godski Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) Bierzesz te brązowe za 79,99 ? Czyli te poniżej ?Smith Optics Captains Choice Sunglasses - ChromaPop Polarized Lenses ? Tak. Te mi jeszcze chodzą po głowie. Dwa w jednym. https://www.sierratradingpost.com/smith-optics-drake-chromapop-sunglasses-polarized-photochromic~p~438fg/?filterString=smith-optics~b~1950%2F Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 A ja tego nie potwierdzam Przerzuciłem większość modeli z przeznaczeniem do wędkowania i mogę potwierdzić, stwierdzić, że są dobrze opisane i nie są to małe okulary. Mam średni łeb(kasków używam L )i te okularki leżą mi zajefajnie Godski kwestia jest tylko taka, co Ty uważasz za większą głowę Jeżeli coś Ci to pomoże, to te okulary mają od zausznika do zausznika wewnętrzny wymiar 127 mm. Radek, a podałbyś obwód swojej głowy na wysokości oczu właśnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 One są mniejsze od Redmondow ????A w ogóle oni wysyłają poza US? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Tak. Te mi jeszcze chodzą po głowie. Dwa w jednym. https://www.sierratradingpost.com/smith-optics-drake-chromapop-sunglasses-polarized-photochromic~p~438fg/?filterString=smith-optics~b~1950%2F Tylko, że jak dla mnie inny kolor szkieł aniżeli brązowe odpada. Przywykłem do brązowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 One są mniejsze od Redmondow A w ogóle oni wysyłają poza US?Nie wysyłają. Przez pośrednika pójdzie.Szkoda ze mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycha23 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Dzięki, ale mieszkam koło Okęcia a to cholera 40 km w jedna stronę pewnie. Skontaktuj się z kolegą S@lmo. Też gdzieś mieszka w okolicy i ma chyba większość modeli okularów.Może da przymierzyć, aby nie było przykrej niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Tak. Te mi jeszcze chodzą po głowie. Dwa w jednym. https://www.sierratradingpost.com/smith-optics-drake-chromapop-sunglasses-polarized-photochromic~p~438fg/?filterString=smith-optics~b~1950%2F Ja mam te Drake. Dokladnie takie same z Ignitor Photochromic ale z soczewkami ze szkla i z korekcja. Na wieksza glowe podejda choc sa moze leciutko za male. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) Ja mam te Drake. Dokladnie takie same z Ignitor Photochromic ale z soczewkami ze szkla i z korekcja. Na wieksza glowe podejda choc sa moze leciutko za male. Możesz zmierzyć zauszniki od wewnątrz? Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Jesli chodzi o dlugosc zausznikow to jest 13 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Odległość pomiędzy nimi mierzona tuż przy oprawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Radek, a podałbyś obwód swojej głowy na wysokości oczu właśnie ? Wychodzi mi około 58/59 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zamówiłem trzy pary . Ryzyk-fizyk. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 https://www.eyerim.pl/sunglasses/brand/smith/?p=6 To prawda czy mit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 https://www.eyerim.pl/sunglasses/brand/smith/?p=6 To prawda czy mit?A mógłbyś to bardziej rozwinąć????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Czy to jest prawdziwa firma czy oszustwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 (edytowane) Czy to jest prawdziwa firma czy oszustwo ?https://www.ceneo.pl/sklepy/eyerim.pl-s21016#tab=reviews Komentarze kupujacych moga troche naswietlic temat. Ps Ale low light ignitor nie maja? Edytowane 31 Sierpnia 2018 przez Luckyguliver 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 https://www.ceneo.pl/sklepy/eyerim.pl-s21016#tab=reviews Komentarze kupujacych moga troche naswietlic temat. Miałem się też właśnie pytać o opinie Was, ale już wszystko wiadomo.. Raczej nie zaryzykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Czemu? To nie oszuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Czemu? To nie oszuści.Nie chce mi się czekać na przesyłkę nie wiadomo jaki czas Ktoś może poleci inna stronę skąd można zamówić Smith ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Ktoś może poleci inna stronę skąd można zamówić Smith ? A jakie Ciebie interesują?Większość sklepów, jak ten co wstawił Godski sprzedaż opiera na zasadzie "ktoś kupi-wtedy ściągamy". Oni najprawdopodobniej zaopatrują się u oficjalnego dystrybutora na Europę i uwierz mi, że nie ma nic gorszego jak współpraca z włochami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Jakby ktoś był zainteresowany to będę miał do sprzedania oryginalne szkła polaryzacyjne do Smith Lowdown. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Jakby ktoś był zainteresowany to będę miał do sprzedania oryginalne szkła polaryzacyjneJa tez ale to nie ten dzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 (edytowane) Smith Optics Guide's Choice ze szklanymi soczewkami Low Light Ignitor sa ponownie dostepne na ich stronie. Gdyby ktos potrzebowal to dawac znac. Edytowane 6 Września 2018 przez Kwinto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Mam redmonda a mam obwód glowy 56cm wiec nie za wielki baniak . I okularki sa bym powiedział idealne jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Zamówiłem trzy pary . Ryzyk-fizyk. Tak wiec przyszły i generalnie wszystkie pasują na duży baniak. Najmniej Low Ignitor.Teraz ból głowy które zostawić sobie. Od góry.1. Redmond ze szklanymi soczewkami Techlite - Polarized Low Ignitor Lenses2. Drake fotochromy ze szkłami ChromaPop3. Captain's Choice z brązowymi szkłami ChromaPop 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi