się do kupy i jako duży portal zorganizowali zbiórkę na ten szczytny cel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ale pomysł! Jestem za w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Możecie powstawiać przedmioty na allegro w licytacji na WOŚP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ja byłbym raczej za zbiórką pieniążków do osoby reprezentującej forum która przekarze je fundacji,myślę że w ten sposób będzie więcej chętnych.Oczywiście dodatkowo można przeprowadzić aukcje,tyle że ja nie mam nic co mógłbym wystawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Z aukcjami to trochę za późno.Chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 No to do boju Panowie: http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=594036 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Mój rozmiar to wystartowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Mój rozmiar to wystartowalem Pobity <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Widzę, że start z grubej rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 1 szczytny cel2moja się sprała już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Teraz ja prowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zakładając ten wątek nie myślałem że wywołam taką falę dyskusji.Chodziło tylko oto żeby chętni z tego forum mogli wspomóc tą akcję, ale widzę że niepotrzebnie podniosłem się z krzesełka.Jak zwykle niektórzy pokazali że umieją dyskutować i wysuwać daleko idące wnioski na temat innych.Proszę administratorów o usunięcie tego tematu lub przynajmniej jego zamknięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIEK522 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Szkoda palce męczyć na takie dyskusje.Też postanowiłem przekazać coś od siebie dla WOŚP, może Was taki fant zainteresuje. http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=597560 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ok, no wiec tak - wątek przeczyszczony z połowy postów i jak widać przeniesiony do 'cafe'. Jeżeli ktoś wspiera WOŚP, chciałby polecić jaką aukcję etc - można się wypowiadać. Cała reszta zostania potraktowana jako offtop i wywalona do śmietnika Kolegów ze stronnictwa narodowo-konserwartywnego proszę prywatnie o tzw. przymknięcie się w tym wątku. Jeżeli chcecie zaproponowac jakąś konstruktyną alternatywę, załóżcie wątek o np. o Caritas zamiast komentowac to co robią inni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 moja aukcja na rzecz WOSP serdecznie zapraszam i polecamhttp://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=601272 2 dni w ekskluzywnych warunkach łowienie wielkich szczupaków na Jeziorze Żarnowieckim a wszystko wiadomo dla kogo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 moja aukcja na rzecz WOSP serdecznie zapraszam i polecamhttp://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=601272 2 dni w ekskluzywnych warunkach łowienie wielkich szczupaków na Jeziorze Żarnowieckim a wszystko wiadomo dla kogo .... Naprawdę polecam - Wojtek śmiało mógłby być profesjonalnym przewodnikiem po Żarnowcu! Przy okazji, może kogoś zainteresuje woblerek produkcji Tomy'ego, którego zdecydowałem się również wystawić na zlicytowanie http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=608628 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 ...Naprawdę polecam - Wojtek śmiało mógłby być profesjonalnym przewodnikiem po Żarnowcu! Gdybym tylko wiedział kiedy w maju mogę mieć wolne (z rodziną) to z pewnością wziąłbym pod uwagę, :/ niestety rozpatrzę sprawę co do letniego wyjazdu, bo Żarnowiec mnie kusi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 No to do boju Panowie: http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=594036 Kamil powinieneś wystawić usługę zbrojenia wędki, sądzę że trochę chętnych by się znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Myślałem o tym, ale doszedłem do wniosku, że trochę za bardzo autoreklamą by wiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Naprawdę polecam - Wojtek śmiało mógłby być profesjonalnym przewodnikiem po Żarnowcu! dzięki Kamil aż się zaczerwieniłem musisz jednak wiedzieć ze w maju jest orka, nie ma co liczyć na wożenie tyłka w trollingu i popijanie browarka z tymi przewodnikami to jest chyba tak, przewodników mamy coraz wiecej a ryb coraz mniej tak to jest dla mnie na łowisko najważniejsze jest towarzystwo, a co do aukcji co serdecznie zapraszam, raz że kasa pójdzie na szczytny cel a dwa ze na pewno coś się polowi i będzie to fajna przygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Piękne gesty, Panowie. @skiner @Mekamil - niepotrzebne skrupuły moim zdaniem, trzeba było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Teraz ja prowadzę A ja wygrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zachęcam już teraz wszystkich do udziału w zbiórce WOŚP 13 stycznia 2013 r nie ważne ile kto ofiaruje ważne jest, że chcemy i pomagamy w tej zbiórce nie można być obojętnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zachęcam już teraz wszystkich do udziału i w zaangażowaniu sie w inicjatywę WOŚP12 stycznia 2014 r to już 22 Finał ależ ten czas leci nie ważne ile kto ofiaruje (woblera albo dwa lub nieużywana wędek), liczy się gest, "chcemy i pomagamy"tegoroczny temat:„Na zakup specjalistycznego sprzętu dla dziecięcej medycyny ratunkowej i godnej opieki medycznej seniorów” PSna dniach podam link do mojej inicjatywy (funduje 2 dniowy pobyt wędkarski z wyżywieniem, oczywiście Jezioro Żarnowieckie w terminie 3-4.05.2014)oczywiście liczę też na Wasza inicjatywę i zaangażowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 A ja od samego początku zaistnienia możliwości przekazuję 1% mojego podatku dla Orkiestry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi